کد خبر: 625181
|
۱۴۰۲/۰۵/۰۸ ۲۰:۳۰:۵۵
| |

حسین ابراهیمی، عضو جامعه روحانیت مبارز:

آن‌ها که با ما میانه‌ای ندارند نباید با انقلاب قهر کنند/ مصوبات مجلس در این وضعیت بحران کشور قابل تمجید است

عضو جامعه روحانیت مبارز گفت:مجلس به قدر مقدورات کشور اقدام می کند. با توجه به تحریم ها، مشکلات معاندین و توطئه های اسراییل و آمریکا، وضعیت مجلس و دولت را می‌بینید که در حد امکانات است.

 آن‌ها که با ما میانه‌ای ندارند نباید با انقلاب قهر کنند/ مصوبات مجلس در این وضعیت بحران کشور قابل تمجید است
کد خبر: 625181
|
۱۴۰۲/۰۵/۰۸ ۲۰:۳۰:۵۵

حسین ابراهیمی عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: معتقدم حضور مردم در انتخابات موجب قوت و اقتدار نظام می‌شود. لذا همه باید در این انتخابات با هر سلیقه‌ای که دارند، شرکت و اصل نظام را تائید کنند و به اصل نظام و اهداف امام (ره) و مقام معظم رهبری و شهدای والامقامی که برای حفظ نظام خون و جان دادند فکر کنند. باید کاری شود که موجب اقتدار، ابهت، عظمت و شکوه انقلاب شود.

به گزارش جماران، مهمترین بخش های این گفت و گو را در ادامه می خوانید:

  • همه نیروها، جناح‌های مختلف و حتی افرادی که با ما میانه‌ای ندارند هم نباید با انقلاب و ملیت و کشور قهر کند؛ آنها هم باید در انتخابات مشارکت کنند. مشارکت، عظمت و مشروعیت و بالندگی نظام را در سطح جهان به همراه دارد. مردم نباید از این امر غافل شوند. گاهی نگاه‌های شخصی یا گروهی باعث می شود که مردم در انتخابات ها حضور پیدا نکنند. لذا همه اقشار جامعه از همه گروه ها موظف هستند از نظام که یادگار حضرت امام (ره) است دفاع کنیم. این نظام به سادگی به وجود نیامده است، بلکه از دریای خونی به ساحل رسیده است. لذا نباید بی تفاوتی بود.
  • همه باید در انتخابات شرکت کنند. در این مسأله جریانات به فکر منافع سیاسی باشند و سلیقه ها باید کنار گذاشته شود و از زمانی که انتخابات برگزار شد نمی‌توان کسانی یا کسی حق الناس را زیر پا بگذارند. و مسئولان ذیربط نباید اجازه ندهند حتی یک رأی جا به جا شود؛ اگر چنین شود، در قیامت فردی که تخلف کرده است، مورد سوال قرار خواهد گرفت. به دلیل اینکه این حق مردم است.
  • مشارکت مردم پایه نظام است. در غدیر، سفارش پیامبر (ص) به حضور امت بود، همه شاهد بودند در آن روز، پیامبر اسلام به دستور ذات احدیت ولایت تعیین شد. و خداوند به پیامبر دستور داد و پیامبر(ص) نیز دستور را اجرا کرد، اما عهدشکنی شد. افرادی که حضور داشتند با امیرالمومنین(ع) بیعت کردند، بعدا بیعت شکنی کردند. الان نباید کاری کنیم که اتفاق بدی برای نظام و انقلاب ما بیفتد، چرا که امام(ره) سختی‌های زیادی برای این انقلاب متحمل شدند.
  • باید در همه جای نظام رعایت حق الناس شود یعنی این مسئله‌ای نیست که کسی فراموش کند. چون خداوند ممکن است از حق خود بگذرد اما از حق الناس نمی‌گذرد. حق الناس از حق الله بالاتر است و خداوند جلوی تعدی و تجاوز کسانی که حق الناس را رعایت نکنند می‌ایستد و در روز قیامت مواخذه خواهند شد.
  • در مواقعی فکر می‌کردیم و گاهی در مخیله ما می‌آمد که مشارکت مردم در مقطعی کم باشد، اما خوشبختانه در انتخابات ها متناسب با وضعیت زمان مشارکت خوب بوده است. یعنی در کشورهای دیگر وضع مشارکت به نحو دیگری است. اما در جمهوری اسلامی متناسب با شرایط، مردم احساس مسئولیت کردند و در انتخابات شرکت کردند. البته نمی‌گویم مثل سال های اول انقلاب مردم در انتخابات شرکت خواهند کرد، اما متناسب با شرایط زمان و با این وضعیت اقتصادی و تورم و گرفتاری‌هایی که وجود دارد ممکن است آن حجم از مشارکت اوایل انقلاب نباشد اما در حدی خواهد بود که مشروعیت نظام را تائید خواهد کرد.
  • مجلس به قدر مقدورات کشور اقدام می کند. با توجه به تحریم ها، مشکلات معاندین و توطئه های اسراییل و آمریکا، وضعیت مجلس و دولت را می‌بینید که در حد امکانات است. در محدودیت هایی که وجود دارد، نمی‌توان مانور داد. گاهی توطئه‌ها زیاد است، گاهی بودجه کافی نیست، گاهی مشکلات زیادی ایجاد می‌شود. همه اینها دست به دست هم می‌دهد تا آن چه مطلوب ماست نه دولت و نه مجلس نتواند فراهم کند. این در طول تاریخ انقلاب ما بوده است. همیشه ما مشکلاتی داشتیم. این مشکلات اجازه نمی‌دهد دست ما باز باشد و بتوانیم رضایت مردم را کامل جلب کنیم. این واقعیتی است که قابل انکار نیست.
  • من به این مسئله اعتقاد ندارم. مجلسی که دنبال حاشیه باشد کاری نمی‌تواند انجام دهد. ممکن است به نظر برخی این چنین باشد، ولی مصوبات مجلس را ملاحظه کنید که در این بحران قابل تمجید است و طوری که با شجاعت برخورد می‌کنند و انفعالی نبودند. واقعیت‌ها را نمی‌توان انکار کرد. مجلس آرمان و هدف دارد و هدف آن خدمت به جامعه و حل مشکلات است. در مصوبات آنها این موضوع پیداست. به هرحال فرصتی لازم است تا آن چه نیاز صورت بگیرد و مقدوراتی نیز همراه با فرصت‌ها باید باشد که محدودیت‌های زیادی الان وجود دارد.
  • من معتقدم مصوبه اخیر مجلس درباره واردات ماشین‌های کارکرده اقدام خوبی است و شاید بتواند مسأله بحران اتومبیل را تا حدودی حل کند. مصوبات مجلس مصوبات خوبی بوده و رو به رشد بوده است. ممکن است برخی از مصوبات یا طرح‌ها درست نباشد، اما در تصویب لوایح دقت شده است و در کمیسیون ها بررسی شده و در صحن مجلس آمده است. اینها را نمی‌توان گفت به حاشیه پرداختن است. اینها حاشیه نیست، بلکه متن واقعی است.
  • وضعیت اصلاح طلبان نیز مثل اصولگراهاست. در اصولگرایان همه با هم نیستند و در اصلاح طلبان نیز همه با هم نیستند. این تفاوت وجود دارد. نمی‌توان گفت اینها چقدر با هم اختلاف دارند. این اختلاف سلیقه است، نه اختلاف روش. اصل نظام را همه قبول دارند. هم اصلاح طلب و هم اصولگرا نظام را قبول دارند.

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها