جلال محمودزاده نماینده مجلس یازدهم:
حلقه مدیریتی دولت بسیار تنگ است؛ فقط به اعضای ستاد خودشان، دانشگاه امام صادق و بدنه قوه قضاییه مسئولیت میدهند
یک نماینده مجلس درباره دولت سیزدهم گفت: حلقه مدیریت ها را بسیار تنگ کردند و فقط به اعضای ستاد خودشان، اعضای دانشگاه امام صادق(ع)، بدنه قوه قضاییه مسئولیت می دهند.
جلال محمودزاده نماینده مجلس یازدهم در خصوص قطعی برق و تاثیرات آن بر زندگی و تولید کشور، گفت: متاسفانه وزارت نیرو با بخش خصوصی همکاری نمیکند تا ما بتوانیم به اندازه کافی برق مورد نیاز کشور را تولید کنیم؛ همین مساله هم باعث شده است که در تابستان امسال، آب بخش خدمات، صنعت و کشاورزی قطع شود؛ در شرایطی که ما مشکل بی آبی در کشور داریم، آبی هم که قبلا در کانال های عمومی پمپاژ شده است، یا تبخیر شده و یا از دسترس خارج شود که در نهایت به آب های زیرزمینی و سطحی هم صدمه وارد میشود.
به گزارش شفقنا، بخش هایی از گفت و گوی محمودزاده را در ادامه می خوانید:
- عملکرد وزارت نیرو در سالی که به عنوان سال «رونق تولید و مهار تورم» معرفی شده در تضاد است. وزارت نیرو با بخش خصوصی همکاری نمی کند در حالی که اقلیم ما مناسب تولید برق است؛ بنابراین میتوانند با بخش خصوصی قرارداد ببندند اما متاسفانه تولید برق را حاکمیتی می دانند و همین امر باعث شده است که تولید برق ما هر سال با مشکل مواجه شود.
- قطعی برق نه تنها به خدمات و صنعت لطمه می زند، بلکه به لوازم برقی مردم هم آسیب میزند، اما وزارت نیرو اصلا جوابگوی خسارت مردم نیست و جوابی به مردم نمی دهد اکه باعث اعتراضات شدید از وزارت نیرو و شرکت توانیر شده است.
- ای کاش آقای رئیسجمهور قبل از اینکه دور دوم سفرهای استانی را شروع می کرد، نحوه و میزان اجرای مصوبات سفرهای دور اول را مروری می کرد که در بعضی از شهرستان ها و استانها یک مورد هم اجرایی نشده است.
- یعنی آقای رئیس جمهور درحالی که هنوز مصوبات سفرهای اول اجرایی نشده و پروژهها خوابیده، سفرهای دوم را شروع می کند تا هزینه ای دیگر برای دولت و نظام بتراشد.
- در بعضی از استان ها حتی 10 درصد مصوبات هم اجرایی نشده است و برخی استانداران آمار غلط به دولت می دهند و اعتباراتی که پروژه ها از محل بودجه سالیانه و وزارت خانه ها میگیرند را ملاک سفر رئیس جمهور قرار میدهند.
- کارآمدی دولت آقای رئیسی از نظر مردمداری، تقویت تولید داخل، اجرای وعدهها و .. ضعیف است و هر قولی که مسوولین در رسانه ها میدهند، مردم خلاف آن را باور می کنند.
- گوشت قرمز از 500 هزار تومان رد شده است و دام زنده کیلویی 195 هزار تومان است؛ بنابراین قشر فقیر و متوسط به پایین اصلا نمی تواند گوشت بخورد و شعار دولت که می گوید «سفره فقرا را گسترش می دهیم» چه زمانی قرار است عملیاتی شود؟ اما به نظر من با این وضعیتی که دولت پیش می رود وضعیت بدتر خواهد شد.
- دولت برنامه و نیرویی برای انجام کارها ندارد؛ مسوولیت ها را به گونه ای تقسیم کردند که یک شخص همزمان چهار مسوولیت دارد؛ یک نفر شهردار تهران است، همزمان دستیار رئیس جمهور هم می شود؛ زیرا حلقه مدیریت ها را بسیار تنگ کردند و فقط به اعضای ستاد خودشان، اعضای دانشگاه امام صادق(ع)، بدنه قوه قضاییه مسوولیت می دهند و چون دولت نتوانسته است اوضاع را بهبود ببخشد و مردم هم بسیار منتقد هستند باعث شده تعدادی از نخبگان کشور هم مسوولیت نپذیرند زیرا نمیخواهند چالشهایی که دولت ایجاد کرده است روی دوش آنها سنگینی کند.
دیدگاه تان را بنویسید