کد خبر: 626427
|
۱۴۰۲/۰۵/۱۷ ۰۸:۳۰:۰۰
| |

آمریکا چه تعداد نیروی نظامی در نزدیک ایران دارد؟ + تصاویر و نقشه

ارتش آمریکا در حال بررسی استقرار نیروهای مسلح در کشتی‌های تجاری است که از مسیر تنگه هرمز عبور می‌کنند؛ در همین راستا، 2500 نیروی آمریکایی در حال عزیمت به غرب آسیا هستند.

آمریکا چه تعداد نیروی نظامی در نزدیک ایران دارد؟ + تصاویر و نقشه
کد خبر: 626427
|
۱۴۰۲/۰۵/۱۷ ۰۸:۳۰:۰۰

ارتش آمریکا در حال گسیل نیرو به سمت تنگه هرمز است. ناو جنگی «USS Bataan» و ۲۵۰۰ تفنگدار دریایی در قالب واحد «the ۲۶th Marine Expeditional» روز ۱۹ تیر از ایالت ویرجینیا عازم خلیج فارس شدند. دو کشتی جنگی دیگر به نام‌های « USS Mesa Verde» و «USS Carter Hall» این گروه را همراهی می‌کنند. روز ۲۷ تیر نیز اعلام شد ناو «USS Thomas Hudner» از دریای سرخ به خلیج فارس اعزام خواهد شد.

  • ناو جنگی «USS Bataan» در حال حرکت از اقیانوس اطلاس به سمت تنگه جبل الطارق
  • تاریخ عکس: ۲۹ تیر ۱۴۰۲

به گزارش فارس، ارتش آمریکا اوایل فروردین ۱۴۰۲ نیز هواپیماهای جنگی «A-۱۰ Thunderbolt II» در پایگاه الظفره امارات مستقر کرد و جنگنده‌های F-۱۶ را به منطقه فراخواند. یک گردان هوایی جنگنده‌ F-۳۵ نیز روز چهارم مرداد به ناوگان هوایی آمریکا در غرب آسیا اضافه شد. جنگنده‌ F-۳۵ برای تقویت جنگنده‌‌های F-۱۶ و A-۱۰ در منطقه مستقر شده‌اند.[2]

آسوشیتدپرس (The Associated Press) در همین رابطه نوشت: گسیل ناو حامل نیرو و هواپیما «USS Bataan» به خلیج فارس، در کنار جنگنده‌ F-۳۵  و سایر هواپیماهای جنگی در حالی صورت می گیرد که آمریکا می‌خواهد بر چین و روسیه تمرکز کند. اما واشنگتن بار دیگر می بیند که اگرچه ورود نظامی به خاورمیانه آسان است، اما خروج کامل از آن دشوار است.»

ائتلاف موسوم به «سازمان امنیت دریایی بین‌المللی» نیز رزمایش «سپر نگهبان» را در نزدیکی تنگه هرمز انجام داد. این رزمایش دریایی متشکل از نظامیان ١١ کشور از جمله آمریکا و انگلستان بود که روز چهارم مرداد به پایان رسید.

ارتش آمریکا در حال بررسی استقرار نیروهای مسلح در کشتی‌های تجاری است که از مسیر تنگه هرمز عبور می‌کنند. اقدامی که آمریکا در «جنگ نفتکش‌ها» به عنوان بزرگترین نبرد دریایی از زمان جنگ جهانی دوم نیز انجام نداد. خلیج فارس در بازه زمانی سال‌های ۱۳۶۵-۱۳۶۷ شاهد سلسله نبردهایی موسوم به «جنگ نفتکش‌ها» بود که رزمندگان ایران به مقابله با ارتش آمریکا و ارتش شوروی برخواستند. هدف از «جنگ نفتکش‌ها» ایجاد قحطی در ایران بود.

  • هواپیمای KC-135 درحال سوخت رسانی هوایی به جنگنده‌‌ A-۱۰ در نزدیکی تنگه هرمز
  • تاریخ: ۳۰ تیر ۱۴۰۲

اندیشکده موسوم به موسسه صلح ایالات متحده (USIP) نقشه‌ای منتشر کرده که طبق آن تخمین زده می‌شود ارتش آمریکا ۲۵۰۰ نیرو در ترکیه، ۲۵۰۰ نیرو در عراق، ۵۰۰ نیرو در سوریه، ۳۰۰۰ نیرو در اردن، ۱۳۵۰۰ نیرو در کویت، ۵۰۰۰ نیرو در بحرین، ۸۰۰۰ نیرو در قطر، ۲۷۰۰ نیرو در عربستان سعودی، ۶۰۰ نیرو در عمان و ۳۵۰۰ نیرو در خاک امارات متحده عربی مستقر کرده است.

  • تعداد نیروهای ارتش آمریکا که در نزدیکی مرزهای ایران مستقر هستند

 

 

  • محمد ارسالی در
    سه‌شنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۲

    41500نیرو در نزدیکی ایران
    الا بذکرالله تطمئن القلوب

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها