شریعتمداری ایده مصادره دیجیکالا، ازکی و اسنپ را تکرار کرد؛ سرمایهشان برای جاسوسهاست وابسته به دشمن هستند
حسین شریعتمداری نوشت: وابستگی پلتفرمهای قانونگریز به دشمنان ایران بر ملا شده است. روی سخن با مسئولان محترم نظام است که چرا به سکوهای قانونگریز اجازه فعالیت دادهاید؟!
حسین شریعتمداری، مدیرمسئول روزنامه کیهان اظهارات جنجالی خود مبنی بر مصادره پلتفرمهای داخلی «قانونگریز» را تکرار کرد و حتی را پا را فراتر گذاشت و تلویحا آنان را جاسوس دانست!
به گزارش کیهان، بخشهای مهم یادداشت شریعتمداری را در ادامه میخوانید:
- مگر سکوهای مجازی از امکانات و ظرفیتهای نظام استفاده نمیکنند؟! پاسخ این سؤال مثبت است. و مگر بدون استفاده از امکانات نظام، قادر به ادامه حیات هستند؟! پاسخ این پرسش منفی است. بنابراین وقتی از امکانات و ظرفیتهای نظام استفاده میکنند، باید تحت مدیریت و نظارت نظام نیز باشند. این قاعده به عنوان یک قانون لازمالاتباع در همه کشورهای دنیا وجود دارد و سکوها و پلتفرمهایی که این قانون را نادیده گرفته و از آن تخطی میکنند به شدت جریمه و مجازات میشوند. مگر سکوهای مجازی در ایران تافته جدا بافته هستند که از مدیریت و نظارت نظام میگریزند؟! و اگر کاسهای زیر نیمکاسه ندارند، چرا باید از نظارت مراکز مسئول طفره بروند؟!
- عماد شرقی، با نام کامل « ادوارد عماد شرقی» یکی از جاسوسان آمریکا در ایران است که چند سال قبل همراه با اسناد نظامی کشورمان بازداشت شده بود و امروزه یکی از جاسوسان زندانی است که در صف مبادله زندانیان با آمریکا قرار دارد. عماد شرقی معاون بینالملل «هولدینگ سرآوا» است یعنی هولدینگ بالا دستی دیجیکالا...!
- روز ۲۲ مهرماه ۱۳۹۵ سیامک نمازی، جاسوس نشاندار آمریکا در ایران بازداشت میشود. یکی از ماموریتهای او فعالیت در حوزه استارتآپها و ایجاد سکوهای مجازی است. او در اعترافات خود میگوید «یک روز آقای گرشمن رئیس[وقت] NED به من گفت که خیلی علاقهمند است در ایران پروژهای را انجام بدهد و میتوانند کمک کنند. NED من را به سایپ معرفی کرد». او درباره سایپ و اهداف آن تاکید میکند که «آنها الزاماً به دنبال بازدهی سریع نیستند. گام اول، شناسایی افراد و تعلیم افکار خود به آنهاست و این به معنای گسترش نفوذ آنان در سیستم است». گفتنی است سیامک نمازی هم یکی از جاسوسانی است که قرار است با آمریکا مبادله شود.
- روی سخن با مسئولان محترم نظام است که چرا به سکوهای قانونگریز اجازه فعالیت دادهاید؟! و با چه توجیهی مدیریت اقتصاد دیجیتال را به سکوهایی سپردهاید که از یک سو با استفاده مفت و مجانی از امکانات و ظرفیتهای نظام درآمدهای فوقنجومی کسب میکنند و از سوی دیگر در بزنگاهها اهداف دیکته شده دشمنان مردم را به اجرا میگذارند؟! کدام نظام حکومتی و مردمی را سراغ دارید که به وجود و فعالیت یک«دولت موازی»! در ساختار خود تن بدهد؟!
- فعالیت پلتفرمهای قانونگریز که وابستگی آنها به دشمنان ایران بر ملا شده است، فعالیت سکوهای سالم و مفید را که به مراتب فراتر از پلتفرمهای وابسته است با دشواری روبرو می کند. چرا نباید مدیریت این سکوها تحت نظارت دولت به افراد صاحب صلاحیت سپرده شود؟!
دیدگاه تان را بنویسید