حسن نوروزی سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس:
رفیق بازی و ژن بد؛ مشکلات دولت رئیسی
یک نماینده مجلس معتقد است افرادی هستند که ژن آنها با ژن دولت رئیسی نمیخواند و باید مرخص شوند.
حسن نوروزی نماینده مجلس معتقد است رفیقبازی در دولت رییسی اوج گرفتهاست.
به گزارش جماران، مهمترین بخشهای گفتگوی حسن نوروزی عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس و نماینده مردم تهران را میخوانید:
- دولت تا امروز به طور نسبی موفق و پر جست و خیز بوده است و در سفرهای استانی و تصمیم گیریهای خوبی داشته در بحث امنیت، آسایش و سلامت داشته است. اما افرادی هستند که ژن آنها با ژن دولت رئیسی نمیخواند و باید مرخص شوند.
- یکی از مشکلاتی که دولت رئیسی از آن رنج میبرد، بحث رفیق بازی و انتخاب دوستانه و رفاقتی است که برخی از افراد ناآگاه در آن دخیل هستند و این مشکلات را ایجاد میکنند.
- مهم این است که شخص رئیسی و افرادی در دولت همچون، اسماعیلی، دهقان، خزعلی، علی آبادی و وزیر دفاع خیلی خوب هستند. اما برخی از افرادی که احساساتی هستند و با فکرهای ناپخته سعی میکنند خطدهی کرده و برای آینده خود دولت سازی کنند، باید از بدنه دولت کنار بروند؛ و دولت باید جهادی باشد.
- من از شما خواهش میکنم که از سال دوم به بعد به محض این که سال سوم شد نگویید «دولت مردمی»؛ دولت مردمی دولت ملغمه است.
- تمام بودجه عمرانی که مجلس به دولت میدهد ۲۰۰ هزار میلیارد تومان و بودجهای که به شهرداری داده میشود ۱۲۰ هزار میلیارد تومان است. این بودجه کجا کنترل میشود؟
- رئیسی باید به وزیر کشور و وزیر کشور به استاندارها و استاندارها به معاونهای عمرانی دستور دهند که این پولها را باید سرمایه گذاری کنند، نه اینکه به آبدارچی ۲۵ میلیون حقوق داده شود، به خودشان ۵۰ الی ۶۰ میلیون یا به دیگری ۷۰ میلیون حقوق بدهند؛ این حقوق ها نجومی است.
- رئیسی باید تمام مراکز عمومی و غیر دولتی اعم از، پتروشیمی، فولادها و... را تحت کنترل بگیرد.
- این تورمی که در کشور ما وجود دارد، به دلیل عدم کنترل شهرداری ها و پتروشیمیها است،. ۷ هزار میلیارد تومان پول نقد در بازار است که ۹۰ درصد این پول متعلق به پتروشیمی ها و فولاد و شهرداریها و مراکز غیر دولتی است. رئیسی در این زمینه باید دستور دهد.
- رئیسی با اژهای هماهنگ کند و اگر مشکلی دارد سینه سپر کند و مجلس به او قانون بدهد و در دهان افرادی بزند که اموال بیت المال را میبرند.
- ما نباید «دولت مردمی» بگوییم، بلکه گفته شود «دولت انقلابی و جهادی». این دولت نسبت به دولت قبل مقداری بهتر است، ولی هنوز با دولت جهادی و انقلابی فاصله دارد.
دیدگاه تان را بنویسید