علی محمد نمازی، عضو حزب کارگزاران:
نامزدهای شاخصی به میدان انتخابات نیامدهاند؛ چه اصولگرا و چه اصلاحطلب
یک عضو حزب کارگزاران گفت: برگزاری انتخابات چند بخش دارد؛ نخست رأیدهندگان هستند که این بخش اصلا آماده انتخابات نیستند. بخش دیگر نامزدهای انتخابات هستند که در این قسمت هم نامزدهای شاخص به میدان نیامدهاند و عملا نامزدی را مشاهده نمیکنیم که بتواند در مردم انگیزهای برای شرکت در انتخابات ایجاد کند.
از جبهه اصلاحات صدای واحدی درباره اصل شرکت در انتخابات به گوش نمیرسد و نیز در بین آنهایی که موافق شرکت در انتخابات هستند هم رویکرد واحدی برای چگونگی ورود به انتخابات دیده نمیشود؛ به نحوی که برخی میگویند بهتر است بار دیگر با سیاست ائتلاف پیش برویم و برخی هم باور به حفظ هویت اصلاحطلبی در انتخابات دارند.
علیمحمد نمازی، عضو حزب کارگزاران سازندگی، درباره این موضوع گفت: برگزاری انتخابات چند بخش دارد؛ نخست رأیدهندگان هستند که این بخش اصلا آماده انتخابات نیستند. به این معنی که جامعه نسبت به انتخابات سرد و بیانگیزه است.
به گزارش نامه نیوز بخش هایی از گفت و گوی نمازی را در ادامه می خوانید:
- بخش دیگر نامزدهای انتخابات هستند که در این قسمت هم نامزدهای شاخص به میدان نیامدهاند و عملا نامزدی را مشاهده نمیکنیم که بتواند در مردم انگیزهای برای شرکت در انتخابات ایجاد کند. در بین اصلاحطلبان هیچ نامزد شاخصی در انتخابات ثبت نام نکرد و حتی در بین اصولگرایان هم چهرههای مطرحی را نمیبینیم.
- همچنین نوع نظارت بر صلاحیتها هم طوری نیست که مردم و فعالا سیاسی چه برای انتخابکردن و چه برای انتخابشدن انگیزه پیدا کنند. من تصور میکنم تاکنون زمانی که باید یک آشتی ملی ایجاد شود تا مردم نسبت به عرصه سیاست امیدوار شوند و قانع شوند که فضای رقابتی در عرصه سیاسی از بین نرفته است.
- اینکه برخی سخن از ائتلاف میزنند اساسا بیمعنی است زیرا مثلا آقای لاریجانی که نه خودش به میدان آمده و نه تشکیلاتی ایجاد کرده که ائتلاف با او معنی داشته باشد. اصلاحطلبان هم به هیچ وجه سازوکاری برای ائتلاف پیشبینی نکردهاند.
- من هم مانند آقای کرباسچی قائل به مشارکت در انتخابات هستم و حتی وقتی پیشثبت نام انجام شد، در گفتوگو با خود شما گفتم که بهتر است جبهه اصلاحات مردم را دعوت به مشارکت حداکثری کند اما گرچه اصل حرف آقای کرباسچی مبنی بر اینکه راه دیگری جز انتخابات وجود ندارد درست است اما برای گفتن این حرف دیر است.
- به این معنی که بله همه دوست داریم که در کشور اصلاحات انجام شود و حتما اصلاحات میسر نمیشود مگر با انتخابات اما وقتی شیوه بررسی صلاحیتها و نامزدهای موجود و نوع مواجهه نهادهای تصمیمساز با امر انتخابات را میبینیم، در مییابیم که در حال حاضر انتخابات به معنای واقعی خودش در کار نیست.
دیدگاه تان را بنویسید