کد خبر: 634123
|
۱۴۰۲/۰۷/۰۹ ۱۰:۳۰:۰۰
| |

فداحسین مالکی عضو کمیسیون امنیت ملی:

بچه‌های کوچک و دبستانی افغان ساکن در ایران حرف‌های ضدامنیتی و دینی می‌زنند؛ دستگاه‌های امنیتی و سیاسی به این موارد حساس باشند

عضو کمیسیون امنیت ملی گفت: یک اتفاقاتی در کشور رخ می‌دهد که قبل از حضور طالبان در کشور افغانستان سابقه نداشته است مثل کلیپی که علیه مردم ایران پخش می‌شود! من یک کلیپ مشاهده کردم بچه‌های کوچک افغان که دبستانی هستند و ذهن‌شان به این کارها قد نمی‌دهد، حرف‌های ضدامنیتی و دینی می‌زنند!

بچه‌های کوچک و دبستانی افغان ساکن در ایران حرف‌های ضدامنیتی و دینی می‌زنند؛ دستگاه‌های امنیتی و سیاسی به این موارد حساس باشند
کد خبر: 634123
|
۱۴۰۲/۰۷/۰۹ ۱۰:۳۰:۰۰

فداحسین مالکی عضو کمیسیون امنیت ملی درباره بررسی آخرین وضعیت مهاجران افغاستانی در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: باتوجه به شرایط ۴ دهه افغانستان همیشه کشور ما، پاکستان و برخی از کشورهای همسایه مهاجر‌پذیری و میزبان دوستان افغانی که همزبان و هم کیش ما هستند، بوده‌اند. 

به گزارش ایلنا، بخش هایی از گفت و گوی مالکی را در ادامه می خوانید:

 

  • باتوجه شرایط اخیری که در کشور به وجود آمده است و هجوم زیاد مهاجران که بعضاً هم به صورت غیرقانونی وارد کشور ما می‌شوند، نگرانی‌هایی را برای مردم ما به وجود آورده که نگرانی‌های به حقی هم هست.
  • از آن طرف یک اتفاقاتی در این کشور رخ می‌دهد که قبل از حضور طالبان در کشور افغانستان سابقه نداشته است مثل کلیپی که علیه مردم ایران پخش می‌شود! من یک کلیپ مشاهده کردم بچه‌های کوچک افغان که دبستانی هستند و ذهن‌شان به این کارها قد نمی‌دهد، حرف‌های ضدامنیتی و دینی می‌زنند!
  • این‌ها مبین این واقعیت است یک جریانی در پشت صحنه و خارج از مرزها در داخل افغانستان است و برخی را هدایت می‌کند تا چهره مردم افغانستان و آن‌هایی که سال‌ها در ایران بودند و زندگی کرده‌اند و با مردم ما به نوعی چفت شده‌اند را  در ذهن مردم ایران بد کند.
  • باید دستگاه‌های امنیتی و سیاسی ما حساسیت بیشتری داشته باشند،  طبق آخرین وضعیتی که ما در کمیسیون امنیت ملی بررسی کردیم خوشبختانه این حساسیت در وزارت کشور و وزارخانه‌های امنیتی وجود دارد.
  • بحث ساماندهی‌شان به صورت جد پیگیری می‌شود، نکته مهم این است که انتظار داریم بین دستگاه‌های ذی‌ربط هماهنگی بیشتری به وجود بیاید که ما یک سیاست واحدی را در این موضوع داشته باشیم تا نگرانی مردم بر طرف شود.
  • دستگاه دیپلماسی ما در این خصوص نقش اساسی دارد، دستگاه دیپلماسی یا نماینده ویژه رئیس‌جمهور که اختیارات زیادی دارد باید در سیاست‌شان نسبت به طالبان که حاکمان فعلی افغانستان هستند، تجدیدنظر کنند، یعنی بدانند چه اتفاقاتی در کشور در حال رخ دادن است. 
  • به صورت عینی مشاهده می‌شود بعضاً حرکت‌هایی صورت می‌گیرد که ذهن مردم ایران و افغان تغییر پیدا کند. علیرغم این که سال‌های بسیاری تعداد زیادی از مردم افغانستان به دلایل شرایط آن کشور در کشور ما بودند و در بخش تولیدی و جاهای دیگر مشغول به کار بودند و مشکل خاصی نبود اما بعد از حضور حاکمان فعلی این حساسیت در کشور به وجود آمد. این حساسیت نه این‌که فقط در مردم ایران باشد بلکه در مسئولین هم به وجود آمده است که باید رسیدگی شود.
  • روند کاری که در حال حاضر وزارت‌خانه‌های کشور و اطلاعات و خارجه پیگیری می‌کنند روند خوبی است اما باید تغییر نگاه در دستگاه دپیلماسی ما به وجود بیاید.
  • ناشناس ارسالی در
    یکشنبه ۹ مهر ۱۴۰۲

    وجود بیش از 5 میلیون افغانی در ایران قطعا برای کشور مشکل آفرین خواهد شد. با احترام به افغان ها، غیرممکن است که تمام این 5 میلیون افغانی افراد موجه باشند و قطعا در بین آنها افراد خطرناک وجود خواهد داشت، به خصوص اینکه بخش بزرگی از این جمعیت به صورت غیرقانونی وارد کشور شده اند.

  • احمد سخاوتیان ارسالی در
    شنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۲

    سلام نمیدانم مسئولین این مملکت تا کی باید خواب باشندتمام جوانان این مملکت بیکارند وتمام بچه ده ساله افغان کاردارند مترو میدان محمدی دویست دست فروش افغان هست این همه تجاوز به ناموس ایران واقعا غیرت ندارند چندین فیلم درست کردند مستشار آمریکایی به زن ایرانی متلک گفته بود هر شب بهوساختمانهای درحال ساخت سر بزنید دختران بیست ساله ایران را با چند نفر خواهی دید‌جوانان ایران را فقط برای سربازی میخواهید بزگترین شغلها از خیاطی تا چرم کفش دوزی. پیمانکاری ساختمان های بزرگ در انحصار آنها است کدام ریال مالیات را پرداخت میکنند چنان شغلها را اشعال کردند که اگر بروند ایران یک بنا یا یک نجار خیاط ندارد حالا هم مردم را بجون هم آنداختد جنگ ملیتی هر محله ای افغانی وایرانی

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها