کد خبر: 645563
|
۱۴۰۲/۱۰/۰۲ ۲۲:۵۰:۰۰
| |

ایران، موقعیت کشتی‌های آمریکایی را به مقاومت یمن اطلاع می‌دهد؟

معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان، امروز در حاشیه کنفرانس بین‌المللی تهران درباره فلسطین، در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر ادعای غربی‌ها درباره اینکه ایران، موقعیت کشتی‌های آمریکایی را به مقاومت یمن اطلاع می‌دهد، اظهار کرد: مقاومت، ابزارهای قدرت خود را دارد و بر اساس تصمیمات و توانمندی‌های خود، عمل می‌کند.

ایران، موقعیت کشتی‌های آمریکایی را به مقاومت یمن اطلاع می‌دهد؟
کد خبر: 645563
|
۱۴۰۲/۱۰/۰۲ ۲۲:۵۰:۰۰

علی باقری کنی معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان، امروز در حاشیه کنفرانس بین‌المللی تهران درباره فلسطین، در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی  مبنی بر ادعای غربی‌ها درباره اینکه ایران، موقعیت کشتی‌های آمریکایی را به مقاومت یمن اطلاع می‌دهد، اظهار کرد: مقاومت، ابزارهای قدرت خود را دارد و بر اساس تصمیمات و توانمندی‌های خود، عمل می‌کند.

به گزارش مهر، وی افزود: اینکه برخی قدرت‌ها مانند آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها از جریان مقاومت ضرباتی را می‌خورند و برای آن فرافکنی می‌کنند، به هیچ وجه نمی‌تواند واقعیت قدرت مقاومت در منطقه را مورد خدشه قرار دهد.

باقری کنی در ادامه با اشاره به قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل و استفاده دوباره از حق وتوی آمریکا، گفت: آمریکا از حق وتوی خود، دو بار استفاده نکرده است و بارها برای حمایت از منافع خود و تضمین منافع صهیونیست‌ها، به ناحق از حق وتوی خود علیه فلسطین استفاده کرده است.

وی ادامه داد: نگاه آمریکا در مناسبات جهانی، نگاه عدالت‌محور نیست بلکه مبنای نگاه آن‌ها، منافع‌شان است و تلاش می‌کند این منافع را تبدیل به مؤلفه‌های نظم بین‌المللی کند؛ لذا دیگر بازیگران با آمریکا به مقابله برمی‌خیزند و در هر شرایطی که آمریکا بخواهد نظم خود را بر دنیا تحمیل کند، ما با ناپایداری این نظم مواجه می‌شویم.

معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان ادامه داد: بنابراین، این وتوها هم در همان چارچوب است؛ آمریکایی‌ها در این ۷۷ روز نتوانستند وارد مسیر درستی شوند و به گونه‌ای هدایت شوند تا چارچوبی را ارائه دهند که مورد قبول کشورهای دنیا باشد.

معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به رویکرد ایران نسبت به تحولات غزه، گفت: یکی از اولویت‌های جمهوری اسلامی ایران، این است که مردم فلسطین خودشان برای این کشور تصمیم بگیرند؛ اینکه دولت‌های دیگر بخواهند درباره فلسطین تصمیم بگیرند، هیچ توجیهی ندارد.

باقری کنی افزود: مردم فلسطین نیاز به قیم ندارند؛ همانطور که دموکراسی برای مردم کشورهای اروپایی مطلوب است، چرا برای مردم فلسطین نباید دموکراسی وجود داشته باشد؛ انتخاب مردم فلسطین، تنها گزینه برای آینده فلسطین است.

وی افزود: مردم فلسطین، ۷۵ سال با طرح‌های مختلف برخی کشورها به ویژه آمریکایی‌ها مواجه بودند؛ آمریکایی‌ها نمی‌خواهند بپذیرند که مردم فلسطین، حق انتخاب دارند و می‌خواهند انتخابی که در چارچوب منافع خودشان است را به مردم فلسطین تحمیل کنند و تصور می‌کنند که می‌توانند مردم دنیا را فریب بدهند.

باقری کنی گفت: واقعیتی که در عملیات طوفان‌الاقصی خودش را نشان داد، این بود که مردم فلسطین ممکن است محاصره را تحمل کنند اما حاضر نیستند، موجودیت‌شان مخدوش شود. معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان اضافه کرد: به نظر ما آن چیزی که می‌تواند راه حل پایدار باشد، این است که همه در مقابل مردم فلسطین، سر تسلیم فرود بیاورند و اجازه بدهند که مردم فلسطین به عنوان صاحبان اصلی سرزمین فلسطین، در یک همه‌پرسی عادلانه شرکت کنند و تصمیم بگیرند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا مقامات جریان مقاومت در این کنفرانس حضور ندارند، گفت: مقامات جریان مقاومت در این کنفرانس حضور دارند؛ مقامات کشورهای دیگر بر اساس تعاملی که با آن‌ها شده بود، شرکت کردند. این نشست در دوره زمانی بسیار کوتاه، تصمیم به برگزاری آن شد.

باقری کنی ادامه داد: برخی کشورها به خاطر حجم کارهایشان در روزهای پایانی سال میلادی، قرار شد مشارکت‌شان در سطوح متفاوت باشد؛ نکته مهم این است که در این کنفرانس، بیش از ۵۰ کشور دنیا شرکت کرده‌اند که این پیام را به اسراییل و جهان می‌دهد که حتی در روزهای پایانی سال میلادی نیز انسجام برای کمک به مردم فلسطین، وجود دارد.

وی در مورد هدف از برگزار ی این همایش، گفت: کار ویژه اصلی این همایش این است که هرچه زودتر به نقطه پایانی جنایت‌های رژیم اسراییل نزدیک شویم و بتوانیم آن‌را تثبیت کنیم البته این همایش در ادامه همه تلاش‌هایی است که هم ایران و هم بسیاری از کشورها در صحنه بین المللی از جمله در نیویورک انجام دادند.

باقری هدف دیگر از برگزاری این همایش را کمک رسانی بی قید و شرط به غزه دانست و گفت: هدف‌های دیگر رفع محاصره غیرقانونی، مقابله و کوچاندن مردم غزه و همچنین آینده فلسطین است.

باقری درباره مقاومت گفت: مقاومت یک مولود در منطقه است که هویت و شخصیت مخصوص خود را دارد. مقاومت در فلسطین، لبنان و سوریه بر اساس یک سری اصول رفتار می‌کند و تصمیم می‌گیرد.

وی افزود: مقاومت یک رکن انکارناپذیر ثبات و امنیت در منطقه است. کارویژه عمومی مقاومت که امنیت سازی در منطقه است اکنون یک واقعیت است. مقاومت با همه ظرفیت خودش در حال تلاش است تا امنیت را برقرار کند.

وی در پاسخ به این سوال که ایا نشست تهران راهکار جدیدتری دارد، افزود: بهرحال یک تلاش جمعی در حال انجام است.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها