عزتالله یوسفیان ملا از نزدیکان لاریجانی ردصلاحیت شده:
این 26 نماینده که ردصلاحیت شدند قطعی نیستند؛ شاید تا روز انتخابات هم هنوز ردصلاحیت داشته باشیم!
نماینده ادوار مجلس با اشاره به ردصلاحیت چهرههای منتقد توسط شورای نگهبان گفت: قطعا این تعداد ۲۶ نفر نهایی نیست و تا انتخابات اسفند یا حتی تا روز انتخابات هم ممکن است هنوز ردصلاحیت داشته باشیم و معلوم نیست که حتما همین تعداد باشند.
از صبح روز گذشته، شورای نگهبان نتایج احراز صلاحیت کاندیداها برای ورود به انتخابات مجلس دوازدهم را اعلام کرده است و در این میان، برخی از چهرههای شاخص مانند احمدعلیرضا بیگی، جلال رشیدی کوچی، معین الدین سعدی، علی باقری، محمود علوی ... نتوانستند از فیلتر شورای نگهبان عبور کنند.
عزتالله یوسفیان ملا، نماینده ادوار مجلس که از چهرههای ردصلاحیت شده برای انتخابات اسفندماه است، علت عدم تایید صلاحیت خود را بنا برآنچه به او اعلام کرده اند، «عدم التزام به قانون اساسی» عنوان کرد.
وی همچنین با اشاره به به ردصلاحیت چهرههای منتقد توسط شورای نگهبان گفت: ملاک و معیار برای حذف چنین چیزی نبوده است؛ چون اگر قرار بود فرد شاخصی حذف شود، باید علی مطهری، نوبخت و پزشکیان هم حذف میشد.
به گزارش خبرآنلاین بخش هایی از گفت و گوی یوسفیان ملا را در ادامه می خوانید:
- نوشتهاند: «عدم التزام به قانون اساسی» یا چیزی نزدیک به آن.
- نمیدانم چه بگویم، من سالها با همین قانون اساسی در مجلس فعال بودم، هنوز درباره این موضوع تصمیم نگرفتهام.
- ما با آقای لاریجانی همکار بودیم و من نماینده شهرشان بودهام. آقای علی مطهری تایید شده است که از چهرههای نزدیک به ایشان است. من آمار دقیقی از اینکه چه کسانی رد و تایید شدهاند ندارم.
- نمیدانم چه بگویم ما واقعا با قانون اساسی زندگی میکنیم و نمیدانم که با این وجود چطور این اتفاقات افتاده است.
- ملاک و معیار برای حذف چنین چیزی نبوده است؛ چون اگر قرار بود فرد شاخصی حذف شود، باید علی مطهری، نوبخت و پزشکیان هم حذف میشدند.
- من دلیل پشت پرده دفعه قبل و این بار را نمیدانم و واقعا متوجه نمیشوم. ممکن است این دوره مسائل کمتری داشتند و قبلا مسائل بیشتری وجود داشته و اینطور هم نیست که حتما کسانی که رد میشوند مسئله داشته باشند به آنها نسبتهایی داده میشود که حتی ممکن است در آینده رفع و حل شود.
- قطعا این تعداد ۲۶ نفر نهایی نیست و تا انتخابات اسفند یا حتی تا روز انتخابات هم ممکن است هنوز ردصلاحیت داشته باشیم و معلوم نیست که حتما همین تعداد باشند.
- ما امیدواریم که مشارکت وجود داشته باشد و بالابرود. بههرحال هر چه کاندیدا بیشتر باشد رای دهنده هم بیشتر خواهد بود. مطمئنا با هم نسبت مستقیم دارند و افزایش شرکت کنندگان در انتخابات به افزایش کاندیداها مرتبط است. هرچه رقابت پایین بیاید شور انتخابات هم پایین خواهد آمد، این امری واقعی و قابل لمس است.
- وقتی در یک شهر از یک طایفهای کاندید باشد، همه افراد برای کاندیدای خودشان میآیند. اکثر شهرهای ایران به صورت قوم، طایفه و عشیرهای است و زمانیکه فقط از یک یا دو طاسفه کاندیدا حضور داشته باشد، سایر افراد آن شهر و از طوایف دیگر در انتخابات شرکت نخواهند کرد.
دیدگاه تان را بنویسید