واکنش آمریکا به ممنوعیت استفاده از فیلترشکن در ایران
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به سوالی درباره غیرقانونی شدن وی پی ان در ایران و واکنش و اقدام احتمالی آمریکا در این زمینه ادعا کرد: این آخرین اقدامی است که نشان میدهد حکومت ایران چقدر از مردم ایران و توانایی آنها در دسترسی به اینترنت آزاد و اطلاعات هراس دارد.
متیو (مت) میلر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به سوالی درباره دیدار ابرام پیلی معاون نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران با رافائل گروسی مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی در وین گفت: ابرام پیلی معاون نماینده ویژه آمریکا در امور ایران با گروسی در وین دیدار کرد و تقدیر واشنگتن از تلاشهای آژانس بینالمللی اتمی برای ارتباط با ایران در مورد تعهدات پادمانی این کشور را به وی اعلام کرد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا ادعا کرد: ایران همچنان همکاری بسیار کمی با آژانس دارد. ما همچنان به شدت نگران ادامه گسترش برنامه هستهای ایران به شکلی که هیچ هدف غیرنظامی ندارد، هستیم.
میلر مدعی شد: ما همچنین نگران ادامه غنی سازی اورانیوم در ایران در سطوح بالا هستیم و این موضوعات در مرکز گفتوگوی پالی و گروسی بود.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره غیرقانونی شدن وی پی ان در ایران و واکنش و اقدام احتمالی آمریکا در این زمینه ادعا کرد: این آخرین اقدامی است که نشان میدهد حکومت ایران چقدر از مردم ایران و توانایی آنها در دسترسی به اینترنت آزاد و اطلاعات هراس دارد.
میلر افزود: اختلالات در اینترنت که حکومت ایران در گذشته ایجاد کرده، برای اقتصاد این کشور میلیاردها دلار ضرر داشته و دسترسی مردم به اطلاعات را محدود کرده است.
او گفت: حمایت از اینترنت آزاد در ایران همچنان ستون اصلی تلاشهای ما در حمایت از حقوق بشر مردم این کشور خواهد بود. در طول اعتراضات ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ از هر سه ایرانی یک نفر از از ابزار امنیتی دیجیتال و ضد سانسور آمریکایی مانند وی پی ان ارائه شده توسط آمریکا استفاده کرد و این استفاده ادامه یافته است.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در عین حال درباره اقدامات احتمالی آتی واشنگتن در این زمینه توضیحی نداد.
رافائل گروسی مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی با تکرار ادعاهای سیاسی درباره برنامه صلحآمیز هستهای کشورمان گفت که تمایل دارد برای پایان دادن به مسائل پادمانی، ماه آینده میلادی به ایران سفر کند.
گروسی در گفتگو با خبرگزاری رویترز ادعا کرد که ایران به غنیسازی اورانیوم، فراتر از حد مورد نیاز برای استفاده صلحآمیز ادامه میدهد. وی افزود که میخواهد ماه آینده برای پایان دادن به شکاف میان آژانس و ایران به تهران سفر کند.
مدیرکل آژانس اتمی ادعا کرد که سرعت غنیسازی در ایران نسبت به پایان سال گذشته کمی کاهش یافته است، اما ماهانه ۷ کیلوگرم اورانیوم با خلوص ۶۰ درصد تولید میشود.
گفتنی است که مدیرکل آژانس اوایل دی ماه با انتشار گزارش تحریکآمیزی اعلام کرد که روند تولید اورانیوم غنیشده در ایران افزایش یافته است. بر اساس این گزارش ادعایی، ایران سرعت غنیسازی اورانیوم خود را با خلوص ۶۰ درصد تغییر داده و از تولید ۳ کیلوگرم به حدود ۹ کیلوگرم در ماه بازگشته است.
دیدگاه تان را بنویسید