محمدعلی ابطحی:
جبهه پایداری با افتخار اعلام میکند که متولی طرح حجابوعفاف است
محمدعلی ابطحی گفت: حتی در مجلسی که با اقلیت رأی تشکیل شده است، اقلیتی تندروتر وجود دارد که از صدای بلندتری نسبت به اکثریت آنها برخوردار است و رفتارهای رادیکالتری دارد. لذا برخی از ترس این جریانات خودشان را عقب کشیدهاند. به همین دلیل جبهه پایداری با افتخار اعلام میکند که متولی طرح عفاف و حجاب در مجلس بوده است.
محمدعلی ابطحی با روزنامه شرق درباره عملکرد مجلس یازدهم گفتوگو کرده است.
به گزارش شرق، بخشهای مهم این گفتوگو را در ادامه میخوانید
- بخشهایی هستند که با تصمیمات خود، آسیبهایی به اکثریت جامعه و روند زندگی آنها و حتی زندگی کسانی که ممکن است به آنها رأی داده باشند، وارد کردهاند. نمونه بارز این موضوع هم طرح صیانت از فضای مجازی است.
- اگر چه در نهایت تصمیمگیری درباره آن در مجلس به نتیجه نرسید و به شورای عالی فضای مجازی سپرده شد، اما به فیلترینگ شبکههای اجتماعی انجامید که یکی از آزارهای مستمر اکثریت جامعه خصوصا نسل جوان را هر روز به همراه دارد و آنها هر روز برای متصلشدن به فیلترشکن یک آزار مستمر را تجربه میکنند.
- نکته دیگر اینکه حتی در مجلسی که با اقلیت رأی تشکیل شده است، اقلیتی تندروتر وجود دارد که از صدای بلندتری نسبت به اکثریت آنها برخوردار است و رفتارهای رادیکالتری دارد. لذا برخی از ترس این جریانات خودشان را عقب کشیدهاند. به همین دلیل جبهه پایداری با افتخار اعلام میکند که متولی طرح عفاف و حجاب در مجلس بوده است.
- بدترین اتفاق برای پارلمان این است که تصمیمی بگیرد که جامعه و مردمش دربرابر آن تصمیم لجبازی کنند و این اتفاق آسیب بزرگی برای مجلس است.
- نهتنها در تصمیمات اقتصادی و اجتماعی، بلکه در سیاست خارجی هم تصمیمات خوب و موفقی در مجلس یازدهم اتخاذ نشد. بنابراین اگر همه موارد این سالها را کنار هم قرار دهیم و نمایندگان مجلس و حتی خود رئیس مجلس تصمیمات و مصوبات چهار سال گذشته خود در حوزههای مختلف را کنار هم بررسی کنند، در صورت انصاف متوجه میشوند این مجلس عملکرد خوب و موفقی نداشته است.
- این مجلس نهتنها موفق نبوده، بلکه مجلسی پرحاشیه و پرهیاهو نسبت به مجالس گذشته بوده است. خصوصا در یک سال آخر حواشی زیادی متوجه آن بوده که نیازمند توضیح است.
- بهجز چند مورد انگشتشمار، دغدغههای مجلسیازدهمیها تناسب و سنخیت چندانی با مطالبات و خواست روز جامعه نداشته است. متأسفانه مجلس یازدهم متوجه هیاهویی بود که دغدغه اصلی جامعه امروز ما نیست و از طرف دیگر به نیازهای روزمره جامعه هم توجهی نداشت.
- وقتی 26 نفر از نمایندگانی که با حساسیتها و غیبت رقبای سیاسی به مجلس یازدهم آمدند، از سوی شورای نگهبان برای انتخابات مجلس دوازدهم مورد تأیید و پذیرش قرار نمیگیرند و ردصلاحیت میشوند، این رفتار به خودی خود یک زنگ خطر است؛ چراکه بعد از اینهمه سختگیریهای شورای نگهبان، باز هم شاهد خالصسازی بیشتر در انتخابات پیشرو هستیم.
- در پایان این مجلس دیدیم که حتی میانهروترهای این مجلس هم دچار انزوای بیشتری شدهاند و باز هم در حال زایش یک جریان افراطیتر از دل این مجلس تمام اصولگرا هستیم.
دیدگاه تان را بنویسید