عباس سلیمی نمین فعال سیاسی اصولگرا:
جریان تندوری اصلاحات نقش اساسی در پیروزی تندروها ایفا کرد؛ قهر با صندوق یعنی رای مردم به افرادی که حرفهای شاذ و شعاری میزنند
یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: جریان تندوری اصلاحات نقش اساسی برای به میدان آوردن نیروهای تندرو ایفا کرد.در حقیقت طیف تندروی اصلاحطلب تصور کرد که اگر با صندوق قهر کند، مردم آنها را روی دوششان سوار میکنند در صورتی که به این ترتیب نیست بلکه مردم به افرادی رأی میدهند که حرفهای شاذ و شعاری میزنند.
«اصلاحطلبان باعث رأی آوردن افراد تندرو شدند.» این ادعایی است که عباسی سلیمی نمین، فعال سیاسی اصولگرا مطرح میکند.
سلیمی نمین به تخریب ها علیه قالیباف نیز اشاره کرد و گفت؛« تندروها امروز قالیباف را تخریب میکنند و فردا فرد دیگری را چرا که این افراد متوقف نمیشوند و از تخریب یک نفر راضی نمیشوند»
او در پیش بینی مدیریت مجلس آینده تاکید دارد؛« تندروها تصور میکنند میتوانند مدیریت مجلس را در دست بگیرند، اگر مجلس تا این اندازه تنزل کرده، این اقدام را انجام دهند و قابلیتهای خود را نشان دهند اما بعید میدانم که در مجلس نسبت به ریاست افراد تندرو استقبال صورت بگیرد و اینها بتوانند نظر دیگران را به خودشان جذب کنند.»
به گزارش خبرآنلاین بخش هایی از گفت وگوی سلیمی نمین را در ادامه می خوانید:
- اینکه افراد مذکور در کلیت فضای مجلس تاثیر خواهند داشت، باید به صورت جدی بحث کرد. تصور بنده این نیست که این افراد تندرو بتوانند در فضای کلی مجلس تاثیر اساسی داشته باشند.
- تند کردن فضای سیاسی توسط نیروهای تندروی اصلاحطلب منجر شد که اصولگرایان تندرو موقعیتی کسب کنند، که این اتفاق قضیهای مورد تأمل است که باید به آن پرداخت چراکه تصور بنده این بود که ما از این افراد عبور کردیم و مطرح نخواهند بود اما این تصور دقیق نبود.
- حقیقت این است که هر وقت یک جریانی فضا را تند کند به نحوی که از دایره رقابت منطقی سیاسی خارج شده، این طرف هم میدان پیدا میکند و اعلام میکند که جریان اصلاحطلب وجود خارجی ندارد و از دایره نظام خارج شده است.
- بنابراین رقابت آنها باید در دایره طیف اصولگرا دنبال کرد، وقتی این تصور شکل میگیرد فضا برای افرادی که به هیچوجه در طیف اصولگرا شایستگی هدایت جریان را ندارند، وارد میدان شوند چراکه بحث این است که افراد تند اصلاحطلب را باید کنار بگذاریم بنابراین رقابت باید در جریان اصولگرا صورت بگیرد، این مقدمه طرح نیروهای افراطی است که تعدادی از اینها در تهران رأی آوردند.
- البته تصور بنده این نیست که افراد افراطی با تندروی در مجلس بتوانند دیگران را با خود همراه کنند، قطعاً در مقایسه با فضای عمومی جامعه، در فضای مجلس منطق پررنگتر خواهد بود. در فضای عمومی کشور افراد افراطی نیروهای سیاسی کمی دارند که از دانش سیاسی کم و تجربیات پایین برخوردار هستند، اینها میتوانند تحت تأثیر شعارهای سیاسی قرار بگیرند که در انتخابات اخیر این اتفاق صورت گرفت اما بعید میدانم شعارهای احساسی و مهیج بتواند در نیروهای منتخب و انتخاب شده در مجلس آتی تاثیرگذار باشد.
- اقدام صدا و سیما عجیب و غریب نیست. به عبارت دیگر اینکه برخی نمایندگان حرفهای شاذی بزنند و صدا و سیما پخش کند، عجیب نیست اما صدا و سیما به کسانی که مورد تعرض قرار میگیرند، اجازه دهد از خود دفاع کنند.
- در حال حاضر این اقدام صورت نگرفته است، به این ترتیب که برخی از افرادی که آمدند و حرفهایی زدند، از آنها پرسش نشده و عدلهای خواسته نشده است. اگر مشی صدا و سیما این است اتهاماتی در آنجا مطرح شود و بعد اجازه ندهند فردی که مورد اتهام قرار گرفته از خودش دفاع کند، اشکال ندارد، بهرحال این یک مشی است اگرچه صدا و سیما قطعاً نمیتواند به این ترتیب خود را اداره کند .
- در مورد مجلس یازدهم هم برخی میگویند مجلس با دولت تخاصم دارد و خیلی مقبول نبوده است. مورد دیگر اینکه در مجموع مجلس یازدهم به دنبال این نبوده که چوب لای چرخ دولت بگذارد اما برخی در داخل دولت از مجلس و ریاست آن ناراضی هستند.
- در مجموع مجلس یازدهم تعامل سازندهای با دولت داشت اما چنانچه افراد تند، جسور و پردهدر که پایبند به هیچ اصولی نیستند، بتوانند فضایی را حاکم کنند، امروز قالیباف را تخریب میکنند و فردا فرد دیگری را چرا که این افراد متوقف نمیشوند و از تخریب یک نفر راضی نمیشوند، واقعیت این است که این تخریبها محدود به یک نفر نخواهد بود و شامل دیگرانی که کمترین اختلاف سلیقه با او را داشته باشند، هم میشود.
- بنابراین جریان تندوری اصلاحات نقش اساسی برای به میدان آوردن نیروهای تندرو ایفا کرد.در حقیقت طیف تندروی اصلاحطلب تصور کرد که اگر با صندوق قهر کند، مردم آنها را روی دوششان سوار میکنند در صورتی که به این ترتیب نیست بلکه مردم به افرادی رأی میدهند که حرفهای شاذ و شعاری میزنند.
دیدگاه تان را بنویسید