ماجرای مرگ سارا تبریزی، دختر ۲۰ ساله چه بود؟
در روزهای ابتدایی سال ۱۴۰۳ توسط هیچ نهاد امنیتی یا قضایی احضار یا بازداشت نشده بوده. بازداشت وی بهعلت تلاش برای خروج از کشور با گذرنامه جعلی و مربوط به ۷۰ روز قبل از مرگش است.
طی روزهای گذشته، اخبار غیردقیق و نادرستی درباره علت درگذشت سارا تبریزی در برخی رسانهها و فضای مجازی منتشر و تلاش شد فوت وی به احضار توسط نهادهای امنیتی و قضایی مرتبط شود.
به گزارش میزان، این در حالی است که بررسیهای دقیق صورتگرفته نشان میدهد هیچ احضاری از سوی نهادهای امنیتی یا قضایی برای فرد نامبرده در روزهای پایانی سال ۱۴۰۲ و روزهای آغازین سال ۱۴۰۳ صادر نشده است.
طبق مدارک موجود، سارا تبریزی در تاریخ ۱۸ دی ۱۴۰۲ به اتهام استفاده از اسناد و گذرنامه جعلی برای خروج از کشور، بازداشت و پس از طی مراحل تحقیقات پرونده در تاریخ ۲۵ دی گذشته با قرار وثیقه از زندان آزاد میشود و از آن تاریخ تا زمان فوتش( ۲ ماه و ۱۰ روز بعد) مجددا به زندان بازنگشته و تنها برای وی حکم حبس تعلیقی صادر شده بوده است.(حکم حبس تعلیقی به این معنا بوده که تا ۲ سال اجرا نشده و چنانچه نامبرده ظرف ۲ سال بعد از صدور حکم مرتکب جرم دیگری نمیشد، این حکم منتقی تلقی میشود).
حدود ساعت ۹ و ۴۵ دقیقه صبح روز ۵ فروردین ۱۴۰۳، پدر نامبرده طی تماس با کلانتری نزدیک محل سکونتشان در شهرستان شهریار استان تهران اعلام میکند دخترش از خواب بیدار نمیشود و ظاهرا فوت شده است.
مقامات قضایی، مامورین نیروی انتظامی و کارشناسان پزشکی قانونی بلافاصله در محل حاضر و بررسیهای لازم در این باره آغاز میشود.
سپس پیکر سارا تبریزی پس از احراز فوت وی به پزشکی قانونی منتقل و آزمایشهای لازم جهت تعیین علت مرگ انجام شده که نتایج این آزمایشها هنوز مشخص نشده است.
پدر نامبرده همچنین اعلام کرده دخترش شب قبل از فوت بهدلیل احساس کسالت به درمانگاه منتقل شده و در آنجا تحت درمان قرار گرفته است.
دیدگاه تان را بنویسید