کد خبر: 656602
|
۱۴۰۳/۰۱/۲۱ ۰۸:۱۲:۳۹
| |

روایت مدیرمسئول روزنامه اعتماد از دیدارش با اژه‌ای آن زمانی که از بازجویی های مرتضوی خسته و افسرده شده بود

بهروز بهزادی نوشت: به دفتر او رفتم و درباره ایران‌جوان و آنچه بر من رفته است صحبت کردم. به دقت حرف‌های مرا گوش داد و هنوز به یاد دارم که گفت بگذار اول یک انتقاد از خودمان بکنم.

روایت مدیرمسئول روزنامه اعتماد از دیدارش با اژه‌ای آن زمانی که از بازجویی های مرتضوی خسته و افسرده شده بود
کد خبر: 656602
|
۱۴۰۳/۰۱/۲۱ ۰۸:۱۲:۳۹

بهروز بهزادی در یادداشتی با عنوان «قوه قضاییه به مثابه عدلیه» در روزنامه اعتماد نوشت: 1- روز یکشنبه سومین باری بود که من محسنی‌اژه‌ای را از نزدیک می‌دیدم.نخستین دیدار زمانی بود که قاضی مرتضوی مجله ایران‌جوان را در پی یک شکایت وزارت کار تعطیل کرد.

در بازجویی مقدماتی حرف‌های زیادی درباره نقش مجله زدم که وی نپذیرفت. خسته و افسرده به فکر چاره بودم. شنیدم آقای محسنی‌اژه‌ای رییس دادگستری استان تهران است، به فکر افتادم شاید او بتواند مرا کمک کند، نمی‌دانم تلفنی یا حضوری وقت گرفتم؟ ولی خواسته‌ام اجابت شد به دفتر او رفتم و درباره ایران‌جوان و آنچه بر من رفته است صحبت کردم. به دقت حرف‌های مرا گوش داد و هنوز به یاد دارم که گفت بگذار اول یک انتقاد از خودمان بکنم. من با شنیدن نام بهروز بهزادی و مدیریت مجله ایران‌جوان تصورم این بود الان با یک فرد جوان رو به رو شوم ولی چیزهایی که شما گفتید در من بسیار اثرکرد. ای‌کاش ما قبلا همدیگر را می‌شناختیم و... که منظورش روشن بود، حکمی داده‌ شده بود و کاری نمی‌شد کرد. صحبت‌های آقای اژه‌ای اثر مثبت روی من گذاشت، از نگرانی و افسردگی من کاست، چرا که با خودم گفتم ‌ای‌کاش بیشتر از این به دیدار آقایان می‌رفتم و هدف‌های انتشار ایران جوان را برای‌شان تشریح می‌کردم.

2- از آن زمان سال‌ها گذشت تا اینکه آقای محسنی‌اژه‌ای رییس قوه قضاییه شد. مدیران مسوول مطبوعات را دعوت کرده بودند، با من که رو به رو شد، ‌گفت: مثل اینکه هردوی ما خیلی پیر شده‌ایم. احساس کردم مرا به یاد آورد. خوش و بش کردیم و تمام شد.

3- چند روزی نگذشته بود که تلفن موبایل من زنگ زد. پاسخ دادم. شخصی با صدای گرمی گفت من محسنی هستم . 

ابتدا نشناختم اندکی مکث کردم.مثل اینکه متوجه ماجرا شد، احوالپرسی کرد  و از من خواست اگر نظرات خاصی درباره قوه قضاییه دارم به ایشان اطلاع دهم.

4-و روز یکشنبه در یک هم‌اندیشی با اهالی مطبوعات او را مجددا دیدم، ‌مردی که فکر می‌کنم  اگر از آغاز بنیانگذار قوه قضاییه نظام بود بر آن «عدلیه» نام می‌نهاد و هم اکنون هم بسیاری از اطرافیانش و روزنامه‌نگاران از واژه عدلیه در دوره ریاست محسنی‌اژه‌ای در قوه قضاییه کمک می‌گیرند. گرچه اخبار  این هم‌اندیشی منتشر شده است، ولی باید بگویم من محسنی‌اژه‌ای را در جلسه به شکل شخصیتی می‌دیدم که ابایی ندارد از این مردم پوزش بخواهد. چرا که چند روز پیش از این چنین پوزشی خواسته بود و خیلی‌ها به من می‌گفتند او نخستین رییس  یک قوه کشور است که به این سیاق سخن می‌گوید.

همه می‌دانند من از جمله روزنامه‌نگارانی هستم که انتقاد کرده‌ام ولی مجیز کسی را نگفته‌ام.

رفتار محسنی‌اژه‌ای را به عنوان رییس عدلیه می‌ستایم و البته می‌دانم که توسعه کشور با یک عدلیه خوب میسر است. عدلیه‌ای که داد مظلوم را از ظالم بگیرد.افراد فاسد را به مجازات برساند و عدلیه مصداق عدلیه باشد.امیدوارم در برقراری عدالت موفق باشید آقای محسنی اژه‌ای.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها