کد خبر: 661515
|
۱۴۰۳/۰۳/۰۷ ۱۳:۱۹:۳۴
| |

امیرحسین بانکی‌پور، نماینده اصفهان:

اگر فرد بی‌حجاب نگذارد که از او عکس بگیرند، پلیس باید او را به اولین مقر پلیس تحویل دهد

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس درباره لایحه حجاب خاطرنشان کرد: ممکن است برخی انتقاد کنند که اگر فرد حاضر نباشد که پلیس آن را شناسایی کند و نگذارد عکسش گرفته شود در این مرحله پلیس باید فرد بی‌حجاب را به اولین مقر پلیس تحویل دهد تا در آنجا هویت آن شناسایی شود و بعد آزاد شود.

اگر فرد بی‌حجاب نگذارد که از او عکس بگیرند، پلیس باید او را به اولین مقر  پلیس تحویل دهد
کد خبر: 661515
|
۱۴۰۳/۰۳/۰۷ ۱۳:۱۹:۳۴

امیرحسین بانکی پور عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ضمن تشریح جزئیاتی از لایحه عفاف و حجاب و همچنین برخورد با هنجار شکنان در پاسخ به این سؤال که پلیس در چه مواردی موظف است فرد بی‌حجاب را بازداشت کند، گفت: اولین مورد این است که فرد عرفا برهنه باشد. مورد دوم از اتباع خارجی باشد و هیچ اوراقی شناسایی همراه نداشته باشد. 

به گزارش فارس، بانکی پور تصریح کرد: سوم کسی که متعرض فرد محجبه‌ای شده باشد. چهارمین مورد فردی که با کشور‌های خارجی معاند ارتباط داشته باشد و پنجمین مورد کسانی که سازمان‌یافته ترویج بی‌حجابی می‌کنند. پلیس با یک جمعی روبرو می‌شود که با هم هماهنگ کرده باشند مثلا در خیابان حاضر شوند و ترویج بی حجابی کنند.

وی افزود: پلیس موظف است این پنج گروه را بازداشت کند. غیر از این پنج گروه عابر عادی را صرف اینکه کشف حجاب کرده باشد بازداشت نمی‌کند.

بانکی پور ادامه داد: پلیس از طریق دوربین یا مستقیماً فرد را شناسایی می‌کند. امکان تصویربرداری دوربینی در لایحه حجاب و عفاف نیز آورده‌ایم. اگر سامانه پلیس کار نکرد پلیس باید آن شخص را شناسایی کرده که مراحل شناسایی هم در لایحه ذکرشده است.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس خاطرنشان کرد: ممکن است برخی انتقاد کنند که اگر فرد حاضر نباشد که پلیس آن را شناسایی کند و نگذارد عکسش گرفته شود در این مرحله پلیس باید فرد بی‌حجاب را به اولین مقر پلیس تحویل دهد تا در آنجا هویت آن شناسایی شود و بعد آزاد شود.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها