مناظره | پورمحمدی: کشور دو سال بی برنامه بود
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما و کارشناسان با اعداد و ارقام آشنایی داریم اما مردم مشکلات لمس می کنند و روزانه با گوشت و پوستشان مشکلات اقتصادی را درک می کنند.
پورمحمدی در زمان دوم چهار دقیقهای خود گفت: من به گذشته نظام، مردم و دولتها افتخار میکنم. من به توان خودمان و مردم باور دارم و میتوانیم کارهای بزرگی انجام دهیم و نباید واقعیات را انکار کنیم. ما باید با توجه به قوتها نقاط ضعف را حل کنیم. قبل از آن شش برنامه داشتیم که لازم الااجرا بود اما چرا ۳۰ تا ۳۵ درصد آن اجرا شده آیا مشکلات مدیران اجرایی بودند یا برنامهها هم مشکلات داشتند؟ رشد اقتصادی ۸ درصد درست است اما چه طور میخواهیم اجرا کنیم. در برنامههای گذشته هم سود ۸ درصد بوده است. چرا اجرا نشده است؟
وی افزود: در این برنامه هفتم؛ باید الحاقات ماده ۳۵ تکمیل شود. کشور دو سال بی برنامه بود. دولت و مجلس گذشته برنامه هفتم را تصویب کردند حالا دولت جدید و مجلس جدید باید برنامه را با شعارهای مختلف اجرا کند. از کجا میخواهیم منابع مالی آن را تامین کنیم.۶ هزار همت باید جبران شود. چه طور می خواهیم آن را تامین کنیم؟ درباره میزان درآمد خارجی در برنامه هفتم آمده است که ۱۰ میلیارد یورو باید تامین منابع شود.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد. نمیشود رویاها و آرزوهای خود را در برنامه بنویسیم. همین میشود که مردم اعتمادشان در بورس خراب شده است. تا اعتماد نسازیم، نمیشود رشد اقتصادی داشت. من حرف هایی که میزنم که با مشورت کارشناسان دانشگاه علامه، تهران و شریف بوده و تعاریف تندی دارند این دلیل نمیشود که بگوییم ناامید شویم. ما در مقابل تحریم سخت ایستادگی کردیم و توانستیم ملت و کشور را نگه داریم. بنابراین تحریمهای فلج کننده مهم است. مردم مهم هستند و برنامههایی که قابلیت اجرایی ندارند را بیان نکنیم و اعتماد مردم را جلب کنیم.
دیدگاه تان را بنویسید