کد خبر: 667524
|
۱۴۰۳/۰۴/۲۷ ۱۳:۲۷:۲۱
| |

پیشنهادی نوین به آقای پزشکیان برای انتخاب بهترین‌ها در کابینه دولت چهاردهم

پیشنهاد می‌کنم امروز با فناوریی‌های نوین، سامانه‌ای پیش‌بینی شود برای احراز تصدی مقام وزارت، معاونین و مدیران. هر داوطلبی یا هر پیشنهادی که متخصصین و مردم برای نامزدی مناصب اجرایی کلیدی کشور دارند در آنجا ثبت کنند. با بهره‌گیری از هوش مصنوعی راستی‌آزمایی و انتخاب ۱۰ نفر اول هر حوزه انجام شود.

پیشنهادی نوین به آقای پزشکیان برای انتخاب بهترین‌ها در کابینه دولت چهاردهم
کد خبر: 667524
|
۱۴۰۳/۰۴/۲۷ ۱۳:۲۷:۲۱

مهدی ذاکریان استاد دانشگاه در اعتماد نوشت: انتخابات تمام شد. ۳۱ میلیون ایرانی در اعتراض به وضع موجود اصلا رأی ندادند. بیش از ۱۶ میلیون ایرانی نیز در همدلی با همان ۳۱ میلیون به جناب پزشکیان رای دادند.

سهم مردم در انتخاب حکمرانان و مدیران آتی چیست و چگونه باید اجرایی شود؟ شیوه رای ایرانیان در انتخابات ریاست‌جمهوری، بیانگر اعتراض آنان به ناکارآمدی دولت، مدیران نالایق، فساد گسترده، رانت، اختلاس، فقر، تبعیض و به ویژه عقب‌ماندگی و انزوای کشور است. به همین روی، انتخاب وزیران و مدیران شایسته برای مردم اهمیت دارد.

وانگهی رییس‌جمهور منتخب در تلاش است تا صدای مردم بوده و به همه نگرانی‌های مردم پایان دهد. او چنین وعده داد. ایشان شورای چهارگانه با کمیته‌های تخصصی پیش‌بینی کرده که بهترین نامزدهای وزارتخانه‌ها را پیشنهاد کنند.

در راس یکی از شوراها محمدجواد ظریف قرار دارد که برای ملت قابل پذیرش است. همه می‌دانند او می‌توانست نامزد و در نهایت رییس‌جمهور ایران باشد، ولی چنین نکرد. به رغم این بی‌میلی، هنگامی که ایران را در خطر دید از زندگی خویش گذشت. به میدان آمد. تمام وقت برای ملت ایستاد. همه توهین‌ها و ناجوانمردی‌ها را به جان خرید. بحق پای بسیاری از دستاوردهای دولت روحانی هم ایستاد. برخلاف بسیاری دیگر جا خالی نداد. او از آبرو و زندگی‌اش گذشت تا ایران نجات یابد. مردم می‌دانند او اصرار دارد تا جوانان به میدان آیند. ولی توقع مردم این است جناب پزشکیان در سایر شوراها و در بستر کمیته‌ها نیز چنین وطن‌پرستانی را جست‌وجو کند. مردم از شیفتگان قدرت بیزارند! دنبال خدمتگزارانی‌اند تا کشور را با ذخیره ارزی، رفاه نسبی و رفتار معقول در جامعه جهانی تحویل دولت بعدی دهد. اگر راس همه شوراها وطن‌پرستانی چون ظریف باشند از نگرانی مردم اندکی کاسته می‌شود. در آن صورت می‌توان امید داشت پرونده سهم‌خواهان، توصیه‌ای‌ها، نالایق‌ها و آدم‌های تکراری بسته شود. 

مردم شنیده‌اند که در سال ۱۳۴۵ طرح یک نماد معرف ایران بین معماران ایرانی به مسابقه گذاشته شد که در نهایت طرح آقای امانت، بیست‌وشش ساله از دانشگاه تهران برنده و برای ساخت انتخاب شد. او جوان ۲۶ ساله‌ای بود که برنده مسابقه طراحی‌ای شد که با عنوان «آگهی مسابقه طرح ساختمان شهیاد آریامهر» در نشریات آن زمان چاپ شده بود. امانت پیش از این آگهی قصد سفر و مهاجرت به خارج داشت. ولی به دلیل یک سیاست‌گذاری درست در ایران ماند، خدمات فراوان نمود و در تاریخ معماری ایران اثرگذار شد.

پیشنهاد می‌کنم امروز با فناوری‌های نوین، سامانه‌ای پیش‌بینی شود برای احراز تصدی مقام وزارت، معاونین و مدیران. هر داوطلبی یا هر پیشنهادی که متخصصین و مردم برای نامزدی مناصب اجرایی کلیدی کشور دارند در آنجا ثبت کنند. با بهره‌گیری از هوش مصنوعی راستی‌آزمایی و انتخاب ۱۰ نفر اول هر حوزه انجام شود.

سپس کمیته‌ها پنج نفر را به شورا معرفی و رییس‌جمهور و رییس شورا به جمع‌بندی نهایی برسند. اگر چه می‌دانم فرصت محدود است، ولی این شروع خوب و عدالت‌محوری برای اجرای شایسته‌سالاری در کشور خواهد بود. باشد تا جوانان و متخصصین مملکت بدون توجه به جنسیت، مذهب، رابطه، موقعیت، قومیت و سفارش؛ به ایران عزیز خدمت کنند و بداندیشان پر مدعا، بی‌ادب و بی‌خرد را پس برانند.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها