احمد ترکنژاد تحلیلگر مسائل استراتژیک:
جامعه باید بهبود وضعیت را حس کند نه اینکه به زور در ذهن مردم فرو کنیم اوضاع بهتر شده
احمد ترکنژاد گفت: جامعه باید بهبود وضعیت را حس کند، نه اینکه به زور در ذهن مردم فرو کنند که اوضاع بهتر شده است. این بهبود در حوزههایی چون رفاه عمومی، عدالت اجتماعی، کرامت انسانی و امنیت عمومی به عینه ظهور پیدا میکند.
مهدی بیک اوغلی- روزنامه اعتماد با احمد ترکنژاد تحلیلگر مسائل استراتژیک گفتوگو کرده است.
به گزارش اعتماد، بخشهای مهم این گفتوگو را در ادامه میخوانید؛
- موضوع وفاق ملی، پیشنیازی دارد و آن اجماع استراتژیک بر روی منافع ملی است.
- بزرگترین فسادها و نابرابریها، همچنین بیشترین اتلاف منابع ایران در دولت عدالت و مهرورزی (84تا 92) شکل گرفت، بیشترین تشدید حاکمیت دوگانه در دولت تدبیر و امید عینیت یافت و بیشترین خروج نخبگان از نظام حکمرانی در دولت «مردمی و ایران قوی» (1400حدفاصل تا 1403) به وقوع پیوسته است. وقتی از عبارات و واژهها استفاده میشود باید به الزامات و ضرورتهای آن هم توجه شود.
- رویکردهای قبلی، طی 2دهه متوسط رشد اقتصادی کشور را به 1.8درصد و طی 10 سال گذشته به صفر رسانده است. از سوی دیگر طی یک دهه بیش از 1.5 تریلیون دلار فقط نفت خام در این کشور فروخته شده است. اما فقر سه برابر شده و 50درصد جامعه ایرانی در فقر و فلاکت به سر میبرند. از 6میلیون خانوار روستایی، 2.5 میلیون نفر آن فقیر هستند.
- جامعه باید بهبود وضعیت را حس کند، نه اینکه به زور در ذهن مردم فرو کنند که اوضاع بهتر شده است. این بهبود در حوزههایی چون رفاه عمومی، عدالت اجتماعی، کرامت انسانی و امنیت عمومی به عینه ظهور پیدا میکند.
- نظام مدیریتی کشور باید بر مبنای ارزیابی عملکرد مدیران (از وزرا به پایین) استقرار یابد و پایش مستمری انجام شود.
- ما باید کاری کنیم که دیگر افراد ناتوان نتوانند برای گرفتن پستهای کلیدی و استراتژیک به سمت لابیگری بروند. باید فرصتی ایجاد شود تا افراد شایسته و توانمند و متخصص وارد میدان شوند. این افراد متخصص و کارآمد باید روی چشم گذاشته شوند و مورد حمایت قرار گیرند.
دیدگاه تان را بنویسید