اسلامی: با گروسی دیدار خواهم داشت
رئیس سازمان انرژی اتمی در بدو ورود به وین بهمنظور شرکت در نشست سالانه کنفرانس عمومی آژانس بینالمللی انرژی اتمی بیان کرد که دیدار و گفتوگو با مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی و جمعی از مقامات هستهای از اهداف مهم این سفر است.
محمد اسلامی، معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران، هنگام ورود به وین بهمنظور حضور در شصت و هشتمین نشست سالانه کنفرانس عمومی آژانس بینالمللی انرژی اتمی مورد استقبال محسن نذیری اصل، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی در سازمانهای بینالمللی در وین و عباس باقرپور اردکانی، سفیر کشورمان در اتریش قرار گرفت.
به گزارش تسنیم، اسلامی در بدو ورود به وین با اشاره به برنامههای خود در این دوره از نشست سالانه آژانس بینالمللی انرژی اتمی، اظهار کرد: فردا (دوشنبه 26 شهریور) در اجلاس کنفرانس عمومی آژانس سخنرانی خواهم داشت که در آن ضمن اشاره به توانمندیها و واقعیت اهداف صنعت صلحآمیز هستهای ایران، مواضع جمهوری اسلامی را بیان خواهم کرد.
وی افزود: در این سفر دیدارهای چندجانبهای خواهیم داشت که نشست، دیدار و گفتوگو با مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی و جمعی از مقامات هستهای و عالیرتبه کشورها در زمینه موضوعات هستهای و همکاریهای دوجانبه از اهداف مهم این سفر خواهد بود.
رییس سازمان انرژی اتمی ایران تصریح کرد: برپایی غرفه صنعت هستهای در نمایشگاه جانبی کنفرانس و برگزاری نشستی بهمناسبت پنجاهمین سال تأسیس سازمان در مسیر به اشتراک گذاشتن مهمترین تجربیات و دستاوردهای علمی و فناورانه کشورمان در این رویداد، یک اقدام مهم است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: انشاءالله با همت و تلاش همکاران عزیزمان، اهداف و دستاوردهای ارزشمند و صلحآمیز صنعت هستهای ایران برای جهانیان نمایان خواهد شد.
لازم به ذکر است بهمناسبت پنجاهمین سال تأسیس سازمان انرژی اتمی ایران در بخش رویداد جانبی شصت و هشتمین نشست سالانه کنفرانس عمومی آژانس بینالمللی انرژی اتمی؛ کارشناسان صنعت هستهای کشورمان به معرفی و ارایه تجربیات، دستاوردها و توانمندیهای ایران در حوزه ساخت نیروگاه اتمی، راکتورهای تحقیقاتی، چرخه سوخت، فناوری کاربرد پرتوها، ایزوتوپهای پایدار و آموزش نیروی انسانی متخصص میپردازند.
همچنین در نمایشگاه جانبی این کنفرانس، توانمندیهای صنعت هستهای کشورمان در حوزههای کاوش ربات، اپلیکیشنهای ربات در صنعت هستهای، تولید انرژی پاک و پایدار، محصولات رادیودارویی و صنعتی؛ سیستمهای اندازهگیری هستهای و نیز توانمندیهای ایران در زمینه توسعه فناوری پلاسما در حوزه صنعت، محیط زیست، درمان و سلامت، امنیت غذایی و نیز اقدامات انجامشده در زمینه پسمانداری هستهای توسط متخصصان و کارشناسان ایرانی به بازدیدکنندگان معرفی خواهد شد.
دیدگاه تان را بنویسید