حشمتالله فلاحتپیشه، نماینده ادوار مجلس:
هشت میلیون افغان در ایران هستند؛ ۸۸ درصد نظامیان افغانی که از دست طالبان فرار کردهاند به ایران آمدهاند، این وحشتناک است
فلاحت پیشه گفت: نده معتقدم هشت میلیون افغان در ایران هستند. یک خطر جدی برای امنیت است. یک افغان به من گفت ۸۸ درصد نظامیان افغانی که از دست طالبان فرار کردهاند و به ایران آمدهاند و این وحشتناک است.
حشمتالله فلاحتپیشه، نماینده ادوار مجلس و کارشناس و استاد علوم سیاسی از تفاوت نگاه پزشکیان به وفاق ملی و اطرافیان او روایت کرد و گفت: «وفاق ملی در زبان پزشکیان با وفاق ملی در زبان کسانی که دولت ایشان را تا حد زیادی از آن خلوص ستادی انداختند فرق دارد. آقای پزشکیان وقتی میگوید وفاق ملی پشت بندش میگوید ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی برای رشد هشت درصد نیاز دارم.»
وی تاکید کرد: «بخش عمدهای از سیاستمداران چپ و راست کشور ما دچار یائسگی سیاسی شدهاند. نه یک رویش فکری دارند و نه رویش بدنه تشکیلاتی دارند. اصلا قیافههای برخی از اینها را ببینید که اتفاقا به دولت رفتهاند از قیافهشان نوعی مردگی و کهنگی میبارد.»
او همچنین با اشاره به فسادهایی که در کشور رخ داده است فاش کرد: «برآوردی که من کردهام از سال ۱۳۷۰ تا چای دبش، پولهایی که دچار فساد شدند، بر اساس نرخ دلار روز بیش از ۵۰ و چند میلیارد دلار بوده است. این که چقدر برگشته یا برنگشته این علیالسویه است.»
حضور مهاجران افغان غیرقانونی نیز که این روزها باعث بروز نگرانیهایی در جامعه شده است، از موضوعات دیگری بود که فلاحتپیشه به آن گریزی زد و با بیان خاطرهای، گفت: «بنده معتقدم هشت میلیون افغان در ایران هستند. یک خطر جدی برای امنیت است.»
به گزارش خبرآنلاین بخش هایی از گفت وگوی فلاحت پیشه را در ادامه می خوانید:
- من هیچ وقت برای هیچ دیکتاتوری دعا نکردهام ولی خوشحالم که پوتین دارد روی اصلی خودش را نشان میدهد و باعث میشود مقداری سیاست مداران ما سر عقل بیایند.
- من شکست آقای جلیلی را به معنای پایان دادن به فرصت یک جریان افراطی میبینم ولی معتقدم همین حالا تشکیلات جریان افراطی خیلی قویتر از تشکیلات جریان آقای پزشکیان است که بعد از کابینه دچار نوسانات جدی شد، پس نمیتوانید بگویید تمام شد. فرصتی در اختیار آقای پزشکیان گذاشته شده است و من معتقدم آقای پزشکیان فرصتش محدود است. او در این فرصت وقت دارد که مسائل مملکت را حل کند و این باید تنها دغدغهاش باشد نه رضایت این و آن.
- برای همین به او باید حق داد، به هر حال میگوید فلان وزیر رفیقم بوده، رأی به من نداده ولی رفیقم بوده است. رئیس جمهور اختیارات دارد. ولی باید بدانیم جایی که خودش نیست، قولهایی است که داده است. زمانی وقت ایشان ممکن است تمام شود. ایشان باید از سرنوشت روسای جمهور گذشته درس بگیرد. دیدید در ایام همین انتخابات خیلی حمله به یک سری روسای جمهور داده میشد و هرچه داد میزدند و سلفی میگرفتند و مصاحبه میکردند کسی گوش به آنها نمیداد. چون فرصتشان تمام شده بود.
- باید دید منظورشان چیست. بعد از این نظام دچار چه میشود؟ دچار چالش میشود؟ از بین میرود؟ نمیخواهم اینطور بحث کنم. اگر نظر من را بخواهید معتقدم آخرین فرصتی بود که در این مملکت به اصلاح طلبها داده شد نه از طریق نظام، از طریق مردم.
- جسارت میکنم، شاید کلمهاش بی ادبی باشد ولی بخش عمدهای از سیاستمداران چپ و راست کشور ما دچار یائسگی سیاسی شدهاند. نه یک رویش فکری دارند و نه رویش بدنه تشکیلاتی دارند. اصلا قیافههای برخی از اینها را ببینید که اتفاقا به دولت رفتهاند از قیافهشان نوعی مردگی و کهنگی میبارد.
- در زمینه گشتها هم میبینید که مقداری ماموریتهایشان کمتر شده است. در همان زمینه میبینید سختگیریها کم شده است. میگویم قبل از این که اینها تحت تاثیر آمدن پزشکیان باشد، تحت تاثیر استمزاجی بود که مسئولین نظام از خود جامعه گرفته اند.
- من یک سال رئیس کمیسیون بودم و به من گفتند اجازه ندهید کنوانسیونهای مرتبط با FATF به جریان بیافتد، آن را به جریان انداختم و تصویب کردم. وقتی تصویب کردم، در کمیسیون خیلی از تندروها به آن رأی دادند چون این جمله را برای اولینبار اعلام کردم که FATF فیفای بانکها است، بانکهای خصوصی و دولتی را در کمیسیون آوردم.
- آن زمان ما در فهرست خاکستری بودیم، به آنها گفتم قرار نداشتن در FATF چقدر به منافع ملت ضربه زده است. ضبط شده آن در کمیسیون است. بلااستثناء تمام مدیران عامل بانکهای خصوصی و دولتی به ریز گفتند چقدر کشور در حوزههای مختلف مالی آسیب خورده و آخرش رئیس جمهور در فعالیت انتخاباتی گفت سی درصد ارزش پول ملی در جیب دلالها میرود.
- FATF را تصویب کردیم و تاوان آن را دادم. آقایان مدعی شفافیت داخلی هستند، خب نشد. اگر مسئله داخلی میگذاشتند، هیچ دختری به ورزشگاه برای تماشای فوتبال نمیرفت. اگر مسئله داخلی میگذاشتند خیلی از شرایط زیست محیطی در کشور رعایت نمیشد، دنیا اینطور است.
- FATFرا با حق شرطهای قوی تصویب کردیم و همه جناحهای سیاسی، وزیر خارجه و اطلاعات را به کمیسیون آوردم. صورتجلسهاش است که آنجا توافق کردیم و حق شرط قوی آوردیم و گفتیم ایران در لیست سیاه نرود و از لیست خاکستری خارج شود. روز بعد وقتی تصویبش کردیم عدهای که آن جا امضا کرده بودند در مجلس شعار دادند. گفتیم چرا شعار میدهید؟ دیشب خودتان امضا کردید. گفت بیرون از ما انتظار دارند. من این بیرون را کاسبان تحریم میدانم.
- بنده معتقدم هشت میلیون افغان در ایران هستند. یک خطر جدی برای امنیت است. من به شدت درگیر مسائل سیاسی هستم، هر کجا که بروم پرس و جو میکنم، به یک گاراژی رفتم که ماشینم را برای تعمیر بدهم، آن جا یک فرد هیکلی بود که فکر میکردم ایرانی است و اصلا قیافهاش نمیخورد که افغان باشد. او با من زیاد صحبت کرد و گفتم کجایی هستی؟ گفت افغانستانی هستم. بعد یک عکس روی موبایلش بود که عکس خودش با گارد ویژه افغانستان بود. گفت گارد ویژه بودم، گفتم چطور آمدی؟ گفت فرماندهام که عمویم است من را آورده است و عمویش مسئول اطلاعات فلان ارتش است.
- آن آقا میگفت خیلی از فرماندهها آمدهاند و همه یگانشان را آوردهاند. میگفت فرمانده من اینجا را گرفته و ماهی نود میلیون تومان کرایه میدهد و دوازده نظامی هستیم که اینجا کار میکنیم. یگانش آن جا کار میکرد. آن آقا به نقل از خودش میگفت و من را نمیشناخت. من با لباس راحتی خانه برای تعمیر رفته بودم. از عمویش میگفت که مسئول اطلاعات فلان یگان نظامی است. گفت عمو به من گفته است که ۸۸ درصد نظامیان افغانی که از دست طالبان فرار کردهاند و به ایران آمدهاند و این وحشتناک است.
دیدگاه تان را بنویسید