راهکار معاون هماهنگ کننده بسیج برای مبارزه با سقط جنین
معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج اظهار کرد که میتوان با تشکیل قرارگاه با سقط جنین مبارزه کرد.
معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج گفت: اگر بخواهیم مثل کار فلج اطفال یا مقابله با ویروس کرونا در مبارزه با سقط جنین هم موفق بشویم باید قرارگاه تشکیل بدهیم.
به گزارش تسنیم؛ سردار حسین معروفی معاون هماهنگکننده سازمان بسیج مستضعفین صبح امروز در رویداد ملی طرح نفس بسیج جامعه پزشکی که در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی برگزار شد، با اشاره به اینکه دشمنشناسی بسیار مهم است، اظهار داشت: یکی از زیباترین اقدامات مومنانه جلوگیری از سقط جنین عمدی است که این موضوع را باید به طریق اولی جهاد بدانیم؛ البته جهاد هم زمانی محقق میشود که از خود عبور کرده باشیم. عرصه جلوگیری از سقط جنین یا طرح «نفس» عرصه جهاد است چون اصل آن مقابله با دشمن است و از بین بردن هدف گذاری و ترفند دشمن برای جلوگیری از پیر شدن و تحدید نسل ایران اسلامی است.
سردار معروفی افزود: اگر در طرح نفس موفق شویم، میتوانیم در افزایش جمعیت گامی مهم برداریم؛ لذا باید در همه حوزهها برای تحقق افرایش جمعیت تلاش کنیم؛ اما خطرناکترین موضوع در سقط جنین عمدی، ریختن قبح این عمل است؛ تحقق این موضوع نیاز به گفتمانسازی و فرهنگسازی دارد و این هم تنها وظیفه بسیج و وزارت بهداشت نیست، بلکه هر کس صاحب نفوذ و تربیون است باید در این جهت تلاش کند.
وی ادامه داد: بسیج جامعه پزشکی باید تا پایان 1404 تعداد مراکز مشاوره طرح نفس را از 300 مرکز به یکهزار مرکز برساند؛ در کنار این موضوع باید مراکزی هم که به سقط چنین عمدی کمک میکنند با اشراف اطلاعاتی محلهمحور شناسایی و با آنها برخورد قانونی صورت گیرد؛ البته برای انجام این موضوع نیاز به تشکیل قرارگاه است تا وظیفه هر کسی مشخص شود.
معاون هماهنگکننده سازمان بسیج اضافه کرد: از سوی دیگر در رابطه با جلوگیری از سقط جنین عمدی، رسانهها و فضای مجازی نیز میتوانند بسیار کمک کنند؛ علاوه بر رسانهها خیّرین هم میتوانند نقش مهمی داشته باشند؛ زیرا نجات حتی یک انسان هم کار بسیار بزرگی است.
سردار معروفی تاکید کرد: اگر بخواهیم مثل کار فلج اطفال یا مقابله با ویروس کرونا در مبارزه با سقط جنین هم موفق بشویم باید قرارگاه تشکیل بدهیم؛ قرارگاه یعنی همه توانها را بیاوریم و دقیق آنها را مدیریت کنیم. خطرناکترین موضوعی که در حوزه سقط جنین به وجود میآید عادی سازی کردن این موضوع است. این مساله نیاز به گفتمان سازی دارد و مهمترین موضوعی که باید در اولویت قرار بگیرد؛ یعنی ما نیاز به فرهنگ سازی و گفتمانسازی داریم.
دیدگاه تان را بنویسید