کد خبر: 684751
|
۱۴۰۳/۰۸/۲۳ ۱۳:۳۱:۱۳
| |

واکنش معاونت زنان ریاست جمهوری به قتل خبرنگار ایرنا توسط همسرش

معاون امور زنان و خانواده ریاست ‌جمهوری به ماجرای قتل خانم خبرنگار توسط همسرش واکنش نشان داد و گفت: از اعضای مجلس خواهش می‌کنیم لایحه تامین امنیت زنان را بنا به درخواستی که دولت داشته است و مجددا در ماه گذشته پیگیری کرده است، در دستور کار قرار داده و با فوریت این لایحه را مورد رسیدگی قرار دهند.

واکنش معاونت زنان ریاست جمهوری به قتل خبرنگار ایرنا توسط همسرش
کد خبر: 684751
|
۱۴۰۳/۰۸/۲۳ ۱۳:۳۱:۱۳

انتشار خبر قتل هولناک یک زن در شمال پایتخت روز یکشنبه ۲۰ آبان رسانه‌ها را بهت‌زده کرد؛ طبق اعترافات همسر این خانم، انگیزه و عامل وقوع این جنایت مشاجره خانوادگی عنوان شد، اما زمزمه این رخداد جنایی آن زمان پررنگ‌تر شد که مشخص شد مقتول «منصوره قدیری‌جاوید» خبرنگار و پژوهشگر ایرنا بوده و همسرش نیز پروانه وکالت داشته است البته بار‌ها مقامات قضایی اعلام کرده‌اند که شغل و پیشه اشخاص در اتهام انتسابی تاثیرگذار نیست و هر فردی ممکن است در هر جایگاه و موقعیت اجتماعی مرتکب بزه شود؛ به هر روی از آن جهت که طرفین این رخداد به لحاظ پایگاه اجتماعی مطمح نظر بودند، بازتاب این خبر در رسانه‌ها نمود بیشتری پیدا کرد.

به گزارش ایلنا، زهرا بهروزآذر در پایان جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران درباره قتل یکی از خبرنگاران خانم در روزهای اخیر گفت: متاسفانه در چند روز گذشته شاهد اتفاق خیلی تلخی بودیم که در همین جا خدمت خانواده این عزیز تسلیت عرض می‌کنم؛ به طور خاص فرزند و بستگانشان.

معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده خاطرنشان کرد: لایحه تامین امنیت زنان از روز اول در دستور کار دولت قرار گرفت طبق روالی که وجود داشت ما درخواست تسریع بررسی این لایحه را داده‌ایم الان هم مجددا از اعضای مجلس خواهش می‌کنیم که این را بنا به درخواستی که دولت داشته است و مجددا در ماه گذشته پیگیری کرده است، در دستور کار قرار داده و با فوریت این لایحه را مورد رسیدگی قرار دهند هر چند که این تنها راه بروز جلوگیری از چنین اتفاقات تلخ نیست.

وی تصریح کرد: حتما باید روی مهارت های زندگی، روی تاب آوری و کنترل خشم بین همه اعضای جامعه کار کنیم و همه باید همت کنیم که مهارت شنیدن موثر و ارتباط موثر در بین افراد خانواده و جامعه را گسترش دهیم.

بهروزآذر درباره مسائل مطرح شده درباره کیلینک ترک بی‌حجابی تصریح کرد: این موضوع هیچ ارتباطی به دولت نداشته است و همانطور که می‌دانید در دولت این کیلینک تصویب نشده است. موضوع حجاب یک موضوع تربیتی است و باید از درون خانواده شروع شود و اینکه ما بتوانیم کمک کنیم به خانواده که فرزندان خودشان را متقاعد کنند که این انتخاب را داشته باشند حتما در برنامه‌های ما است اما ما درباره این موضوع به این صورت تاکنون صحبت نمی‌کردیم و این شکل همیشه برای موضوعات دیگر استفاده می‌شود و موجب وهن اسلام است و موجب وهن موضوع امر به معروف و نهی از منکر است.

وی تصریح کرد: این موضوع را باید در سطح کلان و در ذیل سیاست‌هایی که در شورای فرهنگ عمومی کشور و نهادهای مرتبط سیاست‌گذاری می‌شود حتما بررسی کنیم و بعد به مرحله عمل برسانیم. دولت در این موضوع هیچ دخالتی نداشته است و نقشی هم نداشته است امیدواریم که  این موضوع  به شیوه موثر که در شأن کرامت زنان است و در ذیل نگاه اسلامی پیگیری شود.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها