اعلام جزئیات مراسم «یک روز با سلینجر»
دبیر مراسم «یک روز با سلینجر» جزئیات برگزاری این برنامه را اعلام کرد.
اعتمادآنلاین| دبیر برگزاری مراسم «یکروز با سلینجر» درباره جزئیات این مراسم گفت: این مراسم همزمان با صدمین سالروز تولد جی. دی.سلینجر در اول ژانویه (سهشنبه 11 دیماه) برگزار میشود. در آمریکا نیز انتشارات لیتل براون(little Brown) مراسمی برای صدمین سالروز تولد این نویسنده برگزار میکند.
او افزود: هدف ما از برگزاری این مراسم آشنایی بیشتر مردم با سلینجر است؛ شاید بتوان گفت 70-80 درصد کسانی که سلینجر را میشناسند فقط با کتاب «ناتور دشت» او آشنایی دارند و اصلا نام کتابهای دیگرش را نشنیدهاند. شاید برگزاری چنین مراسمی باعث شود مردم با کتابهای دیگر او آشنا شوند. همچنین خیلی از کسانی که با این نویسنده آشنا نیستند، با میزان تأثیرگذاری او در ادبیات داستانی و نویسندههای دیگر آشنا خواهند شد. در واقع این مراسم باعث میشود سلینجر را به افراد بیشتری بشناسانیم.
افشار درباره برنامههای این مراسم نیز بیان کرد: «علیاصغر محمدخانی» معاون فرهنگی شهرکتاب، «مصطفی مستور» نویسنده و مسئول برگزاری «یک روز با سلینجر» و «امیر پوریا» منتقد و مدرس سینما از سخنرانان قطعی مراسم هستند، البته صحبتهای آقای مستور و آقای پوریا بیشتر حالت مناظره خواهد داشت. همچنین دو نفر از نویسندههای دیگر هم قرار است سخنرانی داشته باشند که هنوز قطعی نشده است؛ آنها درباره انزوای سلینجر، آثار این نویسنده، نثر، نحوه نوشتن او و سبک داستانیاش سخنرانی خواهند کرد. نیما رئیسی و گلاره عباسی نیز بخشهایی از دو داستان سلینجر را به صورت حضوری میخوانند.
دبیر برگزاری مراسم «یک روز با سلینجر» در ادامه گفت: کلیپهایی را هم درباره بیوگرافی این نویسنده آماده کردهایم؛ اینکه زندگیاش به چه صورت بوده و چه پروسهای را طی کرده تا نویسنده شود. همچنین تعدادی از هنرمندان که نمیتوانند به صورت حضوری در این مراسم شرکت کنند کلیپهایی را برای ما فرستادهاند که درباره سلینجر صحبت کردهاند یا بخشی از داستانهایش را خواندهاند.
به گفته افشار، مسئول اصلی برگزاری این مراسم نوین کتاب گویا و موسسه فرهنگی شهر کتاب هستند.
جی. دی.سلینجر، متولد اول ژانویه 1919 میلادی در منهتن نیویورک است که با انتشار رمان «ناتور دشت» به یکی از بزرگترین نویسندگان پس از جنگ جهانی دوم تبدیل شد. آثار او بارها در ایران ترجمه و منتشر شدهاند. سلینجر آثار منتشرشده اندکی از خود باقی گذاشت و پس از مرگش چندین داستان منتشرنشدهاش در منزلش یافت شد که آنها را به دست چاپ نسپرده بود. او تا حد امکان زندگیاش را خصوصی نگاه داشته و خواهان انزوا و دوریگزینی از دنیای بیرون بود.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید