کد خبر: 256003
|
۱۳۹۷/۱۰/۱۰ ۰۹:۰۵:۰۰
| |

محمدحسین لطیفی اظهار کرد:

برنامه «هفت» نباید منتقد ثابت داشته باشد

محمدحسین لطیفی در گفتگویی درباره جزییات چند پروژه تلویزیونی خود از جمله «هفت» و «شبی با عبدی» توضیح داد.

برنامه «هفت» نباید منتقد ثابت داشته باشد
کد خبر: 256003
|
۱۳۹۷/۱۰/۱۰ ۰۹:۰۵:۰۰

اعتمادآنلاین| محمدحسین لطیفی درباره اجرای برنامه «هفت» و رویکرد جدیدی که در این برنامه دارد، بیان کرد: ما باید فضایی ایجاد کنیم که بتوانیم حرف بزنیم نه اینکه دعوا کنیم.

وی ادامه داد: مجری باید کاملا بی‌طرف باشد و به هر دلیلی که بخواهد یک طرف دعوا را بگیرد شایسته نیست که به عنوان مجری در برنامه حضور داشته باشد.

این کارگردان سینما و تلویزیون اظهار کرد: باید بحث را در تعادل پیش برد و به طور مثال وقتی فیلمی را نقد می کنیم بگوییم این سکانس ها خوب است یا این ضعف ها وجود دارد.

جذابیت سینما در این است که آدم ها در سر و کله هم بزنند؟

لطیفی در واکنش به استفاده از حربه دعوا برای جذابیت بخشیدن به برنامه ها گفت: جذابیت سینما در این است که آدم ها در سر و کله هم بزنند؟ خیر، این اعتقاد من نیست و به همین دلیل هم به «هفت» سابق معتقد بودم البته این رویکردها به شخص افخمی و دیگران که بر صندلی «هفت» نشستند ارتباطی ندارد و اتاق فکری در «هفت» وجود دارد که مسایل را تعیین می کند هرچند که تابلوی برنامه آقای ایکس باشد.

وی در پاسخ به اینکه مجری «هفت» تاکنون نقش پررنگ تری نسبت به سیاست گذاری های این برنامه داشته است، گفت: مثالی می زنم؛ من به عنوان محمدحسین لطیفی کارگردان ممکن است سمتی را در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برعهده بگیرم. مسلما من باید با همه رفتار یکسان داشته باشم و به عنوان پدر رفتار کرده و امکاناتی را برای همه فراهم کنم پس چطور وقتی یک نفر به عنوان مهمان به برنامه شما می آید اجازه می دهید که از او مهمان نوازی نکنید!

برای ما اصل این است که مهمان نواز باشیم، ما بارها شنیده ایم که افرادی گفته اند به «هفت» نمی روند و نباید کاری کنیم که اینگونه شوداین کارگردان با اشاره به اتفاقات برنامه شبکه شما که فراستی مهمان آن بود، اظهار کرد: چندی پیش مهمانی در برنامه ای حضور یافت و اتفاقاتی افتاد که همه شبکه های اجتماعی را دربرگرفت. چرا ما باید در برنامه ها به این شکل مسایل شخصی خود را مطرح کنیم. البته آنچه می گویم اعتقاد من است و اینکه چقدر بتوانم خودم آن را اجرایی کنم قضیه ای دیگر است. برای ما اصل این است که مهمان نواز باشیم، ما بارها شنیده ایم که افرادی گفته اند به «هفت» نمی روند، ما نباید کاری کنیم که اینگونه شود.

لطیفی درباره چالشی بودن برنامه تصریح کرد: قطعا «هفت» چالشی خواهد بود، وقتی قرار است ما در چند هفته به موضوعی مثل «ابتذال در سینما» بپردازیم همه می خواهند ابتذال را معنا کنند و ما دیگران را به چالش می کشیم.

وی درباره خروجی بحث هایی که در «هفت» مطرح خواهد شد نیز عنوان کرد: باید این مباحث را مطرح کنیم و شروع شود تا بعد ببینیم چقدر تاثیرگذار خواهد بود.

نباید «هفت» منتقد ثابت داشته باشد

این سینماگر درباره بهره گیری از منتقد ثابت در «هفت» یادآور شد: یکی از نقدهای من به این برنامه همین بود که نباید «هفت» منتقد ثابت داشته باشد وگرنه ما یک تریبون بزرگ را به یک نفر داده ایم. منتقد باید چرخشی باشد و مردم باید با انواع و اقسام نقدها مواجه شوند.

وی درباره حضور منتقدانی مثل فراستی گفت: ممکن است او هم حضور داشته باشد و ممکن است موضوع گیری های تندی داشته باشد اما نمی توانیم در سواد او شک کنیم.

این کارگردان درباره قدرت این برنامه و همچنین جمله بهروز افخمی که گفته بود «کسی جرات نمی کند بر صندلی هفت بنشیند» بیان کرد: حرف درستی است و واقعا کسی جرات نشستن بر این صندلی را ندارد. با این حال تهیه کننده خوب برنامه جزو بچه های دلسوز است و شبکه هم همیشه شبکه ای بوده است که برای جریان سازی داغ بوده است.

لطیفی با اشاره به پیشینه این شبکه عنوان کرد: خود من سریال «کت جادویی» و حرف از پول های کثیف را زمانی مطرح کردم که کسی از آن حرف نزده بود اما شجاعت طرح این مباحث وجود داشت. من سریال «سفر سبز» را کار کردم و انگ پلورالیزم دینی به این سریال خورد اما مدیر شبکه سه پای آن ایستاد. کاری که علی اصغر پورمحمدی مدیر شبکه سه انجام داد شجاعت بسیاری نیاز داشت و هیچ مدیری جرات این کار را نداشت. در سریال دیگرم «وفا» یک پسر جهود عاشق یک دختر مسلمان شد و هیچ مدیری جرات پخش چنین کاری را نداشت اما پورمحمدی با شجاعت پای این کار ایستاد.

«سردار سنجرخان» امسال به پیش تولید نمی رسد

این کارگردان در ادامه درباره چند پروژه ای که این روزها در تلویزیون دارد، اظهار کرد: سریال «سردار سنجرخان» پروژه ای مربوط به معاونت امور استان های صداوسیماست و اگر استاندارد بودجه این سریال را بپردازد می توان کار را شروع کرد اما هنوز حتی هزار تومان هم رد و بدل نشده و قطعا امسال پیش تولید این سریال انجام نمی شود.

وی با اشاره به اینکه امیدوار است اثر سینمایی خود را بسازد، توضیح داد: فقلا فقط درگیر برنامه «هفت» خواهم بود که این برنامه هم کار چندانی ندارد؛ پنج عصر روز جمعه به استودیو می رویم و ساعت سه نصفه شب هم بیرون می آییم.

«شبی با عبدی» و یک چرخ‌دنده معیوب

لطیفی که در مدت چند ماه گذشته کارگردانی برنامه «شبی با عبدی» را نیز برعهده داشت درباره حاشیه های این برنامه که از کیفیت پایینی برخوردار بود و عوامل بودجه خود را نگرفتند، گفت: من تنها می توانم بگویم ما با یک چرخ دنده معیوب در تولید این پروژه مواجه شدیم که هرچقدر تلاش کردیم به نتیجه خوبی منجر نشد. بسیاری از عوامل این برنامه دستمزد خود را دریافت نکردند و من به جرات می گویم فقط قرار بود به عنوان مشاور حضور داشته باشم اما یک باره دیدم اسمم به عنوان کارگردان در تیتراژ خورده است، درحالیکه اصلا چنین انتظاری نداشتم.

وی اضافه کرد: ما تلاش کردیم ولی اتفاق خوبی نمی توانست رخ بدهد چون همیشه سدّی در مقابل گروه بود.

این کارگردان فیلم و سریال در پایان درباره شرایط تولید در تلویزیون با یک مثال بیان کرد: ماشینی را هل داده ایم که در حال حرکت است اما ممکن است چند متر آن طرف تر سر یک کوچه بایستد و اگر ما به این ماشین نرسیم کمی جلوتر متوقف می شود.

منبع: مهر

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها