گزارش اعتمادآنلاین از زندگی حسین محب اهری:
محله «بهداشت» دیگر برو بیا ندارد
حسین محب اهری بازیگر سینما تئاتر و تلویزیون بامداد 26 دیماه در بیمارستان لاله تهران درگذشت.
اعتمادآنلاین| حسین محب اهری بازیگر مطرح سالهای دور سینما و تلویزیون 26 دیماه در سن 67 سالگی در بیمارستان لاله تهران دار فانی راوداع گفت.
زندگی حسین محب اهری
حسین محباهری متولد سال 1330 در تهران و فارغالتحصیل رشته ادبیات فارسی از مدرسه عالی ادبیات و زبانهای خارجی بود. از سال 1350 به عکاسی تجربی و بازی در تئاتر پرداخت؛ در سال 1354 یک دوره آموزش بازیگری را در کارگاه نمایش زیر نظر آربی اوانسیان گذراند و با ایفای نقش کوچکی در فیلم «رابطه» به کارگردانی پوران درخشنده وارد سینما شد.
فیلمشناسی محب اهری
او طی این سالها در فیلمهای زیادی به ایفای نقش پرداخته که از آن جمله میتوان به «محموله»، «سفر جادویی»، «دو فیلم با یک بلیت»، «همسر»، «من زمین را دوست دارم»، «روز فرشته»، «روز واقعه»، «کاکادو»، «وقتی همه خوابیم»، «خوابم میآد»، «فرزند چهارم»، «ساکن طبقه وسط»، «قشنگ و فرنگ»، «سه بیگانه» و… اشاره کرد.
محب اهری همچنین در مجموعههای تلویزیونی متعددی همچون «محله برو بیا»، «سربداران»، «محله بهداشت»، «بوعلی سینا»، «باجناقها»، «مختارنامه»، «تبریز در مه»، «پایتخت 2»، «خوب، بد، زشت»، «دردسرهای عظیم 2»، «معمای شاه»، «بیمار استاندارد»، «علیالبدل»، «شب عید» و … به ایفای نقش پرداخته است.
«ساعت هشت در کشتی» آخرین نقش آفرینی
او این روزها برای ایفای نقش در نمایش «ساعت هشت در کشتی» به کارگردانی مریم کاظمی برای گروه سنی کودک و نوجوان بود.
حسین محب اهری خاطرات بسیاری را در تلویزیون و سینمای ایران به خصوص برای دهه شصتیها رقم زد.
محب اهری را بیشتر با نقش های خاطره انگیز و به یاد ماندنی او در برنامه های کودک و نوجوان مثل «مبصر چهارساله کلاس»، «محله بهداشت» و «چاق و لاغر» یا در فیلم های دیگری مثل «سربداران»، «باجناق ها»، «شاخه طوبی» و «تبریز مه آلود» می شناسیم. هرچه هست او نقش پررنگی در خاطرات خوب همه ما دارد.
محب اهری بازیگری را از سال 1350 در تئاتر شروع کرد، اما به طور رسمی در 1365 با ایفای نقش کوچکی در فیلم سینمایی «رابطه» به کارگردانی پوران درخشنده شناخته شد. سری جدید برنامه رادیویی «صبح جمعه با شما» از فعالیتهای محب اهری در سال 1397 است.
شروع بیماری از سال 79
در سال 79 حسین محب اهری با احساس تورم شدید و درد در ناحیه گلویش مواجه میشود که بر اثر تشخیص اشتباه به عفونت گلو، درمان با آنتی بیوتیک را شروع میکند و از مسیر درست درمان دور میشود.
اواخر سال بعد با وخیمتر شدن وضعیت جسمانی اش به چندین پزشک مراجعه میکند و «سرطان غدد لنفاوی» تشخیص داده میشود.
نوروز سال 1381 تحت عمل جراحی قرار میگیرد و به قول خودش در این عمل از زیر گوش تا زیر گردن یک غده بزرگ را درآورده بودند.
سپس شیمی درمانی میشود و بهبود مییابد. او این بیماری را در تغییر دیدگاهش به زندگی موثر میداند و میگوید: «لحظات برایم باارزش شد و فهمیدم زمان عمر کوتاه است و نگاهم طور دیگری به زندگی شد. فهمیدم که من تا به حال خیلی نگاهم سطحیتر بوده و از همه چیز راحت رد میشدم. پس از آن دیدم به زندگی و کار عمیق شد.»
9 سال بعد غدد سرطانی دوباره در بدنش ریشه دواندند و تومور این بار در ریه ها، گردن و پا دیده شد.
مشکلات مالی و پروسه درمان
با عمل جراحی مجدد تومور را از کشاله رانش خارج کردند و دوباره تحت شیمی درمانی قرار گرفت و بهبود یافت. او زمانی گفته بود که به عنوان یک هنرمند پرسابقه از لحاظ مالی حمایت نشده، برای درمان سرطانش در هزینه ها دچار مشکل شده است و حتی پول آمپول هایش را ندارد. اما در تمام این مدت حسین محب اهری روحیه اش را نباخت و به فعالیتهای هنری خود ادامه داد. تا این که محباهری زمانی گفته بود که به عنوان یک هنرمند پرسابقه از لحاظ مالی حمایت نشده، برای درمان سرطانش در هزینه ها دچار مشکل شده است و حتی پول آمپول هایش را ندارد. اما در تمام این مدت حسین محب اهری روحیه اش را نباخت و به فعالیتهای هنری خود ادامه داد. اما سرطان شوخی غمانگیزی بود که خیلی جدی از او زندگی را گرفت و از جامعه هنری، او را.
دیدگاه تان را بنویسید