امضای سند همکاری ایران و سازمان جهانی جهانگردی
سند همکاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایران و سازمان جهانی جهانگردی در اسپانیا امضا شد.
اعتمادآنلاین| این تفاهمنامه در حاشیه نمایشگاه گردشگری فیتور اسپانیا به امضای «علیاصغر مونسان» معاون رییسجمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و «زوراب پلولیکاشویلی» دبیرکل سازمان جهانی جهانگردی رسید.
اولین بند این تفاهمنامه موضوع کمکهای فنی است که بر این اساس، دبیرخانه سازمان جهانی جهانگردی در حوزههای فنی به جمهوری اسلامی ایران کمک خواهد کرد که میتوان به بازبینی برنامه ملی توسعه گردشگری ایران و ارائه پیشنهاداتی برای چگونگی روند پیگیری و تدوین و اجرای سیستم حسابهای اقماری گردشگری ایران اشاره کرد.
همکاری در زمینه بومگردی و گردشگری روستایی یکی دیگر از محورهای این سند همکاری است که سازمان جهانی گردشگری و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با مشارکت یکدیگر نسبت به ایجاد یک چارچوب همکاری در زمینه بومگردی و گردشگری روستایی اقدام خواهند کرد. با لحاظ کردن برنامه کاری سازمان جهانی گردشگری در سال 2020 و برنامه گردشگری ایران، پیشنهاد شده است که جمهوری اسلامی ایران و سازمان جهانی جهانگردی در سال 2020 یک همایش مشترک بینالمللی با موضوع بومگردی و گردشگری روستایی برگزار کنند.
مدیریت تصویر و جایگاهسازی برای جمهوری اسلامی ایران محور دیگر این سند همکاری است که بر این اساس، سازمان جهانی گردشگری از طریق اجرای پروژههایی، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را در زمینه ایجاد تصویر مثبت از ایران در بازار جهانی، به عنوان یک مقصد امن با هویت فرهنگی منحصر به فرد و تنوع غنی، حمایت خواهد کرد.
ایجاد مرکز بینالمللی صنایع دستی و گردشگری یکی دیگر از بندهای این سند همکاری است که بر این اساس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری علاقهمندی خود را به تاسیس مرکز بینالمللی صنایع دستی و گردشگری در جمهوری اسلامی ایران ابراز کرده است و از سازمان جهانی جهانگردی در این خصوص درخواست حمایت کرده است که جزئیات بیشتر مورد مذاکره قرار خواهد گرفت.
همکاری در فعالیتهای راه ابریشم نیز محور بعدی این سند همکاری است که دو طرف بر نقش مهم ایران در برنامه ابتکاری راه ابریشم تاکید و تایید کردند که همکاری گسترده تر از طریق مشمولسازی همه بخش ها، شرکا و ذینفعان برای اجرای برنامههای ابتکاری مشترک با هدف تقویت نقش ایران در این روند توسعه ای و ترویجی، ضروری است.
همکاری در زمینه یک پروژه پایلوت برای ترویج گردشگری قابل دسترسی (Accessible Tourism)، نیز در این سند همکاری مورد توجه قرار گرفته است که بر این اساس در ایران دو طرف موافقت کردند که در خصوص پروژه پایلوت برای ترویج گردشگری قابل دسترسی مذاکره کنند.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید