کد خبر: 337214
|
۱۳۹۸/۰۶/۱۲ ۱۰:۱۵:۰۰
| |

یک منتقد؛

«عصر جدید» نه داورانش داوری می‌کنند نه مجری‌اش مجری است

سیدرضا اورنگ، نوشت: اگر تمام حواشی که علیه این برنامه ایجاد شده را کنار بگذاریم، می بینیم با تمام شلوغ کاری ها و دکور سنگین و پرهزینه‌ای که داشته حرفه‌ای درنیامده است.

«عصر جدید» نه داورانش داوری می‌کنند نه مجری‌اش مجری است
کد خبر: 337214
|
۱۳۹۸/۰۶/۱۲ ۱۰:۱۵:۰۰

اعتمادآنلاین| وی در مورد داورهای این دوره از برنامه بیان داشت: داوران یک مسابقه باید افراد متخصصی و هنرمندی باشند که مخاطب آنها را باور کند. در بخش‌هایی از برنامه، ما که افراد عام هستیم و از بیرون نگاه می‌کنیم متوجه می شدیم برخی اجراها از لحاظ ساختار نمایشی مشکل داشت اما رویا نونهالی و امین حیایی که کار نمایش کردند متوجه آن نمی شدند.

برای مثال وقتی فردی به دروغ خودش را به معلولیت زد و اشک همه را درآورد این دو داور متوجه نشدند و حتی دل‌شان هم سوخت. اینها نشان می‌دهد داوری در این برنامه از روی احساسات است و نگاه حرفه ای و تخصصی وجود ندارد.


اورنگ در مورد نفر اول این مسابقه گفت: فاطمه عبادی وقتی اولین بار اجرا کرد همین داوران گفتند کار خاصی نکردی و با کمک به مرحله بعد آمد، اما همین فرد در آخر نفر اول شد و کسی که کار تئاتر انجام داده بود و برعکس تمام افراد آنجا حرکات نمایشی را درست اجرا می‌کرد رای منفی گرفت و بالا نیامد.

این روزنامه‌نگار و منتقد ادامه داد: همه می‌دانند در مملکت ما پشت صحنه اتفاقاتی می‌افتد و همه چیز از پیش تعیین شده است. در واقع آراء را به سمتی می برند و مهندسی می کنند که مردم فکر کنند شرکت کننده خودش بالا آمده است. برای مثال پارسا خائف باتوجه به سن کم و پخته نبودن صدایش به بدترین شکل آهنگ‌های محلی ترکی را می‌خواند درحالی که آهنگ‌های فارسی را بهتر اجرا می‌کرد. این موضوع را حتی مخاطب عام هم تشخیص می داد و می فهمید اما آریا عظیمی‌نژاد به عنوان متخصص در این کار، دقیقا برعکس نظر می‌داد و معتقد بود پارسا آهنگ‌های ترکی را خوب می خواند. به نظر من گروه‌هایی بودند که کارشان خیلی بهتر، حرفه ای تر و جدیدتر بود اما مهندسی که صورت گرفته بود مسیر را به این سمت بُرد.

وی با اشاره به اجرای احسان علیخانی بیان داشت: من بارها گفتم ما مجری خوب در ایران نداریم فقط چند مجری قبل از انقلاب داشتیم که بلد بودند حرف بزنند و صحنه را به دست بگیرند. احسان علیخانی چون تهیه‌کننده است به خود اجازه می داد با همه بد برخورد کند، هر کاری دلش می خواهد انجام دهد و حتی به اجراها رای هم بدهد. درصورتی که کار اجرا با تهیه کنندگی کاملا متفاوت است و نباید این دو را با هم ادغام کرد. مجری باید تمام حواسش به برنامه باشد تا توجه مخاطب را جلب کند اگر از دید تهیه کننده نگاه کند می‌شود همین که در برنامه «عصر جدید» دیدیم.

سیدرضا اورنگ در انتقاد به سخنان یک نماینده مجلس مبنی بر اینکه «عصر جدید» نخبه پروری کرده است، گفت: کسی که 40 سال شعبده بازی کرده دیگر این کار در او استعداد نیست یا کسی که سال ها دوچرخه سواری کرده استعداد محسوب نمی شود. ساختار این برنامه از ریشه مشکل دارد و علتش هم این است که حرفه ای ها و مبتدی ها را با هم مقایسه می کند. باید یک مسابقه ای ساخته شود تا افراد حرفه ای با هم رقابت کنند در کنار آن مسابقه ای هم باشد که افراد مبتدی و آموزش ندیده خود را نشان دهند تا استعدادشان کشف شود. برای مثال نمی توان یک نوجوانی که از ایل بختیار آمده و خام آواز خوانی می کند با کسی که 30 می خواند مقایسه شود. این برنامه به معنی واقعی کلمه استعدادیابی نکرده است و باید این موضوع مهم را در فصل های بعدی برطرف کند.

منبع: خبرآنلاین

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    خواندنی ها