کد خبر: 337562
|
۱۳۹۸/۰۶/۱۳ ۰۹:۵۹:۰۰
| |

سید احسان قاضی‌زاده هاشمی:

شبکه نمایش خانگی و صدا و سیما وجه‌های مشترک زیادی دارند

یک عضو هیات نظارت بر سازمان صداوسیما با تاکید بر این‌که «شبکه خانگی و صداوسیما مکمل و نه رقیب یکدیگر هستند»، گفت: نباید بازیگران، تهیه‌کنندگان و کارگردانان را برای انتخاب بین شبکه خانگی صدا و سیما یا سیما محدود کرد آنها آزادند این محدود انگاری برای مدیران فضای فرهنگی و هنری سم است.

شبکه نمایش خانگی و صدا و سیما وجه‌های مشترک زیادی دارند
کد خبر: 337562
|
۱۳۹۸/۰۶/۱۳ ۰۹:۵۹:۰۰

اعتمادآنلاین| سید احسان قاضی‌زاده هاشمی در واکنش به صحبت اخیر معاون صداوسیما مبنی بر این‌که فضای مجازی مخاطبان صداوسیما را کاهش داده است، گفت: اساسا به لحاظ کارشناسی این جور مقایسه‌ها را باطل می‌دانم. البته ممکن است مخاطب برخی سریال‌ها در سیما کم شده باشد و از آن طرف مخاطب سریالی در شبکه خانگی افزایش پیدا کند.

مردم براساس نیاز خود از فضای رسانه استفاده می‌کنند. ممکن است آنها در ساعتی از شبانه‌روز سریال خوبی در شبکه خانگی را ببینند و در ساعتی دیگر سریالی را از سیما تماشا کنند.

او ادامه داد: از طرف دیگر ممکن است کلیپ یک دقیقه‌ای در فضای مجازی پخش شود و تاثیرش را حتی در بخش‌های خبری سیما ببینیم به تبع آن مردم هم از فضای رسانه همچون یک مارکت استفاده می‌کنند و در طول شبانه‌روز از فضای مجازی، صداوسیما و حتی برخی برنامه‌های ماهواره‌ای هم استفاده کنند.

در این بین مهم محتوای تولیدات است که اینها فضای رقابتی را به وجود می‌آورد. بنده مقایسه بین برنامه‌های صداوسیما، ماهواره و فضای مجازی را قبول ندارم چون معتقدم محتوا رکن مهمی است.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی توضیح داد: یکی از کلیپ‌های یک دقیقه‌ای در فضای مجازی آن اتفاقی که در سودان افتاد، بود که دختر جوان دانشجویی کلیپ یک دقیقه‌ای با محتوای شعار علیه حکومت را پخش کرد که جهانی شد و در اخبار ما هم منتشر شد.

همین وضعیت را می‌توان در سریال‌های شبکه‌های خانگی دید که از بین تولیدات منتشر شده شاید تنها یک سریال بیننده زیاد داشته باشد و مابقی نیمه‌کاره مانده و رها شود با این استدلال‌ها معتقدم که نباید مقایسه بین فضای مجازی و صداوسیما صورت گیرد.

قاضی‌زاده با بیان این‌که «کم شدن مخاطب صداوسیما را قبول ندارم»، ادامه داد: معتقد نیستم که در تمامی موضوعات

مخاطب صداوسیما کم شده باشد ممکن است یک سریال با کیفیت زیاد مخاطب خود را داشته باشد ولی به طور کلی نباید شبکه خانگی را رقیب صداوسیما و یا برعکس دانست این دو مکمل یکدیگر هستند و هر دوی آنها رقیب فضای مجازی نیستند.

او در واکنش به انتقادات برخی کارشناسان مبنی بر حضور برخی کارگردانان در شبکه خانگی و به دنبال آن کاهش مخاطب در سیما گفت: آنها برای کار آزاد هستند نمی‌توان بازیگر، کارگردان و تهیه‌کننده را محدود کرد که در شبکه خانگی یا صداوسیما و یا سیما تنها کار کند.

این محدود انگاری برای مدیران فرهنگی و هنری سم است. مهم‌ترین مولفه در فضای رسانه‌ای افزایش کیفیت تولیدات است هیچ اشکالی ندارد فردی که روزگاری در تلویزیون کار کرده امروز در شبکه خانگی و یا سیما برود. ما باید تمامی تلاش‌مان را برای افزایش کیفیت تولیدات به کار ببریم.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها