مستند زندگی «انیو موریکونه» در برلین رونمایی میشود
مستند زندگی «انیو موریکونه» آهنگساز برنده اسکار و برجسته ایتالیایی در بازار فیلم اروپا در جریان جشنواره برلین 2020 به خریداران بینالمللی عرضه میشود.
اعتمادآنلاین| این مستند که هماکنون در مرحله پستولید قرار دارد را «جوزپه تورناتوره» کارگرادان ایتالیایی در سیزدهمین همکاری خود با «موریکونه» کارگردانی کرده و «وونگ کاروای» سینماگر سرشناس هنگکنگی یکی از تهیهکنندگان آن است.
مستند «انیو موریکونه: مایسترو» شامل مصاحبههایی با موسیقیدانان و کارگردانانی چون «برناردو برتولوچی»، «کوئنتین تارانتینو»، «کلینت ایستوود»، «وونگ کاروای» و «بروس اسپرینگستین» و همچنین بخشهایی از زندگی شخصی «موریکونه» و کنسرتهایش، کلیپهایی از فیلمهایی که ساخت موسیقی آنها را بر عهده داشته و همچنین تصایر آرشیوی تاکنون دیده نشده میشود.
این مستند برای اولین بار در بازار فیلم اروپا (EFM) در جریان برگزاری هفتادمین جشنواره فیلم برلین برای خریداران بینالمللی رونمایی میشود.
«جوزپه توناتوره» درباره این مستند گفت: هدفم از ساخت این مستند نمایش دادن داستان موریکونه برای مخاطبان جهانی است که عاشق موسیقی او هستند و از کلیپهایی از فیلمهایی که او موسیقی آنها را ساخته نیز استفاده شده است. این مستند که درباره یکی از مهمترین موسیقیدانان قرن بیستم میلادی است همه مخاطبان را شیفته خود میکند.
«انیو موریکونه» که ساخت موسیقی بیش از 500 اثر سینمایی و تلویزیونی و همچنین 100 اثر کلاسیک را بر عهده داشته، تا کنون پنجبار با فیلمهای «روزهای بهشت» (1978)، «مأموریت» (1986)، «تسخیرناپذیران» (1987)، «باگزی» (1991) و «مالنا» (2000) نامزد کسب جایزه اسکار شد و در سال 2007 میلادی نیز جایزه افتخاری آکادمی علوم و هنرهای سینمایی اسکار را دریافت کرد و در سال 2016 نیز در سن 87 سالگی برای فیلم «هشت نفرتانگیز» ساخته «کوئنتین تارانتینو» جایزه اسکار موسیقی متن را کسب کرد.
این آهنگساز برجسته که متولد شهر رم است، فعالیت هنری خود را از سال 1961 آغاز کرد و علاوه بر «سرجیو لئونه» با کارگردانان سرشناسی مانند «برناردو برتولوچی»، «پیر پائولو پازولینی»، «پدرو آلمادوار»، «جوزپه تورناتوره»، «اولیور استون»، «ترنس مالیک»، «برایان دیپالما» و «بری لوینستون» همکاری داشته است.
موسیقی فیلمهایی مانند «یک مشت دلار» (1964)، «به خاطر چند دلار بیشتر» (1965)، «روزی روزگاری در غرب» (1968)، «روزی روزگاری در آمریکا»(1984)، «سینما پارادیزو» (1988)، «هملت» (1990)، «بیل را بکش» و «حرامزادههای لعنتی» از دیگر آثار این موسیقیدان برجسته ایتالیایی محسوب میشود.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید