معاون صدای رسانه ملی:
رسانه تا رسیدن به تراز انقلاب اسلامی فاصله دارد
حمید شاه آبادی معاون صدای رسانه ملی؛ در ارتباط زنده تصویری با تمامی مدیران گروههای شبکههای رادیویی به توضیح مباحثی درباره شرایط خاص کشور و رسالت رادیو پرداخت.
اعتمادآنلاین| حمید شاه آبادی گفت: در آستانه محرم هستیم و باید برای این ایام آماده شویم. برگزاری مراسم محرم با رعایت دقیق تمام دستورات بهداشتی الزامی است و در این راستا نیز بسیاری از هیأتهای عزاداری و مداحان کشور مجموعههای خود را با کیفیت سالهای قبل برگزار نمیکنند.
حمید شاه آبادی با اشاره به اینکه بسیاری از رسانههای معاند سعی دارند با استفاده از شیوع ویروس کرونا مراسم عزاداری امام حسین علیهالسلام را به تعطیلی بکشانند، افزود: با توکل به خدا، مساجد و حسینیهها در کشور با رعایت نکات بهداشتی و حفظ فاصله اجتماعی مراسم محرم را برگزار میکنند و در این شرایط هر خانه باید یک حسینیه باشد. بنابراین تعدد مجالس عزاداری بیشتر خواهد شد ولی با جمعیت کمتر و این موضوعی است که رسانه باید به آن بپردازد.
معاون صدا با تاکید تصریح کرد: ما از کرونا عبور نخواهیم کرد مگر با همدلی مردم و در این راستا رودررویی رسانه با دولت و ایجاد مخمصه برای مسئولین، دردی از جامعه و مردم دوا نخواهد کرد.
رسانه تا رسیدن به تراز انقلاب اسلامی فاصله دارد
شاه آبادی در راستای بحث «رسالت رسانه و ایجاد همدلی بین مردم و مسئولان» گفت: کارهای ارزشمند بسیاری توسط همکاران ما در رسانه رادیو انجام شده است ولی فاصله ما با رسانهای در تراز انقلاب اسلامی کم نیست و با تداوم تلاش خود باید به آن نقطه برسیم.
معاون صدای رسانه ملی با اشاره به صحبتهای مقام معظم رهبری در رابطه با تحریف واقعیتها در کشور گفت: رادیو صدای جمهوری اسلامی ایران است و میتواند با دو رویکرد عمل کند. رویکرد اول برنامه سازی همسو با جمهوری اسلامی است که در حال حاضر نیز این اتفاق میافتد و برنامههای ما قطعاً همسو با اهداف نظام است. ولی رویکرد دوم استفاده از ظرفیتهای رسانه برای جریان سازی است تا بتواند مبانی جمهوری اسلامی ایران را تبیین کند.
تبیین اهداف عالیه نظام ویژگی رسانهی جریان ساز
شاه آبادی «حق مداری» و «حقیقت محوری» را ویژگی رسانهای در تراز انقلاب اسلامی دانست و ادامه داد: هر وقت توانستیم اهداف عالی نظام را با استفاده از رسانه محقق کنیم، رسانهای جریان ساز خواهیم بود. بنابراین مدیران و مدیران گروهها در رادیو باید در تدوین برنامههای خود بازنگری کنند و حرف حق نظام را در برنامهها بزنند و جریان ساز باشند.
وی در راستای این بحث به حضور کارشناسان در برنامهها نیز اشاره کرد و گفت: آنتن رسانه ملی حرمت دارد و حضور کارشناسان، دعوت از آنها و مدیریت بحث و نتیجهگیری از موضوع باید با دقت نظر انجام شود و درگاههای انتشار صدای رسانه ملی مانند ایران صدا نیز باید در تمامی برنامهها معرفی شود و این موضوع برای تمامی شبکهها یک تکلیف اداری است.
معاون صدا بر ارزیابی درون شبکهای تاکید کرد و گفت: تمام پیکره رادیو را موضوع محوری گرفته است در صورتی که باید به سمت مساله محوری حرکت کنیم.
تاکید معاون صدا بر ضرورت حفظ هویت شنیداری شبکهها
وی همچنین هویت شنیداری شبکهها را بسیار مهم دانست و افزود: شبکهها از ایدههای یکدیگر کپی برداری نکنند و از مؤلفههای مشخص خود دور نشوند.
شاه آبادی باز آفرینی از تولیدات آرشیو صدای جمهوری اسلامی و به روز رسانی در جهت بهره برداری از این ظرفیت عظیم را در دستور کار مدیران شبکهها قرار داد و به مواردی چون طرح جهش تولید در رادیو، طرح کیفیتسنجی و ارتقای کیفیت برنامههای رادیویی، ارزیابی عملکرد شبکهها، طرح و برنامه، برنامهریزی، نظارت و توازن در تولید برنامهها با توجه به ساختارهای نوین برنامه سازی در رادیو، آموزش پرسنل رادیو و گذراندن دورههای آموزشی، ضرورت و محورهای پژوهش، فضای مجازی و ارتقای کیفیت محتوا در این فضا، پرداختن به گام دوم انقلاب و قول سدید، خبر و به برنامههای پروژهای اشاره کرد.
یادآور میشود این جلسه به صورت زنده و تصویری به همت اداره کل فنی معاونت صدا و مدیریت فضای مجازی در سالن جلسات ساختمان شهدای رادیو با حضور مدیران شبکهها و ارتباط با مدیران گروههای تمامی شبکههای رادیویی برگزار شد.
منبع: مهر
دیدگاه تان را بنویسید