علی صفری، نویسنده، کارگردان و بازیگر تئاتر:
«سیرک» را به جشنواره فجر میرسانیم
علی صفری گفت: به عنوان فیلمنامه نویس پروژه، اجازه پخش آنلاین فیلم «سیرک» را نخواهم داد.
اعتمادآنلاین| علی صفری نویسنده، طراح صحنه، کارگردان و بازیگر تئاتر، درباره تولید فیلم سینمایی جدیدش گفت: ادامه مراحل تولید این فیلم سینمایی به تهیه کنندگی امیر شهاب رضویان بعد از بهبودی ایشان از بیماری کرونا از سر گرفته میشود.
وی ادامه داد: «سیرک» داستانی نو و تقریبا سبک و سیاق فیلم «مسخره باز» را دارد که پست مدرن است و 4 اپیزود به نامهای بند باز، رقصنده، خواننده وهنرپیشه به صورت متصل به همدیگر یک فیلم سینمایی را میسازند.
صفری درباره بازیگرانی که تا الان برای این فیلم انتخاب شده اند اظهار کرد: امیر شمس، بابک بینش، هما سعیدی زاده و رها حاجی زینل بازیگران تعیین شده این فیلم هستند که ترکیبی از بازیگران جوان تئاتر و بازیگران با سابقه سینما میباشند.
صفری درباره موضوع «سیرک» بیان کرد: این فیلم زندگی چهار فرد را روایت میکند؛ از جمله زندگی پیر مردی را توصیف میکند که بند باز است، یک پسر جوان که به هنرهای نمایشی علاقمند است، ولی به دلیل وزن زیادش نمیتواند موفق باشد، بازیگر خانم جوانی که به خوانندگی علاقهمند است و در گروه کر فعالیت دارد و روایت داستان زندگی یک بازیگر پیشکسوت است که نمیخواهد باور داشته باشد در کارش موفق است. در آخر زندگی این افراد در سیرک به هم گره میخورد و شخصیتها در آن لحظه با هم روبه رو میشوند.
این کارگردان جوان درباره پخش آنلاین فیلمش گفت: قطعا به عنوان فیلم نامه نویس کار اجازه پخش آنلاین این فیلم را نخواهم داد، چون بعد از اکران آنلاین فیلم، در عرض نیم ساعت در شبکههای ماهوارهای پخش خواهد شد. در نتیجه اکران آنلاین یک شکست بزرگ است. همچنین در سینمایی که مخاطب ندارد اکران نکردن بهتر است، ولی تمام سعی ما بر آن است که فیلم را به جشنواره فجر برسانیم.
وی در پایان با اشاره به میزان استقبال مردم از سینما و تئاتر، گلایهای هم به مراکز فرهنگی کرد و گفت: تئاتر و سینما مخاطب ندارند. از 80 میلیون جمعیتی که داریم حداکثر 2 یا 3 میلیون نفر یک فیلم را میبینند؛ در تئاتر وضع به مراتب بدتر از سینما است که حدود 2. 3 هزار نفر مخاطب دارد. شرایط اقتصادی و شرایط فعلی همان تعداد مخاطب اندک را هم از ما میگیرد. مرکز هنرهای نمایشی و خانه سینما هم کاری برای این وضعیت نمیکنند؛ کاشتن درخت در سنگلج و نام گذاری پلاتو به نام اشخاص نشان دهنده آن است که این مراکز از قافله عقب هستند و حمایتی از سینما وتئاتر نمیکنند.
صفری در پاسخ به اینکه مسئولین گفتهاند کرونا اتفاقی است که کسی برای آن آمادگی نداشته است، گفت: اول اینکه این شعار قابل قبول نیست، هر نهادی باید برای شرایط بحرانی یک برنامه مشخص داشته باشد. برای مثال اگر در کشوری جنگ شود نمیتوان سینما و تئاتر را کنار گذاشت و تعطیل کرد.
در نتیجه مراکز فرهنگی آن کشور باید برای آن دوران برنامه ریزی داشته باشند. در حالی که برنامه ریزی مراکز فرهنگی ما صفر است.
در نهایت چرخه اکران را با هزار زحمت راه میاندازند و یک سری فیلم اکران میشود که کیفیت قابل توجهای ندارند. فیلمهایی که در حال حاضر روی پرده هستند، در حالت عادی هم مخاطب نداشتند چه برسد به وضعیت فعلی که جامعه با کرونا دست و پنجه نرم میکند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
دیدگاه تان را بنویسید