کد خبر: 453070
|
۱۳۹۹/۰۹/۲۹ ۱۲:۰۵:۱۷
| |

درخواست جمعی از اهالی موسیقی از «فرهاد فخرالدینی»

عده‌ای از اهالی موسیقی در نامه‌ای سرگشاده به فرهاد فخرالدینی ـ رئیس شورای عالی «خانه موسیقی» ـ برگزاری انتخابات الکترونیکی سراسری تا پایان سال 99 را خواستار شده‌اند.

درخواست جمعی از اهالی موسیقی از «فرهاد فخرالدینی»
کد خبر: 453070
|
۱۳۹۹/۰۹/۲۹ ۱۲:۰۵:۱۷

اعتمادآنلاین| در متن این نامه که تاکنون به امضای حدود 80 تن از هنرمندان عرصه موسیقی رسیده، خطاب به فرهاد فخرالدینی آمده است:

«با سلام و احترام

به استحضار جنابعالی می‌رساند شرایط خاص اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی امروز جامعه ایرانی با وجود شیوع بیماری مهلک کرونا برای هنرمندان کشور و به ویژه جامعه موسیقی و موسیقیدانان کشورمان بسیار دشوار و در پاره‌ای موارد غیرممکن شده است.

بنابراین در این شرایط خاص ضروری است، تدابیر خاص‌تر و مدبرانه‌تری اتخاذ شود تا حداقل خواسته‌ها و نیازهای هنرمندان شریف و تلاشگر این عرصه برآورده شود.

«خانه» موسیقی که در پی آرزوی محقق نشده قریب به یک قرن هنرمندان در سال 79 تاسیس شده است، با حضور بیش از پیش هنرمندان و اساتید باتجربه، آگاه، مبتکر و فعال می‌تواند به سازمانی اثرگذار در جهت حل مشکلات عدیده و مغفول مانده چند دهه گذشته تبدیل شود.

در این راستا و در روند برگزاری احتمالی انتخابات دیرهنگام کانون‌های ده گانه «خانه موسیقیدانان» که قرار است در آینده نزدیک انجام پذیرد، امیدواریم با تدبیر جنابعالی و مصوبات «شورای عالی موسیقی» که در حال حاضر تنها مرجع رسیدگی به مشکلات هنرمندان موسیقی است، ترتیبی اتخاذ شود تا با برگزاری «انتخابات الکترونیکی سراسری» تا پایان سال 1399 امکان حضور و مشارکت بخش عمده‌ای از حدود 17 هزار عضو در سراسر کشور فراهم، تا در نهایت با حضور حداکثری اعضا و با روش‌های دموکراتیک، اعضای هیات مدیره و تیم اجرایی آتی بتوانند با مشروعیت برآمده از این اتفاق مهم زمینه حل مشکلات عدیده موسیقیدانان از جمله:

1- تلاش و اقدام در راستای افزایش خودکفایی و استقلال مادی ـ معنوی این نهاد.

2_ برنامه ریزی و اقدام جهت افزایش فعالیت‌های روابط عمومی «خانه» و ارتباط بیش از پیش و گسترده‌تر هنرمندان عضو در سراسر ایران با یکدیگر.

3- ایجاد شرایط و بستر مناسب اجرایی لازم جهت ایجاد جاذبه بیشتر برای «خانه» و حضور و اظهار نظر سلایق مختلف حتی از سوی «منتقدان» ...

4- برنامه ریزی جهت احیا و فعال کردن مجدد «تعاونی مسکن و مصرف» خانه موسیقی و ایجاد امکانات رفاهی بیشتر برای اعضا و خانواده‌هایشان.

5- تلاش جهت تاسیس شعب جدید «خانه موسیقی» در مراکز استان‌ها و بررسی احیای مجدد شعب تعطیل شده قبلی.

6- تلاش و برنامه ریزی جهت راه اندازی مجدد آموزش موسیقی در فرهنگسراهای سراسر کشور جهت ایجاد اشتغال هنرمندان.

7- ساماندهی حضور منظم مدرسان موسیقی در مدارس با همکاری وزارت «آموزش و پرورش» در ادامه اقدام روی طرح قبلی مصوبه هیات مدیره «خانه» و مشکلات دیگر این جامعه محترم و اثر گذار فراهم شود.

تجارب متعدد اجرایی برگزاری «انتخابات الکترونیک» در کشور طی سال 99 و نمونه‌های موفقی چون انتخابات در اتحادیه‌های مختلف صنفی، بازرگانی، سازمان نظام پزشکی، نماینده مدیران مطبوعات در هیات نظارت و...، موید موفقیت آمیز بودن این نوع روش‌ها و مشارکت‌ها و تجارب جدید اجرایی در جامعه امروزی با شرایط خاص کرونایی و ضرورت‌های بهداشتی البته با چشم‌انداز ناامیدکننده در روند پیشگیری و رفع این بیماری منحوس در آینده نزدیک است.

در انجام چنین مهمی به استحضار می‌رساند که اطلاعات، تجهیزات و دانش فنی لازم برای:

تکمیل و ترمیم زیر ساخت‌های موجود الکترونیکی در «خانه موسیقی» و رسیدن به استانداردهای مورد تایید.

توافق با شرکت‌های متخصص با تجربه و همچنین استفاده از آخرین دانش روز علم IT وفناوری‌های نوین.

هماهنگی با اسپانسرها و شرکت‌های مشارکت کننده برای پوشش و تامین هزینه‌های انجام این روش انتخاباتی نیز وجود دارد و به محض اعلام موافقت می‌توان با همکاری و همفکری بخشی از هنرمندان آگاه و متخصص امضاکننده این مکتوب امور اجرایی این مهم را تسریع و تسهیل کرد.

با آرزوی سلامتی و توفیق روز افزونتان.»

این نامه تاکنون به امضای هنرمندانی از جمله کامبیز روشن روان، مجید کیانی، ملیحه سعیدی، قاسم رفعتی، سعید فرجپوری، بهناز ذاکری، آزاده امیری، کیوان ساکت، رامین جزایری، کیوان پهلوان، رضا خرم، محمد علی لقا، فرج علیپور، شاهو عندلیبی، پیروز ارجمند، جواد بطحایی، غلامرضارضایی، فاضل جمشیدی، شهرام اعتمادی، منوچهر فیروزی، سلجوق شهبازی، مجید ناظم پور، هوشنگ جاوید، جلال حیدری، آرش فرهنگ‌فر، غلامرضا میرهاشمی، ایرج طباطبایی، امیر رفعتی، فریدون عبدلی، امیر طریقت، محمد طریقت، حسن فداییان، مسعود آرام، ناصر وحدتی، رسول رهو، حسین جعفری، محمد رضا افشار، مسعود مظلوم، محسن علیزادگان، حسام صحرایی، هادی صمدی، سیدمحسن حسینی، داریوش آریان‌پور، بیژن بیژنی، مزدا انصاری، سالار عقیلی، حریر شریعت‌زاده، جمال الدین منبری، عبدالحسین مختاباد، حسین پرنیا، ودود موذن زاده، آندره مرادیان، آراد داودیانس، عادل قلی‌زاده، فیروز دهقان، وحید عسگریان، عباس گرگانی، مهر راز شیری، فرزانه محجوب، رضا مهرآذر، محمدعلی احدی، علی خدایی، سبحان مهدی‌پور، مسعود حبیبی، پیمان سلطانی، پری ملکی، پوران وفادار، ژیوارشیخ الاسلامی، غلامعلی علمشاهی، عباس مفاخری، امیر منصور مفاخری، مهرداد متین‌فر، احسان لیوانی، بهنام کلاهبخش، پوریا خاکپور، حامد ناجی، مسعود جاهد، مهرداد متین فرمهر راز شیری، رضا مهر آذر، فریدون عبدلی‌، عباس گرگانی، وحید عسگریان، داریوش آریانپور، ژیوار شیخ الاسلامی، سبحان مهدی‌پور، عادل قلی زاده رسیده است.

چهار سال از آخرین انتخابات هیات مدیره خانه موسیقی می گذرد. انتخابات جدید قرار بود اواسط مهر ماه امسال برگزار شود که با اعلام خبرهایی مبنی بر تعویق در برگزاری به علت شیوع گسترده کرونا، در نهایت به سال آینده موکول شده است.

اما در حالی که عده ای از اهالی موسیقی مدتی است که خواستار برگزاری الکترونیکی انتخابات شده اند، این پیشنهادها در گذشته با توضیحی از سوی خانه موسیقی همراه شده است مبنی بر اینکه برگزاری انتخابات به صورت الکترونیک مستلزم داشتن دقت در رأی گیری و صیانت از آراست که تاکنون این زیرساخت ها فراهم نشده است.

ضمن اینکه در اساسنامه خانه موسیقی هیچگونه تمهیداتی برای برگزاری انتخابات به صورت الکترونیک، غیرحضوری و... پیش بینی نشده است، لذا برگزاری انتخابات به این شکل مستلزم تغییرات اساسنامه با تصویب مجمع عمومی خانه موسیقی است که در حال حاضر محدودیت‌های کرونایی امکان برپایی این مجمع را نمی دهد.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها