نقاب سنگین گریم بر چهره 5 بازیگر
در میان بازیگرانی که امسال در سیونهمین جشنواره فجر حضور داشتند، چند بازیگر به واسطه نقش ویژهای که در فیلم جدیدشان بازی کردهاند، گریم متفاوتی با دیگر نقشهای خود تجربه کردند و با ظاهر جدیدی در جشنواره امسال دیده شدند.
اعتمادآنلاین| در میان بازیگرانی که امسال در سیونهمین جشنواره فجر حضور داشتند، چند بازیگر به واسطه نقش ویژهای که در فیلم جدیدشان بازی کردهاند، گریم متفاوتی با دیگر نقشهای خود تجربه کردند و با ظاهر جدیدی در جشنواره امسال دیده شدند. هوتن شکیبا، بهرام رادان، باران کوثری، محسن تنابنده و ستاره پسیانی، پنج بازیگری هستند که با فیلمهای «ابلق» ساخته نرگس آبیار، «بی همه چیز» ساخته محسن قرایی، «روزی روزگاری آبادان» اثر حمیدرضا آذرنگ و «یدو» اثر مهدی جعفری، این تجربه را از سر گذراندند.
ستاره پسیانی
بازی در نقش یک شخصیت مُسن، برای هر بازیگر چالش جذاب و البته سختی است. ستاره پسیانی یکی از بازیگرانی است که امسال در فیلم «یدو» با نقش یک مادر بزرگ تر از سن واقعی خودش دیده شد. در این فیلم سعی شده بود با کمی تکیده کردن چهره او و سفید کردن موهایش، این بازیگر به سن مادر «یدو» نزدیک شود. او در نشست خبری فیلم گفته است که نقش زنی 10 یا 12 سال بزرگ تر از خودش را بازی کرده است، اما چهره او در فیلم مسنتر به نظر میرسد. این بازیگر قبلا در فیلم «سرخپوست» هم با چهره متفاوتی دیده شده بود. ستاره پسیانی نامزد کسب سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن در این دوره از جشنواره شده است.
محسن تنابنده
یکی دیگر از بازیگرانی که امسال نقش شخصیتی بزرگ تر از سن و سال حقیقی خود را تجربه کرده، محسن تنابنده است. او در فیلم «روزی روزگاری آبادان» نقش پدر یک خانواده به نام «مصیب» را بازی کرده است که چند فرزند جوان دارد. فاطمه معتمد آریا هم در نقش همسر این بازیگر ظاهر شده و برای تناسب سنی آنها، چهره معتمد آریا کمی جوانتر شده است. مو، ابروها، ریش و سبیل تنابنده، رنگ متفاوتی نسبت به چهره واقعی خودش دارد و سفیدی که در مو و ریش و سبیل او به چشم میخورد، باعث شده است چهره باورپذیری در سن و سال «مصیب» داشته باشد. محسن تنابنده موفق شده است نامزدی بهترین بازیگر نقش اول مرد را کسب کند.
بهرام رادان
بهرام رادان در آثاری که سالهای اخیر بازی کرده، بیشتر در نقش شخصیتهای ثروتمند، جوانان امروزی و ظاهر شیک و اتوکشیده دیده شده، اما در فیلم «ابلق» به دلیل ایفای نقش متفاوت «جلال»، با چهره بسیار متفاوتی حضور داشته است. «جلال» مردی حدود 35-40 ساله است که در حاشیه شهر زندگی میکند.
موهای مشکیرنگ و کوتاه او، ساده و بدون مدل شانه زده شده است و ریش و سبیل نسبتا پُرپشت او، کاملا قیافهاش را تغییر داده است. طراحی لباس او هم «جلال» را به مردانی در سن و سال و همطبقه این کاراکتر نزدیک کرده است و با گریم صورت او کاملا هماهنگی دارد. رادان به رغم بعضی تحسینها در جشنواره امسال فجر نامزد جایزه نشد.
هوتن شکیبا
نقش یک شخصیت لات، گریم خاص خود را میطلبد و هوتن شکیبا با فیلم «ابلق» فرصت بازی در چنین نقشی را داشته است. گریم او در این فیلم همزمان با نمایش فیلم در جشنواره رونمایی شد و این بازیگر با چهره جدید و البته بازی متفاوت خود همه را غافلگیر کرد. کاراکتر «علی» جوان لاابالی، عصبی و لات است که عرضه مدیریت خانواده خود را ندارد. موهای هوتن شکیبا مدل خاصی کوتاه و تراشیده شده و ریش و سبیل بلند او باعث شده است چهرهاش خشن به نظر برسد و در نقش شخصیتی مانند «علی» بسیار باورپذیر باشد. شکیبا که دو سال پیش نیز با گریمی متفاوت، در «شبی که ماه کامل شد» درخشید و سیمرغ گرفت، این بار دستش از نامزدی کوتاه مانده است.
باران کوثری
یکی از متفاوتترین گریمهای جشنواره امسال، مربوط به چهرهپردازی باران کوثری در فیلم «بی همه چیز» است. او در این فیلم نقش شخصیتی به نام «نوری» را بازی میکند که از لحاظ عقلی کاملا سالم نیست. در طراحی گریم این شخصیت سعی شده است با بزرگ تر کردن بینی و تغییر شکل چانه او، چهره «نوری» نه تنها زیبا بلکه حتی عادی هم نباشد. گریم سنگین باران کوثری و تغییرات مهم در چهره او به خوبی اثربخش بوده و چهره باران کوثری کاملا زیر این گریم پنهان شده است. ناگفته نماند بازی خوب او در نقش «نوری» نیز کمک زیادی به قابل باور شدن این کاراکتر کرده است. باران کوثری نیز در سیونهمین جشنواره ملی فیلم فجر، نامزد دریافت سیمرغ نشد.
منبع: خبرآنلاین
دیدگاه تان را بنویسید