ادریس البا برای آفریقا روایت میکند/ پاندمی هنوز زنده است
در کنسرتی که به مناسبت روز آفریقا برگزار میشود، ادریس البا به عنوان میزبان برنامه حضور خواهد داشت.
اعتمادآنلاین| در کنسرتی مجازی که در روز آفریقا (25 می- 4 خرداد) برگزار میشود، هنرمندان مختلفی روی صحنه میروند و این رویداد برای مخاطبان جهانی خود به صورت مستقیم به میزبانی ادریس البا از یوتیوب پخش میشود.
به گزارش مهر، به نقل از ورایتی، از جمله هنرمندان این رویداد میتوان به حضور الین از نوازندگان مشهور آفریقای جنوبی اشاره کرد. هنرمندانی از نیجریه، غنا، کنیا و ساحل عاج نیز در این کنسرت برنامه اجرا میکنند.
این کنسرت که در سال 2020 هم برگزار شد، درآمد حاصل را صرف حمایت از افرادی کرد که از ابتلا به کووید 19 آسیب دیدهاند.
البا از روز آفریقا به عنوان روزی برای به رسمیت شناختن قاره آفریقا یاد کرد و گفت باید راههایی برای جشن گرفتن حتی در روزهای تیره پیدا کنیم و این یکی از آن راههاست.
وی با تاکید بر اینکه پیام این رویداد این خواهد بود که بیایید راهی پیدا کنیم تا به سمت روشن نگاه کنیم، گفت: همین که سالم و خوشبختانه زنده هستیم یعنی به حد کافی شادی برای جشن گرفتن داریم.
ادریس البا از جمله اولین هنرمندانی بود که سال 2020 به کرونا مبتلا شد و پس از آن کاملاً بهبود یافت. وی افزود یکی از پیامهای کنسرت 2021 دادن آگاهی برای پاندمی است و اینکه یادآوری شود هنوز در برخی از کشورها این بیماری به شدت شیوع دارد و حتی بدتر از گذشته شده است. وی در عین حال یادآوری کرد در برخی از کشورهای پرجمعیت حفظ فاصله اجتماعی اساساً ممکن نیست.
بازیگر سریال تحسین شده «لوتر» افزود: حداقل پیام روز آفریقا این است که بدانیم پاندمی هنوز زنده است و سعی کنیم تا در امان باشیم و زنده بمانیم.
البا در ادامه گفت آفریقا به گذشته نگاه نمیکند بلکه نگاهش به آینده است و روایت داستان اکنون در کنترل ماست.
وی افزود: آفریقا بسیار هیجانانگیز است و با اقتصاد در حال رشد، افزایش جمعیت و افزایش باورنکردنی متفکران و مبدعان، باید روایتهای خودش را داشته باشد.
ادریس البا که بازیگر، خواننده و تهیهکننده است برای مثال یکی از همین چهرههای پیشرو آفریقایی است. وی با میراثی که در غنا و سیرالئون ریشه دارد در لندن متولد شده و اغلب در پروژههایی که تولید میکند به این میراث توجه دارد.
تولید سریال تلویزیونی «در دراز مدت» توسط کمپانی تولید وی از جمله این مثالهاست که در آن به زندگی یک خانواده لندنی پرداخته که با ورود اقوام آنها از سیرالئون زندگیشان مختل میشود.
وی تاکید کرد بیش از 10 سال است که با لباسها و فیلمهای مختلف سعی کرده پیشگام ارایه فرهنگ آفریقا باشد و همچنان به کاشتن این بذر ادامه میدهد.
دیدگاه تان را بنویسید