سینماها در انتظار اکران فیلمهای مخاطبپسند/ کدام فیلمها سینماها را نجات میدهند؟
ماههاست که فیلمی جدید در سینماها اکران نشده و به نظر میرسد با تعطیلی مکرر سالنهای سینما دیگر هیچ تهیهکنندهای اطمینان ندارد که فیلمش را در این شرایط اکران کند. شکست فیلمهای اکران شده در سالنهای سینما یا به سرقت رفتن فیلمهای اکران شده به صورت آنلاین باعث شده تا تهیهکنندهها و صاحبان آثار سینمایی فعلاً به اکران فکر نکنند و از طرفی سینماها با عدم اکران فیلمهای مناسب همچنان مخاطب ندارند و بلیتی فروخته نمیشود.
اعتمادآنلاین| علاوه بر اطلاعرسانی لازم برای بازگشایی سینماها، حاصل شدن اطمینان برای تماشاگران سینما مبنی بر عدم ابتلا به کرونا با رعایت پروتکلهای بهداشتی، عدم تعطیلی مکرر سینماها و مسائلی از این دست، لازم است فیلمهای مناسبی در حال حاضر اکران شود تا این فیلمها مخاطبان سینما را به خرید بلیت ترغیب کند اما با توجه به اینکه اطمینان کافی برای تهیهکنندهها مبنی بر موفقیت آثارشان و حمایتهای لازم وجود ندارد همچنان هیچ یک از صاحبان آثار سینمایی حاضر به اکران فیلمشان در سینماها نیستند و وضعیت سالنهای سینما هر روز بدتر از دیروز میشود و خطر تعطیلی همیشگی سینماها وجود دارد.
به گزارش برنا، یکی از نکات امیدوارکننده در حال حاضر وجود فیلمهای خوب و مخاطبپسند در صف اکران است.
فیلمهایی که قطعاً با وجود شرایطی مساعد میتوانند فروش بالایی داشته باشند و اگر شرایط لازم برای اکران مهیا شود یا حداقل حمایتهایی از سوی سازمان سینمایی صورت بگیرد میتوانند با اکران در این روزها سینما را از رکودی که در آن گرفتار شده است نجات دهند.
در ادامه به معرفی فیلمهای مهمی که در صف اکران هستند میپردازیم:
ابلق
فیلم جدید نرگس آبیار با عنوان «ابلق» یکی از آثار تحسینشده سیونهمین جشنواره فیلم فجر است که موضوعی اجتماعی را دنبال میکند و توانست جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران را از آن خود کند.
بهرام رادان، الناز شاکردوست، هوتن شکیبا، فاطمه کریمیان، مهران احمدی و گیتی معینی از بازیگران این فیلم هستند.
در خلاصه داستان «ابلق» آمده است:
برای یک زن که در حاشیه شهری بزرگ با همسر و فرزندش زندگی میکند، ماجرایی رقم میخورد.
بی همه چیز
فیلم سینمایی «بی همه چیز» به کارگردانی محسن قرایی یکی از آثار سینمایی مهم سال گذشته بود که در جشنواره فیلم فجر نیز بسیار مورد توجه قرار گرفت و توانست مورد تحسین مخاطبان و منتقدان قرار بگیرد.
این فیلم یکی از پرستارهترین آثار جشنواره فجر بود که بازیگرانی چون پرویز پرستویی، هدیه تهرانی، هادی حجازیفر، باران کوثری، مهتاب نصیرپور، پدرام شریفی، لاله مرزبان، بابک کریمی و فرید سجادی حسینی از بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
این فیلم با اقتباسی آزاد از نمایشنامه مشهور ملاقات بانوی سالخورده نوشته فردریش دورنمات ساخته شدهاست.
چند میگیری گریه کنی 2
قسمت دوم فیلم سینمایی «چند میگیری گریه کنی» به کارگردانی علی توکلنیا سال گذشته آماده نمایش شد و با توجه به موفقیت قسمت اول این فیلم سینمایی، احتمال میرود «چند میگیری گریه کنی 2» هم بتواند نظر مخاطبان سینما را به خود جلب کند.
ابوالفضل پورعرب، اشپیتیم آرفی، محیا دهقانی، عباس جمشیدی، اسدالله یکتا، مهران رجبی، حمید لولایی و… از جمله بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
اولین قسمت از فیلم سینمایی «چند می گیری گریه کنی» در سال 1384 به کارگردانی شاهد احمدلو، تهیه کنندگی حسن توکل نیا و نویسندگی محسن تنابنده و حسن وارسته تولید شده است.
درخت گردو
فیلم سینمایی «درخت گردو» به کارگردانی محمدحسین مهدویان در سال 1398 ساخته شد که در جشنواره فیلم فجر نیز با استقبال خوبی روبرو شد و یکی از فیلمهایی بود که استقبال بالا باعث شد سانسهای فوقالعاده بسیاری در سینماهای مختلف داشته باشد.
پیمان معادی برای بازی در «درخت گردو» برنده جایزه بهترین بازیگر مرد شد. یکی از عوامل فروش بالای این فیلم میتواند حضور بازیگران مطرحی چون مینا ساداتی، مهران مدیری و پیمان معادی در این اثر باشد.
«درخت گردو» در سه مقطع زمانی سالها 66، 83 و 95 روایت میشود و بر مبنای داستان واقعی تلخ و انسانی زندگی مردی رنج کشیدهٔ کردی به نام قادر مولان پور و خانواده اش در فاجعه بمباران شیمیایی سردشت ساخته شده است.
قادر مولانپور (پیمان معادی) در خلال بمباران شیمیایی سردشت خانوادهاش دچار مشکلات شیمیایی میشوند.
دینامیت
«دینامیت» فیلمی به کارگردانی مسعود اطیابی و تهیه کنندگی سید ابراهیم عامریان محصول سال 1397 است. دو فیلم «تگزاس» و «تگزاس 2» دو اثری هستند که مسعود اطیابی و ابراهیم عامریان ساختهاند و با استقبال خوبی از سوی مخاطبان سینما روبرو شدند.
از بازیگران این فیلم میتوان به محسن کیایی، احمد مهرانفر، نازنین بیاتی، و پژمان جمشیدی اشاره کرد که پیش از عید نوروز نیز جزو آثار اکران نوروزی بود اما عامریان با اکران این فیلم در حال حاضر مخالفت کرد.
چپ، راست
«چپ، راست» فیلمی به کارگردانی حامد محمدی و تهیهکنندگی منوچهر محمدی محصول سال 1398 است.
این فیلم که پیش تولید و تولید آن در دی و بهمن 1398 در سکوت کامل خبری انجام شد، از جمله پروژه های سینمایی بود که در اولین ساعات اعلام شیوع ویروس کرونا از سمت ستاد ملی مقابله با کرونا، جهت حفظ سلامت و ایمنی هنرمندان و عوامل پروژه که از سرمایه های اجتماعی کشور هستند، در حالی که فقط یک هفته تا پایان آن باقی مانده است فیلمبرداری آن متوقف شد.
«چپ، راست» یک اثر کمدی است که ویشکا آسایش، سارا بهرامی، رامبد جوان، پیمان قاسم خانی، ستاره اسکندری، سروش صحت و مونا فرجاد بازیگران آن هستند که با توجه به موضوع و فضای قصه میتواند در جلب نظر مخاطبان سینما موفق باشد.
حامد محمدی پیشتر فیلمهای سینمایی «فرشتهها با هم میآیند»، «اکسیدان» و «چهار انگشت» را ساخته است.
روز صفر
«روز صفر» عنوان فیلمی به کارگردانی سعید ملکان است که در سال 1398 در جشنواره فیلم فجر حضور داشت و با استقبال بسیار خوبی مواجه شد. این فیلم به سبک معمایی-هیجانی و در فضای جنگی و ماجراجویانه به زبانهای فارسی، اردو، پشتو و آلمانی؛ محصول ایران است.
امیر جدیدی و ساعد سهیلی بازیگران نقش اول این فیلم هستند. چند بازیگر خارجی و بازیگران تئاتر هم در این فیلم جلوی دوربین رفتهاند. بخش هایی از این فیلم در شهر برلین فیلمبرداری شده است.
این فیلم (به همراه فیلم شنای پروانه) با دریافت 5 سیمرغ بلورین از سی و هشتمین دوره جشنواره فیلم فجر، رکورددار دریافت بیشترین جایزه در این جشنواره شد.
داستان این فیلم در مورد نحوه و چگونگی دستگیری عبدالمالک ریگی توسط وزارت اطلاعات ایران است که با توجه به موضوع جذابی که دارد میتواند مورد استقبال مخاطبان قرار بگیرد.
«سگ بند»
«سگ بند» فیلمی کمدی و اجتماعی به کارگردانی مهران احمدی و نویسندگی حمید اکبری خامنه تهیهکنندگی محمدحسین قاسمی محصول سال 1398 ایران است.
این فیلم آخرین بازی سیروس گرجستانی در سینما به حساب میآید. «سگ بند»، برگرفته از نام یکی از فنون کشتی پهلوانی است. این فیلم دومین ساخته مهران احمدی بعد از «مصادره» است که هنوز پس از اینکه دو سال از ساخت آن میگذرد فرصت اکران برای آن فراهم نشده است.
امیر جعفری، سیروس گرجستانی، مهران احمدی، بهرام افشاری، نازنین بیاتی، بهاره کیانافشار، سیامک صفری، ناهید مسلمی، سعید امیرسلیمانی، میرطاهر مظلومی و عزتالله مهرآوران بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
با توجه به موفقیت فیلم «مصادره» و از طرفی موضوع کمدی این فیلم و لیست بازیگران آن میتوان پیشبینی کرد که «سگ بند» در جلب نظر تماشاگران سینما میتواند موفق باشد.
در خلاصه داستان این فیلم آمدهاست؛ هیچ وقت گول اسم و ظاهر آدمها رو نخورید؛ لشکر هیتلر با اون عظمت، اسمش نازی بود.
شیشلیک
«شیشلیک» جدیدترین اثر سینمایی محمدحسین مهدویان است. فیلمی در ژانر کمدی به تهیهکنندگی محمدرضا منصوری و نویسندگی امیرمهدی ژوله که اثری متفاوت در کارنامه مهدویان به حساب میآید.
این فیلم اولین تجربه محمدحسین مهدویان در قالب فیلم های کمدی است که حتی پیش از تولید نیز با حواشی بسیاری روبرو شد و به گفته برخی عوامل آن از جمله امیرمهدی ژوله بخشهایی از این فیلم سانسور شد.
حضور رضا عطاران و پژمان جمشیدی به عنوان بازیگران اصلی این فیلم میتواند احتمال موفقیت «شیشلیک» در گیشه را چند برابر کند. ژاله صامتی، رحید رهبانی و مهلقا باقری دیگر بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
قاتل و وحشی
«قاتل و وحشی» فیلمی متفاوت در سینمای ایران در ژانر وحشت و جنایی-معمایی به کارگردانی حمید نعمتالله و با فیلمنامهای از معصومه بیات و حمید نعمتالله، محصول سال 1398 است که در همین سال متقاضی حضور در جشنواره فیلم فجر بود اما در نهایت به دلیل اختلافهای تهیهکنندگان این فیلم از جشنواره فیلم فجر کنار گذاشته شد.
این فیلم سرانجام در پاییز سال 1399، با اتمام مراحل صدا و ساخت موسیقی آماده نمایش شد. حواشی فیلم همچنان ادامه یافت و با وجود دریافت نقدهایی مثبت از آنها که فیلم را در اکرانهای خصوصی دیده بودند، پروانه نمایش از طرف وزارت ارشاد برای اکران در جشنواره فجر 99 را دریافت نکرد. موضوعی که انتقادات زیادی را از طرف مردم و اهالی هنر به دنبال داشت.
لیلا حاتمی بازیگر اصلی «قاتل و وحشی» است و این فیلم میتواند یکی از موفقترین آثار سینمایی باشد.
دیدگاه تان را بنویسید