کد خبر: 542089
|
۱۴۰۰/۱۲/۱۷ ۲۲:۳۷:۰۳
| |

رییس صداوسیما با تاکید بر گسترش فعالیت در فضای مجازی:

باید به حداقل ۵ میلیون کاربر و مخاطب در بخش‌های خبری برسیم

​رییس صداوسیما با تاکید بر توجه به اصل محتوا و همچنین فضای مجازی، تلوبیون را یکی از بسترهای مهم رسانه ملی در دوره تحول دانست.

باید به حداقل ۵ میلیون کاربر و مخاطب در بخش‌های خبری برسیم
کد خبر: 542089
|
۱۴۰۰/۱۲/۱۷ ۲۲:۳۷:۰۳

آیین رونمایی از سرویس‌های جدیدِ منظومه رسانه‌ای تلوبیون‌ با حضور قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، پیمان جبلی رئیس صداوسیما، غلامرضا نوری معاون فضای مجازی، احمد خورشیدی مدیرعامل «تلوبیون» و مدیران رسانه ملی هفدهم اسفند در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار شد.

تلویزیون ضرورت داشت تا از فضای برودکست عبور کند

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی صداوسیما، در این آیین، رئیس صداوسیما، تلویزیون را مهمترین دستگاه تولیدکننده محتوای سالم دانست و گفت: تلویزیون سال‌ها در مسیر همیشگی خود و در فضای سنتی، تولید محتوا کرده ‌است و ضرورت داشت تا از فضای برودکست عبور کند و با ورود به فضای برودبند در رقابت با رسانه‌های دیگر موفق شود.

پیمان جبلی افزود: با شکل‌گیری تلوبیون و مسیر تحولی آن به عنوان رسانه‌ای‌ واقعی در فضای مجازی، نشانه‌های تحقق این آرزوی بزرگ دیده شده ‌است و اکنون شاهد عبور تلویزیون از مرزهای برودکست و گسترش در فضای برودبند هستیم.

وی با مقایسه تلویزیون و تلوبیون گفت: رابطه میان تلویزیون و تلوبیون صرفا همکاری رسانه‌ای نیست بلکه این دو، دو رسانه مکمل هستند و نسبت به یکدیگر، هم‌افزایی دارند.

جبلی حضور در فضای مجازی را مغتنم شمرد و بیان کرد: باید قدر این فضا و نعمت را دانست. اکنون که حضور تلوبیون زمینه استفاده بهتر از محتوای سالم را فراهم کرده‌است، ما نیز از همه کسانی که در تولید محتوای سالم تلاش می‌کنند حمایت می‌کنیم.

رئیس صداوسیما شناخت فضای مجازی و دنیای پر رقابت رسانه‌ها را ضروری دانست و گفت: در سال های گذشته شاهد تلاش‌های خوبی برای درک این فضا بودیم. بخش‌های فنی که مسئول آماده کردن زیرساخت‌های ورود به این فضا بودند با ارائه خدمات زیرساختی ما را به این نقطه رساندند و اکنون این بستر و سکو قابل لمس و مشاهده است.

جبلی تصریح کرد: آنچه این زیرساخت ها را تکمیل می کند و به سرانجام می رساند، تولید محتواست. در سال‌های گذشته شاهد فقر محتوا در این بستر بودیم. اگر از محتوا غافل شویم مخاطب به سرعت محتواهای دیگر را از سکوهای دیگر دریافت می‌کند و این برعهده ماست که محتوای سالم را در دسترس مخاطب قرار دهیم.

وی با اشاره به دوره تحول در سازمان صداوسیما گفت: تلوبیون یکی از بسترهای مهم رسانه ملی در دوره تحول خواهد بود. ما در این دوره با برنامه های کوتاه مدت، نگاه زیست بوم محور را شاهد خواهیم بود و این نگاه را به رسمیت خواهیم شناخت.

وی با اشاره به شعار هویت محوری و عدالت گستری در رسانه ملی، دسترسی دهک‌های پایین جامعه به محتوا را مهم دانست و بیان کرد: شعار ما عدالت رسانه‌ای برای همه اقشار جامعه است و از این رو تلاش می‌کنیم با قیمت پایین، محتوای مورد نیاز مخاطب را سهل و آسان در دسترس قرار دهیم.

رئیس صداوسیما مرجعیت خبری و اطلاع‌رسانی در فضای مجازی را مهم ارزیابی کرد و گفت: در دوره جدید باید به حداقل ۵ میلیون کاربر و مخاطب در بخش‌های خبری برسیم که رسانه ملی در تولید محتواهای آموزشی در دوره کرونا به این هدف نزدیک شد.

جبلی تصریح کرد: در دوره جدید، رسانه ملی را محدود به مرزهای ایران نمی‌دانیم و خود را رسانه‌ای بین‌المللی می‌شناسیم. مختصات جغرافیایی ما را محدود نخواهد کرد بلکه ما پیام انقلاب اسلامی را فراسوی مرزها به گوش دیگران خواهیم رساند.

وی در پایان افزود: تأثیرگذاری انقلاب اسلامی انکارناپذیر است و ما خود را رسانه امت محور می‌دانیم تا در زیست بوم بین‌المللی با محوریت جبهه مقاومت حضور فعال داشته باشیم.

محتوای سالم را در اختیار خانواده‌ها

غلامرضا نوری، معاون فضای مجازی نیز در این آیین با اشاره به تغییرات فضای مجازی در دو دهه اخیر گفت: امروزه مهمترین دغدغه ما حکمرانی در فضای مجازی است و ما از دغدغه فرهنگ، اقتصاد و سیاست در رسانه‌های مجازی به دغدغه حکمرانی رسیده‌ایم؛ چرا که صاحبان سکوها تصمیم گرفته‌اند بر حاکمیت این فضا احاطه داشته‌ باشند.

وی افزود: حاکمان در دنیای مجازی می‌خواهند مدیریت را به دست بگیرند و این نوع مدل حکمرانی اکنون تعیین کننده بسیاری از راهبردها و سیاست‌های کلان شده‌ است.

نوری با اشاره به ارائه محتوای مناسب گفت: ادبیات دنیا به این سمت رفته‌ است که ما باید سامانه محتوای بومی خودمان را داشته باشیم و داده‌های بومی اهمیتی فراتر از تصور برای حاکمان فضای مجازی دارد. از این رو ما نیز در رسانه ملی با ایجاد این فضا به سمت بومی کردن محتواهای مورد نیاز مخاطب رفته‌ایم.

معاون فضای مجازی تأکید کرد: ما باید زیست بومی درست کنیم که محتوای سالم را در اختیار خانواده‌ها بگذارد. اکنون در این راه موفق بوده‌ایم و می‌بینید که پرمصرف‌ترین محتوا در تلوبیون محتوای کودک است که خانواده‌ها با اطمینان آن را مشاهده می‌کنند و ما نیز از این اتفاق به خود می‌بالیم.

تماشای ۲ میلیارد دقیقه برنامه در تلوبیون

احمد خورشیدی، مدیرعامل تلویزیون تعاملی تلوبیون نیز در بخشی از این مراسم با ارائه آمارهای به دست آمده، فضای کنونی تلوبیون و جایگاه آن را تشریح کرد. وی با اشاره به ۵۷۷ هزار محتوای حرفه‌ای که در تلوبیون بارگذاری شده گفت: رتبه تلوبیون در الکسا، بین ۲ تا ۴ است که در نوع خود راضی‌کننده است. ضمن اینکه در سال ۱۴۰۰ حداقل ۴۲ میلیون آی دی و یا کاربر به این تلویزیون تعاملی مراجعه کرده‌اند.

خورشیدی وضعیت تلوبیون را در کنار رقبا بسیار خوب توصیف کرد و آن را بالای ۸ میلیون بازدید کننده در کافه بازار دانست و گفت: از میزان دانلود و نصب فعال تلویزیون تعاملی تلوبیون، تا الان حدود بیشتر از ۲۰ میلیون کاربرفعال در کافه بازار به این پلتفرم دسترسی دارند و قابلیتی که امسال به آن دست یافتیم تایم شیفت ۵ تا ۱۲ ساعت بود که با استقبال مخاطبان روبرو شد.

مدیر عامل تلوبیون در ادامه با اشاره به پخش زنده ۸۴ شبکه تلویزیونی، رکورد همزمانی تلوبیون و تلویزیون را یک میلیون و ۵۰ هزار نفر در مقدماتی جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ اعلام کرد و تعداد تماشای مخاطبان در سال ۱۴۰۰ را ۲ میلیارد مرتبه ذکر کرد.

بر اساس این گزارش، در پایان این مراسم ضمن رونمایی از کتاب «رهنامه زیست مجازی» از برنامه‌های شاخص تلویزیون که بیشترین همکاری را با تلوبیون داشته‌اند («کلبه عمو پورنگ» «سریالیست»، «محاکات»، «دست فرمون»، «ویدئو چک» و «ستاره ساز») قدردانی شد.

احمدرضا درویش نیز مهمان ویژه این مراسم بود که اهدای جوایز را برعهده گرفت.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    خواندنی ها