هادی خانیکی:
توقف روزنامه مانند سکته کردن و توقف دایم آن هم مانند مرگ یک انسان است
هادی خانیکی گفت: اساسا توقف و تعطیلی یک روزنامه مانند سکته کردن یک انسان است و توقف دایم فعالیتهای روزنامه هم مانند مرگ یک انسان است. اساسا در فرآیند توسعه هر جامعهای از جمله علایم حیات و هوشیاری، وجود مطبوعات زنده، پویا و رو به آینده است.
هادی خانیکی در سالگرد ۲۱ سالگی روزنامه اعتماد با این روزنامه گفتوگو کرده است.
به گزارش اعتماد، بخشهای مهم این گفتوگو را در ادامه میخوانید:
- روزنامه اعتماد 2بار با توقیف مواجه شده است، مانند جوانی که 2بار دچار سکته شده است. اساسا توقف و تعطیلی یک روزنامه مانند سکته کردن یک انسان است و توقف دایم فعالیتهای روزنامه هم مانند مرگ یک انسان است. اساسا در فرآیند توسعه هر جامعهای از جمله علایم حیات و هوشیاری، وجود مطبوعات زنده، پویا و رو به آینده است.
- اینکه روزنامه اعتماد توانسته طی این همه سال و بهرغم همه ناملایمات دوام بیاورد و زنده بماند و به پیش برود، دلگرمکننده است.
- میتوان به «اعتماد» نمره قابل قبولی دارد: اول اینکه روزنامه اعتماد سعی کرده در جایگاه انتقادی منصفانهای بایستد. به عبارت دیگر به دو سر طیف اجتماعی که یک طرف آن افراطیگری در اعمال سیاستهای رسمی و یک طرف دیگر آن افراطیگری در پیشبرد سیاستهای اعتراضی و انتقادی است، «اعتماد» سعی کرده در موضع میانه بایستد؛ موضوع میانه به معنای نهاد واسط بودن است، نه به تعبیری این معنا که «وسط بازی» کند. به نظر من روزنامه اعتماد در این وضعیت، عملکرد قابل قبولی را ثبت کرده است.
- «اعتماد» سعی کرده گرانجانی، سختجانی و پایداری کند و در همه شرایط سخت اقتصادی، سیاسی و قضایی که با آن مواجه است، سعی کرده راهی از میانه راهی برای بقای خود پیدا کند.
- یکی از الزامات توسعه در ایران، دوام و پایداری نهادهای مدنی است که در این میان نقش مطبوعات و رسانهها هم برجسته است.
دیدگاه تان را بنویسید