کد خبر: 285002
|
۱۳۹۸/۰۱/۲۶ ۰۹:۴۰:۰۰
| |

چالش‌های پیش روی کشتی کلاسیک زنان

ارتقای سطح فنی و تکنیکی ملی پوشان کشتی کلاسیک زنان در گرو آموزشی مناسب است تا بدون دغدغه مالی و فارغ از مشکلات اقتصادی در تورنمت های بین المللی حضور یابند و افتخارآفرینان این عرصه باشند.

چالش‌های پیش روی کشتی کلاسیک زنان
کد خبر: 285002
|
۱۳۹۸/۰۱/۲۶ ۰۹:۴۰:۰۰

اعتمادآنلاین| کشتی ورزش اصیل ایرانی و از سنت های پهلوانان این مرز و بوم است. رشته ای که از گذشته تاکنون علاقه مندان زیادی را به خود جذب کرد.


همانگونه که مردان در این رشته افتخار آفرینی های بسیاری داشتند، زنان نیز چند سال است که برای کسب سکوهای افتخار وارد این عرصه شده اند.


کشتی کلاسیک زنان، شکل جدیدی از کشتی با پوشش اسلامی است که به ابتکار فدراسیون کشتی، طراحی و به تایید اتحادیه جهانی کشتی رسید. با وجود آنکه کشتی گیران زن کلاسیک به تازگی وارد این عرصه شده اند اما سال گذشته توانستند با حضور در نخستین تورنمنت بین المللی در لبنان و کسب 99 امتیاز قهرمان شوند.


این امر آغازی برای ورود به رقابت های بین المللی بود اما بعد از آن کشتی گیران زن در تورنمنت دیگری حضور نیافتند. اهمیت موضوع را می توان در گفت وگو با «مریم منظمی» نایب رییس زنان فدراسیون کشتی جست و جو کرد.


وی در این خصوص عنوان کرد: امسال برای کشتی زنان، سال آموزش است. به این دلیل که باید زیرساخت های این رشته ها به ویژه کشتی کلاسیک را قوی کنیم و در پایه های آموزش گام های محکم تر، جدی تر و با برنامه ریزی تری را برداریم.


منظمی با اشاره به اینکه استعدادهای خوبی در این رشته داریم، گفت: بهره بردن از این استعدادها منوط بر این است که فدراسیون در زمینه آموزش و ارتقا سطح فنی آنها برنامه ریزی داشته باشد. اقدامات اولیه در این زمینه انجام شده و تنها در انتظار برداشتن گام های جدید برای آموزش ملی پوشان هستیم.


نایب رئیس زنان فدراسیون کشتی ادامه داد: آموزش را به صورت جدی و قوی در کشتی کلاسیک ادامه می دهیم. زنان کشتی گیر در سال جاری مسابقات بین المللی پیش رو ندارند. بنابراین اردوی تیم ملی و مشترک را برای آنان برگزار می کنیم تا سطح فنی و تکنیکی ملی پوشان ارتقا یابد. پس از آن کمیته ای سطح آنان را بررسی می کند تا بتوانیم برای مسابقات بین المللی برنامه ریزی کنیم تا به جایگاه شایسته در سطح جهانی دست یابند.


وی بیان کرد: نگاه ویژه ای از نظر اقتصادی به رشته کلاسیک با توجه به نوپا بودن و نوع پوشش خاص باید وجود داشته باشد و قدم های خود را برای رشد این رشته محکم تر برداریم. قهرمانان کشتی سایر کشورها زمانی وارد رشته کلاسیک می شوند که مسابقات جهانی این رشته جدید برگزار و جوایز نقدی برای تورنمنت های بین المللی آن در نظر گرفته شود.


منظمی یادآور شد: شرایط اقتصادی پیش رو، دست ما را برای حضور در مسابقات بین المللی بسته است. به جای آنکه در تورنمنتی هزینه بر حضور یابیم برای آنکه از سطح جهانی عقب نمانیم مدتی در حوزه آموزش برنامه ریزی می کنیم تا فاصله ملی پوشان این عرصه با کشتی جهان کاهش یابد. هرگز از حرکت برای رشد و توسعه این رشته در سطح جهانی باز نمی ایستیم و نگاه جدیدی به این کشتی داریم.


وی اظهار داشت: کشورهای اروپایی و نیز مسلمان به این رشته ورزشی علاقمند هستند. در مسابقات بین المللی لبنان علاوه بر عراق، سوریه، لبنان، ایتالیا، قرقیزستان، گرجستان و قزاقستان هم شرکت کردند.


نایب رییس زنان فدراسیون کشتی در پاسخ به این پرسش که آیا کشورهای دیگر مایلند تورنمنت های بین المللی کشتی زنان را برگزار کنند، گفت: این امر بستگی به شرایط برگزاری کشور میزبان و مسایل مالی آن دارد. حضور در هر رقابت بین المللی نیازمند یک مبلغ کلان مالی است.


وی بیان کرد: با توجه به اینکه مبدع این رشته بودیم و خودمان برگزار کننده آن هستیم اما به دلیل مشکلات اقتصادی مسابقات جهانی در سال گذشته لغو شد.


منظمی در پایان گفت: حمید بنی تمیم از زمانی که سرپرستی فدراسیون کشتی را برعهده گرفته به صورت جدی دستور پیگیری تمام برنامه های کشتی کلاسیک زنان را داده و بدون هیچگونه وقفه ای آن را اجرا کرده است. این امر نقطه عطفی برای کشتی زنان و ناشی از نگاه ویژه وی به این به بخش است.

منبع: ایرنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها