کد خبر: 286262
|
۱۳۹۸/۰۱/۳۰ ۱۳:۲۸:۰۰
| |

«فان در فارت» وارد دنیای حرفه‌ای «دارت» شد

«رافائل فان در فارت» ستاره هلندی سابق رئال مادرید از این پس قصد دارد در رقابت‌های «دارت» به فعالیت بپردازد.

«فان در فارت» وارد دنیای حرفه‌ای «دارت» شد
کد خبر: 286262
|
۱۳۹۸/۰۱/۳۰ ۱۳:۲۸:۰۰

اعتمادآنلاین| هافبک سابق هلندی که بازی در تیم‌هایی چون هامبورگ و رئال مادرید را در کارنامه خود دارد، وارد دنیای حرفه‌ای دارت شده است. او مدتی است که تمریناتش را در این رشته ورزشی آغاز کرده و می‌خواهد از ماه آینده در مسابقات رسمی به رقابت بپردازد.

به گزارش استار، فرناندو برادر او نیز در این رقابت‌ها رافائل را همراهی می‌کند و در این رقابت‌ها حضور دارد. فان در فارت ماه آینده قرار است در رقابت‌های دارت اوپن دانمارک و در ادامه مسترز دانمارک رقابت کند و موفقیت در این رقابت‌ها باعث خواهد شد که در آینده بتواند در رقابت‌های بین‌المللی نیز حضور فعالی داشته باشد.

«فان در فارت» که چند وقتی است دوران بازنشستگی خودش را سپری می‌کند، دارت را یکی از بهترین رشته‌ها برای بالا بردن تمرکز و دقت دانسته است.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها