«اعتمادآنلاین» گزارش میدهد:
پایان روزهای پرحاشیه کشتی/ دبیر چگونه رئیس فدراسیون کشتی شد؟
کشتی ایران پس از استعفای خادم در سال گذشته روزهای بحرانیای پشت سر گذاشت. فدراسیون کشتی طی 6 ماه گذشته با سرپرستی بنی تمیم اداره میشد و در اردیبهشتماه بهروز نعمتی سرپرست این فدراسیون شد. در حالی که ثبتنام در انتخابات یک بار ابطال شده بود ثبتنام مجدد به پنجم خرداد موکول شد و سپس در مرحله احراز صلاحیت حرف و حدیثهای بسیاری به وجود آمد.
اعتمادآنلاین| منیژه موذن- با وجود حرف و حدیثهای بسیار بالاخره انتخابات فدراسیون کشتی روز 26 تیرماه در آکادمی ملی المپیک برگزار و رئیس فدراسیون پس از 6 ماه بلاتکلیفی انتخاب شد.
کشتی ایران پس از استعفای خادم در سال گذشته روزهای بحرانیای پشت سر گذاشت. فدراسیون کشتی طی 6 ماه گذشته با سرپرستی بنی تمیم اداره میشد و در اردیبهشتماه بهروز نعمتی سرپرست این فدراسیون شد. در حالی که ثبتنام در انتخابات یک بار ابطال شده بود ثبتنام مجدد به پنجم خرداد موکول شد و سپس در مرحله احراز صلاحیت حرف و حدیثهای بسیاری به وجود آمد.
شایعات فراوانی در مورد بعضی افراد و امکان احراز نشدن صلاحیتشان شنیده میشد؛ سرانجام روز انتخابات، 26 تیرماه تعیین شد. یک هفته قبل از برگزاری مجمع انتخاباتی، اعلام شد که به احتمال زیاد صلاحیت جدیدی، خادم و دبیر احراز نخواهد شد.
رد شدن صلاحیت این سه نفر به عنوان قهرمانان سابق و کسانی که پیشینه حضور در پستهای سیاسی و اجرایی را داشتند، در شرایطی که هیچ دلیل روشنی برای آن ارائه نمیشد، فضای کشتی را ملتهبتر کرد.
برخی نوک پیکان انتقادات را به سمت وزارت ورزش و تصمیمات این وزارتخانه نشانه رفتند. اکبر فلاح، پیشکسوت کشتی، در اینباره به اعتمادآنلاین گفت: «فارغ از درست یا غلط بودن اتهامات این افراد، رویکرد وزارت ورزش در قبال این موضوع طی 6 ماه گذشته، کشتی ما را از نظر اخلاقی نابود کرده است. اگر شخصی برای ریاست فدراسیون صلاحیت کافی ندارد، باید در ابتدای امر کنار گذاشته شود نه اینکه این موضوع 6 ماه طول بکشد. من این عملکرد را ناشی از بیصلاحیتی مسئولان وزارت میدانم. در واقع وزیر ورزش صلاحیت و تخصص جایگاهی را که در آن قرار گرفته، ندارد. وقتی افراد بدون تخصص وارد ورزش میشوند، انتظار نتیجهای بهتر از این نمیرود.»
72 ساعت قبل از انتخابات اعلام شد که صلاحیت علیرضا دبیر، قهرمان المپیک 2000 و عضو سابق شورای شهر تهران، احراز شده است.
در هر صورت صبح روز 26 تیر، مجمع انتخاباتی کشتی برگزار شد. خبرنگاران زیادی از رسانههای مختلف برای پوشش اخبار انتخابات فدراسیون کشتی در آکادمی حضور پیدا کردند، اما در نهایت تنها خبرنگارانی که دارای کارت پوشش خبری وزارت ورزش و جوانان بودند، موفق به عبور از درِ ورودی شدند.
جلسه مجمع به ریاست محمدرضا داورزنی، معاون وزارت ورزش و جوانان، با حضور اعضای مجمع برگزار شد و کیکاووس سعیدی، سرپرست دبیرکلی کمیته ملی المپیک، به عنوان نماینده کمیته و محمدشروین اسبقیان، رئیس دفتر امور مشترک فدراسیونها، نیز در این انتخابات حاضر شدند.
علیاکبر جیرسرایی، یکی از نامزدها در شروع انتخابات، به نفع علیرضا دبیر انصراف داد.
دبیر هنگام تشریح برنامههای خود برای حاضرین، از احراز صلاحیت نشدن جدیدی و خادم انتقاد کرد: «نمیدانم جرم امیررضا خادم و عباس جدیدی چیست که اینجا حضور ندارند. جرمشان چیست؟ جرمشان دوست داشتن کشتی است. اگر میگذاشتید بیایند، چه اتفاقی میافتاد؟»
در مجموع رقابت بین بنی تمیم، دبیر و نصیرزاده برگزار شد که با 18 رای دبیر و 12 رای نصیرزاده مجمع به دور دوم کشیده شد. در دور دوم علیرضا دبیر با کسب 31 رای از مجموع 43 رای به عنوان رئیس جدید این فدراسیون کشتی برای چهار سال آینده انتخاب شد.
دبیر پس از انتخابات گفت: «از همه اعضای مجمع، دستگاههای نظارتی و اصحاب رسانه تشکر میکنم. من نه خوشحالم و نه ناراحت. بنی تمیم خودش میداند که مثل برادر کوچک من است و آنقدر که با من رفیق است با قبلیها رفیق نبوده؛ این را آقای مرعشیان میتواند بگوید. من دنبال حذف نیستم و نیامدهام تسویهحساب کنم. من با 12 نفری که به نصیرزاده رای دادند هم کار میکنم. امیدوارم مثمر ثمر باشم و تنها هم نمیتوانم کار کنم. کار سختی پیش رو داریم، اما همه باید کمک کنند. من مطبوعاتی نیستم چون میگویند «شهرت، امالفساد است»، و حتماً سخنگو خواهم گذاشت.»
باید منتظر ماند و دید آیا حضور علیرضا دبیر به عنوان رئیس فدراسیون میتواند کشتی را از شرایط نابسامان فعلی خارج کند و به روزهای اوج خود برگرداند یا نه.
دیدگاه تان را بنویسید