رنج دوران بردهایم
طلسم حضور زنان ایرانی در ورزشگاهی که چهل سال در سیطره مردان بوده، قرار است فردا در بازی ایران و کامبوج شکسته شود و این بار دیگر دختران علاقهمند به فوتبال پشت فنس جا نمانند و در صندلیهای ورزشگاه جا بگیرند.
اعتمادآنلاین| بعد از کشوقوسهای فراوان و دستگیری و بازداشت صدها زن و دختر علاقهمند به تماشای فوتبال و سرانجام مرگ «سحر خدایاری» که به دختر آبی معروف شد و همچنین فشارهای فیفا، بالاخره زنان ایرانی توانستند برای نخستینبار در کشور برای تماشای فوتبال در استادیوم بلیت بخرند.
طلسم حضور زنان ایرانی در ورزشگاهی که چهل سال در سیطره مردان بوده، قرار است فردا در بازی ایران و کامبوج شکسته شود و این بار دیگر دختران علاقهمند به فوتبال پشت فنس جا نمانند و در صندلیهای ورزشگاه جا بگیرند. بدون شک روز 18مهرماه و اسم کشور کامبوج و تیم ملی فوتبالش در حافظه تاریخی مردم ایران بهویژه زنان کشور ثبت و ماندگار خواهد شد، چرا که در این روز زنان کشور به مطالبهای دست پیدا میکنند که در تمام کشورها چنان موضوعی عادی و پیش پاافتاده بود که اسم مطالبه هم بر آن قرار نمیگرفت و زنان علاقهمند به فوتبال بدون تعیین ظرفیت و جایگاه خاص مانند مردان و در کنار آنان برای تماشای فوتبال از نزدیک به ورزشگاه میروند.
در بازی ایران و کامبوج فقط 3500صندلی از ظرفیت 75000 نفره در استادیوم آزادی به زنان اختصاص یافته است، در حالی که قسمت زیادی از جایگاه مردان خالی است، ظرفیتی که برای زنها در نظر گرفته شده است، در مدت زمانی کوتاه فروخته شد.
برخی ظرفیت اختصاص یافته به زنان را کافی نمیدانند، اما برخی نخستین ورود غیرگزینشی زنان به استادیوم آزادی را گامی مهم و یک پیروزی بزرگ برای زنان ایرانی میدانند.
منبع: ایرنا
دیدگاه تان را بنویسید