بازگشت نژادفلاح به پرسپولیس قطعی شد؟
وزارت ورزش و جوانان قصد دارد اعضای جدید هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس را در راستای خصوصی سازی سرخها برای ورود به بازار بورس معرفی کند. با این حال قرارداد جاری پرسپولیس با کارگزاری سرخها که وظیفه درآمدزایی از برند این باشگاه را دارد سبب شده تا مسعود سلطانی فر ترجیح به ماندن مهدی رسول پناه رئیس فعلی هیئت مدیره بدهد.
اعتمادآنلاین| باشگاه پرسپولیس طی یک سال گذشته با فراز و فرودهای زیادی در بخش مدیریت خود روبرو شد. حمیدرضا گرشاسبی با قانون منع حضور بازنشستگان کشوری از مدیرعاملی سرخپوشان کنار گذاشته شد تا ایرج عرب پس از چند ماه سرپرستی با تغییرات بوجودآمده در هیئت مدیره به عنوان مدیرعامل باشگاه فعالیت خود را آغاز کند.
جدایی برانکو ایوانکوویچ در زمان مدیرعاملی عرب باعث فشار حداکثری هواداران نسبت به عملکرد وی شد تا او نیز پس از چند ماه حضور در این تیم، صندلی مدیرعاملی پرسپولیس را رها کند. پس از کنارهگیری عرب، محمدحسن انصاریفرد جای او را در حالی گرفت که عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس نبود.
اتفاقی که تنشهای فراوانی را برای چارت مدیریتی باشگاه پرسپولیس ایجاد کرد و در نهایت انصاریفرد نیز حاضر به ماندن به عنوان مدیرعامل نشد تا مهدی رسول پناه که ریاست هیئت مدیره را بر عهده داشت امور باشگاه را برعهده بگیرد.
چند ماه پیش از رفتن انصاریفرد، ایرج عرب که همچنان عضو هیئت مدیره بود به دلیل اختلاف نظر با وی تصمیم به استعفا گرفت، اما این پایان جدایی مردان هیئت مدیره نبود. مهدی محمد نبی نیز برای رفتن به فدراسیون فوتبال و نشستن روی صندلی دبیرکلی، تصمیم به جدایی از مجموعه باشگاه پرسپولیس گرفت تا رسول پناه تنها در کنار مهرداد هاشمی و علی رغبتی جلسات را برگزار کنند.
نشستهایی که منجر به تمدید قرارداد باشگاه پرسپولیس با کارگزاری سرخها شد. هر چند این تمدید زمینههای شکاف بیشتر بین اعضای هیئت مدیره را فراهم کرد و مهرداد هاشمی کمتر در نشستها حضور داشت، اما در آخرین جلسه خود را به اعضای هیئت مدیره رساند!
تغییرات اساسی در راه است!
وزارت ورزش و جوانان قصد دارد اعضای جدید هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس را در راستای خصوصی سازی سرخها برای ورود به بازار بورس معرفی کند. با این حال قرارداد جاری پرسپولیس با کارگزاری سرخها که وظیفه درآمدزایی از برند این باشگاه را دارد سبب شده تا مسعود سلطانی فر ترجیح به ماندن مهدی رسول پناه رئیس فعلی هیئت مدیره بدهد تا بتواند امور مربوط به این قرارداد پر از شرط و بند را اداره کرده و مانع از بروز بحران جدید شود.
علی رغبتی نیز به عنوان مدیر همیشه معتمد وزیر ورزش در مجموعه سرخها خواهد ماند، اما احتمالاً دیگر خبری از ادامه حضور مهرداد هاشمی نخواهد بود. وزارت ورزش تصمیم به اضافه کردن سه عضو جدید به هیئت مدیره پرسپولیس دارد تا بتواند آرامش را پس از مدتها به مجموعه مدیریتی این باشگاه بازگرداند.
بازگشت رفقای یحیی و برانکو به هیئت مدیره پرسپولیس
سلطانیفر همچون گذشته قصدی برای ورود مدیران جوان به باشگاههای استقلال و پرسپولیس ندارد. وزیر ورزش بار دیگر سراغ باتجربهها رفته است. یکی از گزینههایی که از وی به عنوان عضو مد نظر وزیر ورزش نام برده میشود، محمد علیپور رئیس اسبق تربیت بدنی شرکت نفت است که سابقه حضور در هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در دوران مدیریتی عابدینی و محلوجی را نیز داشته است. اهمیت حضور علیپور در پرسپولیس آنجایی مهمتر میشود که یحیی گلمحمدی سرمربی فعلی پرسپولیس در دوران مدیریت او در باشگاه نفت تهران، مربیگری آن تیم را بر عهده داشت.
از سوی دیگر محمدحسین نژادفلاح نیز بار دیگر به هیئت مدیره پرسپولیس نزدیک شده است تا شاید بتواند کاری برای حل محکومیت سرخها در پرونده شکایت برانکو ایوانکوویچ کند.
سرمربی موفق کروات سرخها در بهار سال 94 با محمدحسین نژادفلاح به پرسپولیس آمد. نژادفلاح که عضو وقت مجلس شورای اسلامی بود، در ترکیه قرارداد یک و نیم ساله را با برانکو امضا کرد تا کار پروفسور و پرسپولیس آغاز شود. برانکو 19 فروردین به ایران آمد تا نژادفلاح نیز سالها با موفقیتهای برانکو در پرسپولیس به خود ببالد و خود را عامل حضور این مربی معرفی کند.
عضو اقتصادی برای پیشبرد خصوصی سازی
سلطانی فر تصمیم دارد عضو اقتصادی جدیدی را وارد چرخه مدیران فوتبال باشگاهی کند. او برای اینکه روند خصوصی سازی پرسپولیس را سرعت ببخشد قصد استفاده از یک کارشناس ویژه اقتصادی را دارد تا بتواند امور مالی و حقوقی باشگاه را در راستای ورود به بورس سرو سامان ببخشد.
رسول پناه در آستانه مدیرعاملی پرسپولیس
سرپرست فعلی پرسپولیس به دلیل تسلط بر قراردادهای باشگاه، بیشترین شانس را برای نشستن روی صندلی مدیرعاملی سرخها دارد تا با کمترین اختلاف نظر با اعضای هیئت مدیره، کار خود را زیر نظر وزیر ورزش پیش ببرد.
منبع: مهر
دیدگاه تان را بنویسید