کد خبر: 487234
|
۱۴۰۰/۰۲/۲۸ ۱۵:۲۱:۳۰
| |

بهمن نصیری،قایقران رویینگ ایران:

بی‌عدالتی شود؟ نه، خیالم راحت است

بهمن نصیری، مرد اول قایقرانی رویینگ ایران، از روزی که استارت تمریناتش را برای کسب سهمیه بازی‌های المپیک زد، مصمم بود که می‌تواند جواز حضور در توکیو 2020 را بگیرد.

بی‌عدالتی شود؟ نه، خیالم راحت است
کد خبر: 487234
|
۱۴۰۰/۰۲/۲۸ ۱۵:۲۱:۳۰

اعتمادآنلاین| با اینکه آمدن کرونا نزدیک به 9 ماه اردوهای تیم ملی را تعطیل کرد، اما او باز هم با انگیزه هر‌چه تمام از رفتن به المپیک حرف می‌زد. پاروزن زنجانی حالا چند روزی می‌شود که از رقابت‌های انتخابی المپیک بازگشته و توانسته به قولی که داده بود وفا کند. قهرمان قایقرانی آسیا با کسب عنوان دومی در این مسابقات، ورودی المپیک 2020 را به دست آورد و حالا منتظر است تا ببیند آیا مسئولان اسم او را به‌عنوان نماینده المپیکی رویینگ ایران معرفی می‌کنند یا خیر.

به گزارش شرق، ازآنجاکه نازنین ملایی در تیم ملی رویینگ بانوان نیز در نتیجه‌ای مشابه با نصیری سهمیه المپیک را کسب کرده، تنها یک نفر از آنها می‌تواند مسافر توکیو شود. فدراسیون قایقرانی ظرف چند روز آینده باید از میان این دو نفر یکی را برای شرکت در المپیک پیش‌رو معرفی کند. پیش از تصمیم‌گیری مسئولان این فدراسیون دقایقی با بهمن هم‌کلام شدیم تا از حال‌و‌هوای این روزهایش مطلع شویم.

*آقای نصیری چه خبر؟ این روزها چه کار می‌کنید؟

فعلا در خانه هستم و استراحت می‌کنم. منتظر هستم تا فدراسیون انتخابش را انجام دهد و برای آینده برنامه‌ریزی کنیم. فکر می‌کنم تا آخر همین هفته باید از بین من و نازنین ملایی یکی را به فدراسیون جهانی قایقرانی معرفی کنند. اگر انتخاب شدم، به تهران برمی‌گردم تا اردوها را دوباره شروع کنیم.

*استرس این را ندارید که مبادا انتخاب نشوید؟

نه اصلا نگران نیستم. آقای سهرابیان، رئیس فدراسیون و دکتر علی‌نژاد، معاون وزیر، این قول را به من داده‌اند که عادلانه‌ترین تصمیم گرفته شود. برای همین خیالم راحت است و نگران نیستم. انتخاب فرد المپیکی در کمیته فنی فدراسیون انجام می‌شود و هیئت‌رئیسه هم روی آن نظارت می‌کند.


*چقدر المپیک را حق خودتان می‌دانید؟

نمی‌توانم با قاطعیت در‌این‌باره حرفی بزنم، به‌خاطر اینکه هم من و هم نازنین ملایی خیلی زحمت کشیدیم. با وجود کرونا سخت‌ترین شرایط تمرینی را تحمل کردیم. 9 ماه اردوها تعطیل بود اما خودمان به تهران آمدیم و خانه گرفتیم تا در دریاچه آزادی تمرین کنیم. حق جفتمان است که به المپیک برویم اما متأسفانه فدراسیون جهانی با قانون پیچیده‌ای که برای این دوره از بازی‌های المپیک در نظر گرفته از بین ما دو نفر تنها یک نفر می‌تواند به المپیک برود. اگر هر دو در مسابقات انتخابی قایق اول شده بودیم، می‌توانستیم سهمیه را بگیریم. واقعا قوانینی که گذاشته‌اند بی‌رحمی بود.

*ملاک انتخاب کمیته فنی فدراسیون، رکوردهای شماست؟

نه این‌طور نیست. اصلا نمی‌شود رکوردهای دختران و پسران را با هم مقایسه کرد. به‌هر‌حال فیزیکی بدنی زن و مرد با هم متفاوت است. اگر هر دو نفر مرد بودیم بله. بینمان یک انتخابی می‌گذاشتند و کسی را که رکوردش بهتر بود، انتخاب می‌کردند. ملاک انتخاب کمیته فنی، رزومه کلی ما و بررسی عملکردمان با رقبا در المپیک است.

*اگر شما راهی المپیک شوید، قول چه نتیجه‌ای را می‌دهید؟

من قول می‌دهم در مقایسه با نفراتی که در المپیک‌های قبلی شرکت کردند، بهترین نتیجه را بگیرم. فکر می‌کنم بهترین نتیجه‌ای که تا به الان به دست آمده، عنوان بیست‌و‌پنجمی محسن شادی بوده است. البته قایقرانی رشته سختی است، اصلا نمی‌توان آن را پیش‌بینی کرد. باید دید در روز مسابقه شرایط جوی چطور است.

*از امکاناتی که در این مدت برایتان فراهم کردند تا سهمیه المپیک بگیرید، راضی بودید؟

ما اصلا در برابر رقبایمان امکاناتی نداریم. ما اگر سهمیه‌ای گرفتیم، به‌خاطر غیرت خودمان و علم مربی‌مان بوده است. قایق‌هایی که ما اینجا با آنها تمرین می‌کنیم، کاملا فرسوده است و مال 16، 17 سال پیش است. پارویی که من دارم این‌قدر کهنه است که برای همین مسابقات انتخابی المپیک با خودم نبردمش، چون می‌ترسیدم ببرمش و آنجا بشکند. ما وقتی به ژاپن رسیدیم، فدراسیون برایمان از همان‌جا قایق خرید. من در تهران با یک قایق دیگر تمرین کرده بودم اما در ژاپن با یک قایق دیگر مسابقه دادم. همین ناهماهنگی‌ها باعث می‌شود در عملکردم تأثیر منفی بگذارد. من اگر بایک قایق درست و حسابی تمرین کرده بودم، این شانس را داشتم که نفر اول شوم. البته این را هم می‌گویم که نماینده‌های ژاپن در این رقابت‌ها ما را غافلگیر کردند. ما اصلا فکر نمی‌کردیم ژاپنی‌ها این‌قدر قوی شده باشند. به‌هر‌حال میزبان المپیک هستند و سرمایه‌گذاری خوبی روی همه رشته‌ها انجام داده بودند. نفر اول مسابقات را قایقران ژاپنی به دست آورد. چند نفری که در این مسابقات شرکت داده بودند، چند سالی است که خارج از ژاپن تمرین می‌کنند. نکته جالب این است که آنها با وجود امکانات زیادی که در ژاپن دارند، اما بازهم در یک کشور دیگر تمرین کردند. من در روز مسابقه همه توانم را گذاشتم اما خب نشد. فشاری که به من وارد شد، تاکنون در دوران ورزشی‌ام تحمل نکرده بودم.

*فدراسیون قایقرانی زمان زیادی است که می‌گوید قایق‌های جدید برای تیم‌های ملی خریده اما در گمرک گیر کرده؛ این مشکل هنوز حل نشده است؟

بیشتر از یک سال است که این قایق‌ها در گمرک هستند؛ می‌گویند مشکل حل شده اما هنوز به دست ما نرسیده است. بعید می‌دانم تا المپیک هم اتفاقی بیفتد. من واقعا نمی‌دانم دلیل این برخورد مسئولان چیست. ما این قایق‌ها را که برای استفاده شخصی نمی‌خواهیم. اصلا این قایق‌ها تجهیزات خیلی لوکسی نیستند که این‌قدر روی آن حساس شده‌اند. همه چینی هستند. امیدوارم حداقل به بازی‌های آسیایی 2022 برسد. الان خیلی از بچه‌ها هستند که می‌خواهند به تیم ملی بیایند تا در بازی‌های آسیایی شرکت کنند. اگر بیایند پارو و قایقی نیست که بخواهند با آن تمرین کنند. فدراسیون در حد بضاعتش تا آنجا که توانست از ما حمایت کرد. با بودجه کمی که دارد به ما حقوق هم داده است. گله ما از مسئولان ارشد ورزش کشور است که توجهی
به قایقرانی نمی‌کنند.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    خواندنی ها