نیما نکیسا،رئیس کمیته آموزش فدراسیون فوتبال:
تفکرات مجیدی و گلمحمدی در دربی محافظهکارانه بود/ باید برای مدیران و مربیان کلاس کنترل خشم بگذاریم
رئیس کمیته آموزش فدراسیون فوتبال گفت: باید برای مدیران و سرمربیان جدا از کلاسهای فنی، آموزشهایی داشته باشیم که آنها را از لحاظ رفتاری و کنترل خشم و هیجان به سطح بالاتری برسانیم.
اعتمادآنلاین| نیما نکیسا درباره سطح فنی دربی حذفی پایتخت، اظهار داشت: بازی کمموقعیت و کسل کنندهای بود و فکر میکنم این بازی خیلی تحت تاثیر نام «حذفی» بود. از سوی مربیان و کادرهای فنی دو تیم تفکر محافظهکارانه وجود داشت، البته ما نمیتوانیم خود را جای آنها بگذاریم اما مسأله مهم این است که استقلال در ضربات پنالتی پیروز شد و موقعیت زیادی از سوی دو تیم در جریان بازی ایجاد نشد و بیشتر جنگ در وسط زمین جریان داشت.
به گزارش تسنیم، بازیکن پیشین پرسپولیس درباره بیانیهها و حواشی پیش از این بازی عنوان کرد: وقتی لباس مدیریت بر تن میکنیم باید رفتار و گفتارمان هم بر مبنای آن سمت باشد. چند روز پیش متاسفانه با بحث یک وزیر و یک نماینده مجلس در یک استان مواجه شدیم. نوع ادبیات به کار برده شده از سوی یک وزیر، هرچقدر هم که تحت فشار باشد، میتواند اشاعه کننده به جامعه باشد. هر چه مقام و سمت بالاتر باشد، باید خیلی سنجیدهتر صحبت شود. وقتی بزرگان کشور در بدنه دولت از ادبیات خوبی استفاده نمیکنند، همین موضوع به سطوح پایینتر اشاعه پیدا میکند و به یک گویش جدید تبدیل میشود.
رئیس کمیته آموزش فدراسیون فوتبال، تصریح کرد: کاری به اینکه چه کسی بیانیه داده و چه گفته ندارم. من به شخصه کلا این فضا را دوست ندارم. چه قرمز به آبی بیانیه داده باشد چه آبی به قرمز.
نکیسا با اشاره به جو فوتبال ایران و حملات گسترده به داوران، اضافه کرد. داور برای قضاوت کردن تربیت شده اما او هم یک انسان است و میتواند خطا کند. الان با اینکه VAR برای کاهش ضریب خطا آماده اما باز هم میبینیم اشتباهات داوری در بالاترین سطح فوتبال هم رقم میخورد. این نباید دلیل شود ما به داوران توهین کنیم. همه باید به آنها و کمیته داوران احترام بگذارند. باید روشی در اعتراض کردن داشته باشیم که این روش در جامعه رفتار ناهنجار در پی نداشته باشد. اینکه بزرگان تیمها از فضای عصبانیت و خشم استفاده کنند را هیچکس نمیپسندند.
وی درباره اینکه قرار بود کمیته اخلاق به این مسائل ورود پیدا کند، تصریح کرد: برای مدیران ما زشت است که کمیته اخلاق به اظهاراتشان ورود کند. خیلی از مدیران ما خوشتندار هستند اما متاسفانه نتیجهگرایی باعث میشود که این طور برخورد کنند.
وی اضافه کرد: اصولاً من به دنبال برطرف دردها به صورت لحظهای و با مسکن نیستم و به دنبال ریشه یابی هستم. باید گروه جامعه شناسی و روانشناسی بیاریم و این وقایع را آنالیز کنیم و ببینم از کجا میتوانیم جلوی آن را بگیریم. چاره کار فقط جریمه نیست و باید کلاسهای آموزشی برگزار شود.
رئیس کمیته آموزش فدراسیون فوتبال، در خاتمه گفت: اینکه چه مسائلی در حیطه کاری مدیران است و باید در چه فضاهایی ورود کنند و در چه فضاهایی وارد نشوند، نیاز به آموزش دارد. ما همه احتیاج به آموزش داریم و این اصلا چیز بدی نیست. باید برای مدیران و سرمربیان جدا از کلاسهای فنی، کلاسهایی را برگزار کنیم که آنها را از لحاظ رفتاری و کنترل خشم و هیجان به سطح بالاتری برسانیم.
دیدگاه تان را بنویسید