«اعتمادآنلاین» گزارش میدهد:
حمید سجادی؛ وزیری که نیامده وعده خصوصیسازی داد
هر مدیری برنامهای خاص برای مجموعه مدیریتی خودش دارد اما آیا اجرای تجربههای شکستخورده مدیران قبلی کاری عقلانی است؟ شاید بهتر باشد وزیر جدید ورزش به دنبال ایجاد آرامش در بخش مدیریتی پرسپولیس و استقلال باشد تا برنامهریزی برای خصوصیسازی و تغییر و تحول گسترده در این 2 باشگاه.
اعتمادآنلاین| سه بازیکن استقلال با این تیم به امارات نرفتند. رشید مظاهری قراردادش را با این باشگاه فسخ کرده و محمد دانشگر هم اعلام کرده پیشنهاد خارجی دارد و میتواند قرارداد جدیدی را که همین چند روز پیش با استقلال بسته است فسخ کند. تراکتور تبریز بیش از 350 میلیارد تومان بدهی دارد و در بلاتکلیفی کامل به سر میبرد. جعفر سمیعی مدیرعامل پرسپولیس به صورت شفاهی استعفا کرده و چند روزی است که در ساختمان باشگاه حاضر نمیشود. خبرهایی هم مبنی بر انتخاب مهدی محمدنبی و مصطفی آجرلو به عنوان مدیرعامل پرسپولیس به گوش میرسد؛ اخباری که هواداران این سه باشگاه را به شدت عصبانی و نگران کرده است، چراکه این سه باشگاه نمایندههای ایران در لیگ قهرمانان آسیا هستند و باید به زودی به مصاف حریفان آسیاییشان بروند.
این وضعیت فوتبال باشگاهی ایران است. فوتبالی که حالا جز یک اسم و چند موفقیت در سالهای دور چیز دیگری ندارد. بازیکنان چند صد میلیونی به لطف ناکارآمدی مدیران و زرنگی دلالان قراردادهای میلیاردی میبندند، اما حتی ذرهای حرفهایگری در رفتارشان دیده نمیشود. وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال هم تنها نگاه میکنند و گویا از این وضعیت پیشآمده راضی هستند. برانکو همین چند سال پیش گفته بود فوتبال ایران به زودی آماتور میشود؛ و حال این وعده کمکم دارد تحقق پیدا میکند.
وزیر جدید هم وعده خصوصیسازی داد
مسعود سلطانیفر وزیر ورزش دولت دوازدهم تا روزهای آخر حضورش در این وزارتخانه هر روز وعده خصوصیسازی 2 باشگاه پرسپولیس و استقلال را میداد، وعدهای که از همان ابتدا هم معلوم بود به جایی نمیرسد. با روی کار آمدن دولت سیزدهم و انتخاب حمید سجادی در سمت وزارت ورزش، همه فکر میکردند این وزیر که خودش از خانواده ورزش است برنامهای بهتر برای این 2 باشگاه دارد، اما او هم نشان داد فرقی با دیگر مدیران ورزش ایران ندارد.
سجادی در اولین اظهارنظرش درباره پرسپولیس و استقلال گفته است: «اصولاً در تمامی کشورها باشگاهها معمولاً مردمی هستند و دولتها کمتر در چنین مواردی دخالت میکنند و سیاست نیز بر واگذاری 2 باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی است، به شما قول میدهم فقط یک هماهنگی بین وزارت ورزش و جوانان و وزارت امور اقتصادی و دارایی مانده که باید انجام شود و بیشتر زحمتها کشیده شده و با هماهنگی میتواند در زمان بسیار کوتاه این اتفاق رخ دهد.»
وزیر جدید ورزش در حالی این صحبتها را به زبان آورده که این 2 باشگاه در شرایط مالی و مدیریتی بدی به سر میبرند و بهتر است ابتدا سر و سامانی به وضعیت مدیریتی آنها بدهد. حمید سجادی بهتر است از تجربه تراکتور و واگذاری آن به بخش خصوصی درس بگیرد و فعلاً از خیر خصوصیسازی این 2 باشگاه تهرانی بگذرد. تراکتور که با سروصدای زیاد به محمدرضا زنوزی واگذار شد حالا با انبوهی بدهی روبهروست و هیچ کسی هم حاضر نیست مشکلات این باشگاه را گردن بگیرد. این وسط تنها هواداران پرشور تراکتور هستند که ضرر کردهاند.
هر مدیری برنامهای خاص برای مجموعه مدیریتی خودش دارد اما آیا اجرای تجربههای شکستخورده مدیران قبلی کاری عقلانی است؟ شاید بهتر باشد وزیر جدید ورزش به دنبال ایجاد آرامش در بخش مدیریتی پرسپولیس و استقلال باشد تا برنامهریزی برای خصوصیسازی و تغییر و تحول گسترده در این 2 باشگاه.
دیدگاه تان را بنویسید