کد خبر: 682100
|
۱۴۰۳/۰۸/۰۹ ۱۱:۰۵:۲۳
| |

گزارش اختصاصی «اعتماد»؛

شهره موسوی؛ از ارسال نامه به AFC برای عزل جنجالی تا 15 سال حبس

شهره موسوی کسی بود که با ارسال نامه به کنفدراسیون فوتبال آسیا و مکاتبه با این نهاد شرایط را برای تصمیم اعضای هیات رییسه فدراسیون مبنی بر عزل موقت عزیزی خادم فراهم کرد.

شهره موسوی؛ از ارسال نامه به AFC برای عزل جنجالی تا 15 سال حبس
کد خبر: 682100
|
۱۴۰۳/۰۸/۰۹ ۱۱:۰۵:۲۳

فروردین 1402 شهره موسوی، نایب‌رییس پیشین فدراسیون فوتبال در ارتباط با پرونده کلاهبرداری یک شرکت رمزارز در ایران که گفته می‌شد بیش از ۳ هزار نفر شاکی دارد، بازداشت و روانه زندان شد.

به گزارش روزنامه اعتماد، روز گذشته علی القاصی، رییس کل دادگستری استان تهران از صدور رای بخش دوم این پرونده کثیرالشاکی موسوم به «کینگ مانی» خبر داد و گفت: براساس رای صادره درخصوص بخش اول پرونده مذکور، سه نفر از اشخاص حقیقی و یک شخص حقوقی متهم در این پرونده به اتهام اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق مشارکت در کلاهبرداری شبکه‌ای از طریق ایجاد رمزارز جعلی به نام «کینگ‌مانی» و توزیع آن در بین مردم، محکومیت یافتند که از این تعداد، سه نفر از اشخاص حقیقی به حبس‌های طویل‌المدت محکوم شدند و شرکت «بادران گستران» به ممنوعیت از فعالیت شغلی با استفاده از هرگونه رمزارز به مدت دو سال محکوم شد.

سایت ورزش 3 در این رابطه نوشت: «لازم به ذکر است شهره موسوی، یکی از متهمان پرونده، به جرم مشارکت در این کلاهبرداری و فراهم کردن تسهیلات برای توزیع رمزارز جعلی، به ۱۵ سال زندان محکوم گردید .»

شهره موسوی در اسفند 1399 و در انتخابات فدراسیون فوتبال به عنوان نایب‌رییس زنان از مجمع فدراسیون رای گرفت. در آن انتخابات شهاب‌الدین عزیزی خادم به عنوان رییس انتخاب شده بود اما هیچ کدام از نواب او به دلیل عدم تایید صلاحیت نتوانستند در انتخابات شرکت کنند. 

شهره‌ موسوی که در آن زمان مدیرعامل تیم بادران به حساب می‌آمد، توانست به صورت مستقل جایگاه نایب‌رییسی زنان را به خود اختصاص دهد.

کمتر از یک سال بعد شهره موسوی که تا آن زمان بیشتر در حاشیه قرار داشت و گاهی در حوزه فوتبال زنان نامی از او شنیده می‌شد تبدیل به یکی از تاثیرگذارترین افراد در سرنوشت فوتبال کشور شد. 

هنگامی که اعضای هیات رییسه فدراسیون فوتبال رای به عزل موقت عزیزی خادم دادند، فدراسیون نه رییس داشت، نه نایب اول و نه نایب دوم بنابراین برای برهه بسیار کوتاهی شهره موسوی به عنوان نایب‌رییس سوم در جایگاه حقوقی اصلی فدراسیون قرار گرفت و از همین فرصت بهره برد تا آنچه اعضای هیات رییسه فدراسیون فوتبال برای عزل موقت رییس نیاز داشتند را فراهم کند: مکاتبه با ای‌اف‌سی. 

طبق اطلاعاتی که خبرنگار اعتماد به دست آورده شهره موسوی کسی بود که با ارسال نامه به کنفدراسیون فوتبال آسیا و مکاتبه با این نهاد شرایط را برای تصمیم اعضای هیات رییسه فدراسیون فراهم کرد. هر چند خودش نیز مدت زیادی نتوانست در سمت خود باقی بماند و مدتی بعد از عزل موقت رییس فدراسیون روانه زندان شد. 

جالب اینجاست که شهره موسوی در همان زمان از سرنوشت پرونده رمزارز کینگ‌مانی اطلاع یافته بود و می‌دانست هر آن ممکن است دستگاه قضایی به سراغش بیاید. با این حال برخی واسطه‌های خارج از فوتبال به دروغ به او گفته بودند با ارسال این نامه و انجام همکاری‌های لازم ممکن است بتوانند کاری برای او انجام دهند. اتفاقی که رخ نداد و حالا این مدیر فوتبالی باید 15 سال آینده زندگی‌اش را پشت میله‌های زندان بگذراند.

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها