کد خبر: 683018
|
۱۴۰۳/۰۸/۱۴ ۱۵:۴۸:۳۰
| |

پرونده ویلموتس تمام‌شدنی نیست/ ساختمان‌های پرسپولیس و فدراسیون روی هوا

علاوه بر چهار میلیون و هفتصد هزار یورویی که فدراسیون به ویلموتس پرداخت کرده، بحث ساختمان‌های فدراسیون فوتبال و باشگاه پرسپولیس هنوز محل مناقشه است.

پرونده ویلموتس تمام‌شدنی نیست/ ساختمان‌های پرسپولیس و فدراسیون روی هوا
کد خبر: 683018
|
۱۴۰۳/۰۸/۱۴ ۱۵:۴۸:۳۰

در حالی که مدیران فدراسیون فوتبال مدعی هستند با پرداخت چهار میلیون و هفتصد هزار دلار پرونده ویلموتس را بسته‌اند، اما هنوز این پرونده گریبان فوتبال ایران را رها نکرده است. فدراسیون فوتبال در سال ۱۳۹۸ برای پرداخت قسط اول ویلموتس مبلغ دو میلیون یورو از شستا (شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی) قرض کرد و وقتی نتوانست بدهی‌اش را تسویه کند، طلبکاران ساختمان فدراسیون و سه دانگ ساختمان پرسپولیس را به جای طلب خود برداشتند.

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، جدا از ابهاماتی که در مورد نحوه پرداخت پول به ویلموتس وجود دارد و بدون در نظر گرفتن ضرری که به فوتبال کشور وارد شده و قوه قضاییه باید با مسببانش برخورد کند، ماجرای ساختمان‌های فدراسیون فوتبال و باشگاه پرسپولیس که توسط شستا ضبط شده هنوز محل مناقشه است.

فدراسیون فوتبال در سال 1398 برای پرداخت قسط اول ویلموتس مبلغ دو میلیون یورو از شستا (شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی) قرض کرد و وقتی نتوانست بدهی‌اش را تسویه کند، طلبکاران ساختمان فدراسیون و سه دانگ ساختمان پرسپولیس را به جای طلب خود برداشتند.

معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس در این رابطه گفته است که بدهی فدراسیون به ویلموتس ربطی به ما ندارد و باید سه دانگ ساختمان باشگاه که متعلق به باشگاه پرسپولیس بوده بازگردانده شود.

هومن هدایتی معاون حقوقی پرسپولیس درباره این موضوع اظهار داشته: معاونت حقوقی پیگیر موضوع انتقال سند رسمی ساختمان باشگاه پرسپولیس است، اما در این راه با یکسری موانع مواجه هستیم. از جمله اینکه یک شرکت که از فدراسیون طلبکار است یک بخشی از مالکیت ساختمان را که حدود سه دانگ می‌شود، به نام خود منتقل کرده است. با توجه به اینکه مالکیت این ساختمان پیش از این متعلق به پرسپولیس بوده است، اقدام شرکت طلبکار مخالف با حقوق باشگاه بوده و طلب آن شرکت از فدراسیون ارتباطی به باشگاه پرسپولیس ندارد.

مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال در سال 1398 مارک ویلموتس بلژیکی را با دستمزد سالیانه بیش از دو میلیون یورو استخدام کرد اما این مربی بعد از یک ماه ایران را ترک و از فدراسیون فوتبال ایران شکایت کرد. به خاطر این شکایت فدراسیون فوتبال ایران به پرداخت بیش از 6 میلیون یورو غرامت به مربی بلژیکی محکوم شد. فدراسیون بعدی (زمان شهاب‌الدین عزیزی خادم) این پرونده را به دادگاه حکمیت ورزش برد و دو وکیل ایرانی آقایان روزبه وثوق احمدی و دکتر رفیعی به همراه یک وکیل خارجی موفق شدند رقم محکومیت را نصف کنند.

چند روز پیش مدیران فدراسیون فوتبال اعلام کردند بعد از چند سال با پرداخت 4 میلیون و هفتصد هزار یورو از محل مطالبات فوتبال ایران نزد فیفا این پرونده بسته شده است اما با در نظر گرفتن مشکلاتی که برای ساختمان‌های پرسپولیس و فدراسیون فوتبال به وجود آمده به نظر می‌رسد این پرونده‌ همچنان گریبانگیر فوتبال کشور است.  

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها