کد خبر: 685825
|
۱۴۰۳/۰۸/۲۹ ۱۳:۵۵:۱۳
| |

بنگاه‌داری بانک ها و سرنوشت پرسپولیس

ممنوعیت قعط یانک ها در حوزه بنگاه داری گمانه زنی هایی در مورد سرنوشت پرسپولیس ایجاد کرده است.

بنگاه‌داری بانک ها و سرنوشت پرسپولیس
کد خبر: 685825
|
۱۴۰۳/۰۸/۲۹ ۱۳:۵۵:۱۳

عبدالصمد ابراهیمی حقوق دان فعال در حوزه ورزش در یادداشتی در روزنامه اعتماد نوشت: محدودیت بانک‌ها برای بنگاه‌داری در مقررات قبل از خصوصی‌سازی سرخابی‌ها هم وجود داشت اما با وصف چنین مساله‌ای، پرسپولیس در چتر مالکیتی بانک‌ها قرار گرفت. حالا اما وزیر اقتصاد و دیگر متولیان امر، با تاکید بر لزوم دوری بانک‌ها از بنگاه‌داری، آینده‌ای مبهم را برای پرسپولیس به تصویر کشیده‌اند. 

چرا درحالی که هنوز ستون‌های مالکیت بانک‌ها بر سر پرسپولیس استوار نشده و کار در مراحل اولیه است باید شاهد چنین موضوعاتی باشیم؟ این امر پیشینه قبلی دارد. در سایه تعدد مقررات و تصمیمات، تعارضاتی حادث می‌شود که تداعی‌کننده «بر سر شاخ نشستن و بن را بریدن» است. روزگاری که در قانون بودجه سالانه و قوانین پنج ساله توسعه، دولت را از هزینه‌کرد در ورزش حرفه‌ای منع می‌کردند را از یاد نبرده‌ایم. همان دولت اما مالک دو باشگاه بزرگ آسیا بود. پرسپولیس و استقلال در حالی فرزندان دولت و وزارت ورزش به حساب می‌آمدند که دولت حق پرداخت کمترین وجهی به آنها را نداشت.

حالا هم قصه جور دیگری پیش می‌رود. بانک‌ها مالک پرسپولیس خواهند بود اما مجاز به بنگاه‌داری نیستند! این همه برنامه‌ریزی هدفمند را از کجا آموخته‌ایم که هر تصمیم امروزمان، دیروزی‌های خودمان را به چالش می‌کشد؟ قرار است انتهای این جاده تاریک و با این خیل تصمیم‌گیرندگان و تصمیم‌سازان نا آشنا با مسیر به کجا برسیم؟ الگوی ما کیست؟

عربستان بیخ گوش ما دارد چه می‌کند و چرا ما این کارها را بلد نیستیم؟ قصه تلخ است، تلخ‌تر هم می‌شود.

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها