کد خبر: 700643
|
۱۴۰۳/۱۲/۰۳ ۱۱:۲۵:۴۳
| |

عراقچی: همه می دانند طرفدار چه رنگی هستم!

عباس عراقچی یک بار دیگر تاکید کرد پرسپولیسی است اما این بدون ذکر نام تیم مورد علاقه اش!

عراقچی: همه می دانند طرفدار چه رنگی هستم!
کد خبر: 700643
|
۱۴۰۳/۱۲/۰۳ ۱۱:۲۵:۴۳

عباس عراقچی وزیر امورخارجه ایران که به خراسان رضوی سفر کرده است، در جمع خبرنگاران گفت: همه از تیم مورد علاقه من خبر دارند.

به گزارش خبرورزشی، وزیر امورخارجه در حاشیه مراسم تقدیر از ورزشکاران خراسان رضوی گفت: یشکسوتان ورزش، بخشی از خاطرات و هویت ما هستند. ما با قهرمانی‌ها، با رشادت‌های آنان در میدان ورزش به غرور رسیدیم.از حضور در این مراسم خوشحالم. دیدار با پیشکسوتان خاطرات زیبایی را زنده می کند و هر کدام از این قهرمانان که پرچم ایران را بالا برده‌اند، دل مردم را شاد کرده‌اند.

باتوجه به این نکته که عراقچی پیش از این گفته بود پرسپولیسی است، این بار هم خبرنگاران از او درباره فوتبال پرسیدند که عراقچی جواب داد: حقیقتا بیشتر فوتبال را دوست داشتم و فوتبال بازی می‌کردم. تقریبا همه می دانند در فوتبال چه رنگی را دوست دارم و تیم مورد علاقه ام کدام تیم است، البته سایر رشته های ورزشی را هم دنبال می کنم.

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها