کد خبر: 702114
|
۱۴۰۳/۱۲/۱۲ ۱۵:۰۰:۰۰
| |

کنایه سنگین روزنامه همشهری به انتخابات رییس فدراسیون فوتبال؛ مهدی تاج با اینفانتینو هم رقابت کند پیروز می‌شود!

روزنامه همشهری به انتخاب مهدی تاج به عنوان رییس فدراسیون فوتبال کنایه زده است.

کنایه سنگین روزنامه همشهری به انتخابات رییس فدراسیون فوتبال؛ مهدی تاج با اینفانتینو هم رقابت کند پیروز می‌شود!
کد خبر: 702114
|
۱۴۰۳/۱۲/۱۲ ۱۵:۰۰:۰۰

روزنامه همشهری به انتخاب مهدی تاج به عنوان رییس فدراسیون فوتبال کنایه زده است.

به گزارش همشهری، در بخش‌هایی از این مطلب آمده است.

این شاید یکی از قابل‌پیش‌بینی‌ترین انتخابات‌های تاریخ ورزش ایران بود؛ روزی که همه می‌دانستند مهدی تاج برای سومین دوره پیاپی رئیس فدراسیون فوتبال خواهد شد. حالا دیگر همه می‌دانند که ساختار مجمع فدراسیون، طوری است که تاج اگر با خود اینفانتینو هم رقابت کند، دست بالا را برای پیروزی خواهد داشت! روسای هیأت‌ها و عمده رأی‌دهندگان تحت‌تأثیر شخص رئیس فدراسیون هستند و بعضا حتی بقای خود را در گرو ادامه حضور او می‌بینند.

تاج برای بردن چنین انتخاباتی حتی نیاز آنچنانی به برنامه‌ریزی هم ندارد، هرچند از این موضوع نیز غفلت نمی‌کند و مصداق کامل آن را در انصراف آخر وقت حیدر بهاروند به سود آقای رئیس دیدیم. در نهایت شگفت‌انگیز نبود که تاج با 72‌رأی پیروزی قاطعانه‌ای را تجربه کند، در برابر تنها 10‌رأی امیر عابدینی. حیرت‌آور اینکه همین یک گزینه باقیمانده که اتفاقا این اواخر برای داغ‌کردن تنور انتخابات مصاحبه‌های زیادی هم انجام می‌داد، خودش در ماه‌های اخیر حقوق‌بگیر فدراسیون تاج بوده است!

ادامه حضور آقای رئیس در خیابان سئول اما همان‌قدر که کسی را متعجب نکرد، موجب امیدواری چندانی هم نشد. در حقیقت حتی اگر یک رهگذر ناآشنا با فوتبال هم تصادفا در این انتخابات شرکت می‌کرد و به پیروزی دست می‌یافت، شاید می‌شد از او انتظار داشت تحولاتی ایجاد کند، اما زوج طلایی تاج و نبی چه تحفه‌ای دارند که در این سال‌ها رو نکرده‌اند؟

 هر‌چه باشد رئیس فدراسیون و نایب‌رئیس او، هر دو ناخوش‌احوال هستند و گاهی آثار گذر زمان و افزایش سن در آنها کاملا آشکار می‌شود. این، داستان غم‌انگیز فوتبال ماست.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها